אז מה עושים?

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
אז מה עושים?

נפרדתי מבן זוגי לפני חודשיים. כמו כולן- גם לי יש כרטיס באתר היכרויות, ואני מקבלת פניות, אבל- וזה בהחלט אבל ענק- כמעט בכל הכרטיסים מופיעות שורות כגון"מחפש בחורה להקמת משפחה" "אוהבת משפחה וילדים" או "גרוש +2 מת על הילדים שלי" והכל טוב ויפה- להם, אבל איך מוצאים את האחד שלא רוצה? כמובן בלי להישמע פסיכוטית לחלוטין. בעיה קשה שמונעת ממני לצאת לדייטים כי מבחינתי אין שום טעם לצאת בכוונות רומנטיות עם מישהו שמצפה להקים משפחה. עיצה? מישהי מבנות הפורום?

ואוו../images/Emo70.gif שאלה קשה באמת.

נראה לי שהגיע הזמן לפתוח מועדון/חוג פו"פים משלנו. בתור התחלה, את יכולה לנסות את לוח ההיכרויות של הפורום - ראיתי שם כמה מודעות של בחורים, אבל אני לא בטוחה במידת הרצינות שלהם, מכיוון שחוץ מלפרסם מודעה לא ממש ראינו את רובם פה בפורום ... אני אישית לא הייתי מנפנפת מיד בחוסר הרצון בילדים כבר בפגישה הראשונה. ובטח לא הייתי מפרסמת מידע מהסוג הזה באתרי היכרויות - אני חוששת שזה עשוי למשוך בחורים מהסוג ש'לא בנוי לקשר', כלומר מחפשי סטוצים למיניהם. אני חושבת שהדרך הכי טובה בשבילך היא פשוט להכיר אנשים, להרחיב את מעגל החברים שלך - זה הזמן להרשם לכל המועדונים/פעילויות שלא דיברו לאקס שלך, אבל מאד דיברו אליך
ובעניין הזה, את יכולה להתחיל כמובן ממפגש הפורום הקרוב, באדיבות מג'יק-גירל - איזו דרך נהדרת להכיר עוד אנשים שחושבים כמוך

XUXA141

New member
יכול להיות שחלק מהגברים כותבים..

שהם רוצים משפחה וילדים כדי להראות שהם רציניים וכדי שבחורות ירצו אותם כי הם מניחים שנשים תמיד רוצות משפחה וילדים. יכול להיות שדווקא אם יגלו שמישהי לא רוצה ילדים, הם יאנחו אנחת רווחה.

gertrude

New member
הי t32

לא באמת מסובך... יש את לוח ההכרויות של הפורום ואת המפגשים, שעשויים להרחיב את חוג הלא-רוצי-ילדים שבסביבתך; יש את הגרושים-בעלי-הילדים באתרי ההכרויות, שאולי פחות לחוץ להם לפזר שוב את זרעם; יש את ההצהרה שלך באותם אתרים לגבי אי הרצון בילדים, שאולי תמשוך גברים לצאת מהארון או לכל הפחות לא לפסול את דרך החיים הזו על הסף (כמובן שלהצהרה כזו יש גם חסרונות, כפי שאמרה גאטו); אפשר להרחיב את מעגל הידידים והחברים (שזו עצה שתמיד נותנים, אבל באופן אישי אין לי מושג איך עושים את זה); אפשר להריץ בפורום יוזמה של מפגש פו"פים (או במסרים, כך שגם הסמויים והסמויות אולי ישתתפו); אפשר לא לחפש בכלל, לתת לעצמך להתאושש מהקשר הקודם, להיות לבד ולקוות שדווקא כשלא מחפשים זה מגיע; אפשר להקים אתר הכרויות (גאטו?) מיינסטירימי שייחודו בקהל היעד הלא-רוצה-ילדים שלו; אפשר לבקש מאתרי הכרויות גדולים שיקימו לנו מחלקה משלנו באתר שלהם (כמו שעושים לא פעם לגייז) ולדאוג לפרסם את האפשרות הזו וכדומה (שזה מה שאני כותבת כאשר נגמרים לי הרעיונות, אבל כשאני בטוחה שיש עוד). נדמה לי שהעלאת אופן החיים הזה לשיח, מכל מיני מקומות, ללא התנצלויות ואמירת חצאי-אמיתות מגומגמות ימשוך אליו עוד ועוד נשים וגברים שיכירו בעצמם פן שמקבל את האופציה הזו (בין אם הם יגלו שהם עצמם בעצם לא רוצים ילדים ובין אם הם, בשביל מישהי מסוימת, מוכנים לא להוליד או אולי שיש להם כבר ילדים ויישמחו לבת זוג חדשה שלא תלחץ עליהם לעוד או שהם תמיד ידעו שהם לא בעניין ורק חיכו למישהי כמוך). אגב, בעקבות פסילתו של "הגרוש שמת על הילדים שלו" - את לא רוצה ללדת ולגדל ילדים משלך בלבד או שאת גם לא רוצה ילדים של גרושים בסביבתך? בכל מקרה, אני שמחה שחזרת, היית חסרה

gertrude

New member
השורה הראשונה אמורה להיות:

