אז מה עושים...?

אז מה עושים...?

מה עושים שמתאהבים? אבל רק מתאהבים? אני לא נמשך..לא לבנים ולא לבנות...לא מסוגל לעשות את זה...אני כותב בפורום הזה כבר הרבה זמן אבל לא פעיל באופן קבוע ...בזמן האחרון היו שינויים...לפני כמה ימים התנשקתי בפעם הראשונה..אני בן 18 וחצי...וזה היה גועלי...לא היתי מסוגל לעשות את זה וחיכיתי רק שזה יפסיק...הרוק, הלשון, בעעע...כשהרגשתי את הלשון מייד סגרתי ת'פה...רק עם השפתיים זה היה בסדר...אבל לא משהו שיגרום לי לרוץ אחריו לפעם הבאה...הלכתי אחרי זה מהר לשטוף את השפתיים...התגובה שלי לא קיצונית מדיי? כאילו, איך אפשר לקיים ככה קשר? יש לי ידידה שגרה מרחק של כמה שכונות ממני...ובאמת כיף לי להיות איתה והכל...היא גם ממש ממש יפה..אבל מה זה עוזר לי שאני לא מסוגל לגעת בה? כל פעם שאני מתאהב במישהי זה נכשל בסופו של דבר...ואם זה לא מספיק אז גם לא מזמן גם התאהבתי בבן אבל זה עבר דיי מהר בגלל תפיסת חיים דיי הזויה ולא מתחשבת מצידו...והוא גם מאוד חרמן ואני לא מסוגל לזה...אוף זה סתם מדכא אותי המצב הזה...קשר בין בני זוג בלי נשיקות אפילו לא יכול להתקיים...ואני לא בוחר את מי לאהוב...זה בעסה.. :\

באופן תיאורטי,

למה קשר בין בני זוג לא יכול להתקיים בלי נשיקות? זה כל העניין בקשר א-מיני. עדיין לא יצא לי לשמוע על זוג כזה, למען האמת [יש בפורום, במקרה? באמת תהיתי. או מישהו/י שאי פעם היה בקשר זוגי א-מיני...?]. אבל בתיאוריה, אם שני הצדדים הם א-מיניים, מה הבעיה לקיים קשר זוגי בלי נשיקות, סקס וכל דבר אחר שלא מתאים לכם? הבעיה שאתה מתאר היא התאהבות במישהי שהיא כן מינית, וכאן באמת נוצרת בעיה. יש לה כמה פתרונות. הפתרון הראשון הוא לוותר. הפתרון השני הוא לפתוח את העניין בפניה ולהציע לה "יחסים פתוחים" כלומר - אתם רשמית ביחד, אבל בשביל סיפוק הייצר שלה אתה מאשר לה להיות עם אנשים אחרים, אחרת היא סתם תמשיך לצאת מתוסכלת מהקשר. [אבל את הפתרון הזה אני לא מוצאת כאידיאלי במיוחד.]

queen helen

New member
זה הזמן לכנות

או לחתוך דברים. איך שלא יהיה, זה לא נעים... לגבי נשיקות - לא התנשקתי יותר מדי, אז אין לי עדיין מושג איך "מתפעלים" דברים, אבל נראה לי שמתרגלים עם הזמן, וזה בטוח פחות גרוע מלשכב עם מישהיא כשאתה ממש לא מעוניין בזה. בכל מקרה - אני מקווה שבקרוב תמצא את שביל הזהב שלך, ואולי גם שלה, וא לא, אז לא נותר אלא לאחל פרידה קלה. בהצלחה ושבת שלום!

אוחח את מזכירה פה נשיקות

והזכרת לי...בעע...איף זה מרגיז...וכנראה שאין מה לעשות יחסים פתוחים זה הפיתרון...כי אין מה לעשות אי אפשר לבחור במי להתאהב..

חח...זה כל כך מוכר...

גם לי היתה את אותה בעיה, בפעם הראשונה שהתנשקתי כל כך התאכזבתי, זה היה ממש מגעיל! כשהבחור ניסה שוב ושוב לנשק אותי באותו הדייט התחמקתי. אבל אם הזמן זה נעשה הרבה פחות גרוע. עכשיו כבר אין לי ממש בעיה עם העניין אבל זה עדיין לא מרתק, למעשה אני עדיין מתחמקת רוב הזמן. בכל מקרה זו באמת בעיה לקיים מערכת יחסים עם מישהו מיני כשאתה א-מיני, ואני מצטרפת לשאלה שלך.

p019

New member
מה עם לשמור על רמה של חברות/ידידות?

נכון שכשמתאהבים רוצים להיות אם האדם השני כמה שיותר זמן. אבל אם האדם השני הוא מיני - נראה לי שהאופציות הם לחתוך או מראש להיכנס לקשר של חברות אפלטונית. יכול להיות שאני נאיבית וזה לא ממש אפשרי. היו לי ארבה חברים שאח שלי טען שהם מעוניינים ביותר מקשר אפלטוני, האמת שאין לי מושג כי מעולם אפילו לא שקלתי את זה. בכל מקרה, אתה לא צריך למצוא את כל התשובות כבר היום, במילה עם כל תשובה תגלה שעלה חדשה
. בכל מקרה אל תתנה לזה לדכה אותך, קח
לשיפור המצב רוח.

Limbonic Art

New member
התגובה שלך מעט קיצונית../images/Emo13.gif

כלומר, אפשר להרתע ולהגעל , אבל ללכת מהר ולשתוף שפתיים ? נשמע כמו ברמה שהכניסו לך תולעים לפה או משהו מגעיל אחר.. (בעצם, לא יודעת לא בדיוק מנוסה ומכירה את החוויה בכדי לשפוט
) בכל אופן, אם ככה אתה מרגיש - אל תכריח את עצמך , טוב לא ייצא מזה במילא. מה עושים כשמתאהבים? אז ככה- קודם כל כשמתאהבים לא חייבים לקפוץ ישר למיטה ועל הפעם הראשונה להתנשק. מכירים קודם, מדברים קודם , בדרך אולי ההתאהבות תחלש ואולי תתגבר ואז תראו מה עושים. אם אתה פתוח לאופציית "קשר פתוח" ותגיעו בכלל למצב שיש על מה לדבר לגבי אופציות מסוג זה- אז תראו יחד מה ומי נגד מי. יש סוגים רבים של קשרים - יחד אפשר להחליט על הסוג הכי מתאים לשנכם, לא חייבים תמיד לפרק על המקום את "החבילה" כי אין טעם.. לפעמים אין טעם. לא תמיד- כך שחבל לפספס.

Tristitia

New member
אבל אתה יכול

לבחור עם מי להמשיך להיות ובטח בוחר את מי לאהוב
להתאהב ממבט ראשון זה כבר סיפור אחר.. קשר מתפתח לאט יותר, לא מבינה את המהירות שהדברים מתפתחים אצלך...

למעלה