זה באמת מסובך... שגיאת מקלדת בלתי פרוידיאנית בעליל

t32

New member
לא זה ולא זה

לא רוצה ללדת ולא לגדל ילדים של אחרים. כבר התנסיתי בחויה ולא מעוניינת לחזור עליה לעולם. דרך אגב , בכרטיס שלי לא מצוין שאני לא רוצה ילדים, אבל אני בהחלט פוסלת את אלו שרוצים "צרור ילדים". מה יהיה איתי לעזאזל? איך זה שאני לא מרגישה את הצורך? כבר חשבתי שהשלמתי עם הרעיון. אני לא רוצה. אלוהים, כמה שאני לא רוצה. סליחה אם אני נשמעת נורא- אני באמת מנסה למצוא בעצמי אולי קצה קצהו של פיצקלה של גערגלה של רגש אמהי ואין.

elley

New member
למה? לא חייבים, את יודעת.

למצוא את הפיצקל'ה של הגערגלה (אחלה ביטוי, דרך אגב
). ואת לא נשמעת נורא. ובהחלט מותר לך להתחיל לקבל את עצמך איך שאת, ולא איך שאחרים טוענים שאת צריכה להיות. לי, למשל, יש עיניים חומות. יש לי גם עור בהיר ושיער כהה, ואמרו לי כמה פעמים שעיניים ירוקות יתאימו לי מאד. יש עדשות מגע צבעוניות בעולם. זה אומר שאני צריכה לשים אותן? לא ממש. וגם לי אין שריד של רגש אימהי. לא מעניינים אותי ילדים, לא עושה לי כלום לראות מיני-אנוש בעגלה. אז לא. יש מספיק דברים בעולם שכן מעניינים אותי, וכן "עושים לי את זה". בהם אני משקיעה. חבל על האנרגיה שלך. אם זה לא שם, כמה שתעבדי על זה זה לא יעזור, ולא "יביא" את זה אליך. סתם ידכא ויתסכל אותך. תאמיני לי, אני יודעת
וגם בלי ילדים (או רצון לילדים), אפילו בלי להכיר אותך אני מודיעה לך שאת שווה, ושיש בך דברים חיוביים. תתרכזי בהם
אה, כן, ואם יש למישהו בעיה עם זה, את מוזמנת לשלוח אותו אליי...

zahike

New member
אולי במקום להתרכז במה את לא

יותר יעיל להתרכז במה את כן. ובתוך הדברים שאת כן למצוא שותפים להם. יותר כייף לחשוב חיובי.

I s t a r

New member
תיראי

השאלה מה המטרה של החיפוש שלך..את יודעת..יש גם זוגיות שהיא לא מלטרת חתונה ורבייה..אלא למטרת כיף,הנאות,בילויים,סקס,אהבה...יש כל כך הרבה וריאציות שלא חייבות להסתיים בחתונה כדת וכדין או בהקמת משפחה... אם זו המטרה הבלעדית שלך, אז זה משהו אחר..אבל אני יותר בעד לחוות ולהתנסות ולהנות מכל מיני קשרים,למה צריך מראש, ממפגש ראשון להגדיר לאן בקשר הולך? מאין בא הצורך ההיסטרי ההזה בהגדרות? אני מעולם לא התייחסתי כך לגברים-כאל חתנים פוטנציאליים-אלא באמת ...אני בעד לחיות את הרגע. אם רואים שהקשר מתהדק ונהיה באמת רציני יותר..אפשר להעלות את הנושא -אבל למצוא את האחד והיחיד שאיתו את הולכת להתחתן..ודווקא באתרי היכרויות?? למה? הגישה שלי הרבה יותר ספונטנית ורפויה,תרפי מהלחץ..כשהאחד הנכון יגיע,הוא יגיע מהמקום הכי פחות צפוי והוא יהיה נכון בכל רמה ...מה שאת עושה כרגע נראה לי פשוט לא נכון..חבל.

isola bella

New member
אז מה עושים

היי אני בת 33 (מבוגרת ממך בשנה אחת?) וגם לי ברור שאיני רוצה ילדים כלל. לא ללדת אותם ולא 'לגדל' ילדים של גרושים למיניהם... . כרגע אני רווקה שמחפשת להכיר בן זוג וממש נתקלת באותה בעיה שלך. רוב הגברים מצהירים על עצמם כאוהבי ילדים ו/או כחפצים בכאלו ואיכשהו נראה לי שלמצוא רווק שמרגיש כמונו יהיה ממש ממש קשה. לגבי יציאה לפגישות אני דוקא כן חושבת שנושא הילדים צריך לעלות כמה שיותר מהר בשביל לא ליצור בלבול ו/או אי בהירות בנוגע לכוונותייך בעניין איך להכיר? עם קשר/בלי קשר לאי רצוני בילדים הגעתי למסקנה שעדיף קודם כל ליצור הזדמנויות להיכרויות פנים אל פנים שלא דרך אינטרנט כמו למשל: ריקודים,חוגים,טיולים,מכון כושר,או כל מה שמדבר אלייך ויש לך כסף לממנו. מעבר לכך אני רוצה להאמין ולקוות שאכן חלק מהגברים איתם ניפגש ייאנחו לרווחה כשישמעו שיש גם 'עופות מוזרים' כמונו... . זה מזכיר לי משהו.לפני כשנה נפגשתי עם גבר גרוש + 2 ילדים ששאל אותי על הפגישה הראשונה אם אני אוהבת ילדים... .ישר אמרתי לו את האמת. הוא היה המום ולא הסתיר את זה.כתגובה שאלתי אותו האם הוא אולי חשב על האפשרות שיש עוד נשים כמוני אלא שהן מפגינות התלהבות מזויפת כי הן מרגישות שלזה הן מצופות מסביבתן הקרובה ו/או החברה שלנו. הוא ענה לי בפשטות שאני צודקת ושהוא פשוט לא חשב על אפשרות זו היות שאני הראשונה שהוא פוגש שמצהירה בריש גליי שהיא לא רוצה ילדים... . כתגובה שוב לא נותרתי חייבת ועניתי לו בחיוך שתמיד יש פעם ראשונה... . לי די ברור.שאצלי זה 'או או'. או שתהיה לי זוגיות נטולת ילדים.או שאבכר להיות לבד. איזולה בלה ונ.ב.(חשוב) ברוכה הבאה לפורום!

I s t a r

New member
מסכימה מאוד../images/Emo45.gif

האינטרנט כמקור להיכרויות -כל כך שיטחי ורדוד..פשוט לא נכון למי שמחפש קצת מעבר לזה. מי שבמציאות תמצאי כאדם אדיר ונהדר-באינטרנט תפסלי כי הוא "מסורתי"...זה פשוט חנות ומקח וממכר בשר-עזבי את זה-פני לחיים האמיתיים, שם הכול מתרחש.

t32

New member
אבל גם בחיים האמיתים

ויש לי מעגל חברים ענק, שלעתים נראה שכל מאויו לשדך לי בן זוג, אני פוגשת כאלו! משפחה, ילדים, משפחה, ילדים, משפחה , ילדים בלופ אינסופי. בסוף הם עוד יגרמו לי לפקפק בעצמי ואז... לא, הסירו דאגה מלבכם, אין סיכוי! אבל , אולי אכן הגיעה השעה לפתוח חוג היכרויות לשכמותנו. (הפ"ופ שלא מתרבה - זו תהיה גם מחוה לאפיפיור המנוח.)

orengolan

New member
אנחנו לא מנצלים מספיק את האתר הזה

יש לנו פלטפורמה נוחה וידידותית, אנחנו כמה עשרות אנשים (אולי אפשר לעשות התפקדות מדי פעם?) ונראה לי שאם נמצא דרכים מקוריות לפרסם את האתר נוציא הרבה גברים ונשים מהארון. צריך להפסיק לפחד ולהיות מסיונרים - לספר לכול מי שאנחנו מכירים על קיומו של האתר הזה, להכין פליירים או פרסומות חינמיות במקומות מסוימים. אולי נסחפתי קצת, אבל נמאס לי להרגיש לא נעים עם הנושא הזה. ככול שיותר אנשים יצטרפו אלינו נוכל להרגיש יותר בנוח בעולם. (הודעה זו נכתבה בסערה לאחר שכותב ההודעה נזרק בדייט השלילי לאחר שרמז על חוסר רצונו להתרבות)

t32

New member
מי יתן

וירבו(לא יתרבו) גברים כמוך. אני נתקלת בהרמת גבה המומה באופן קבוע. "זה יעבור לך" נכון זה באמת יעבור לי. מתי? אני מניחה שאחרי שיכסו את הארון שלי.

למעלה