אז מה עכשיו?????

בובית 29

New member
אז מה עכשיו?????

אחרי IVF,סקירה ראשונה,שניה ואפילו שלישית,אקו לב,משקל נמוך ועוד המוןןןןן סיבות ללחץ והיסטריה אחרי מעקבים במרפאה למניעת לידה מוקדמת באיכילוב פתאום כמעט נגמר הכל
יש לי אוטרגוסטן (שאמור למנוע לידה מוקדמת לטענתם) בדיוק עד יום חמישי שבו אני אחגוג 34 שבועות בדיוק. ומה אז? לא הבנתי למה מפסיקים למנוע את הלידה מוקדמת רק עד 34 ולא עד סוף ההריון? הרופא אמר שזו המעבר אחרי השלב הקריטי אבל...
הפיצי כרגע עוד לא שוקלת אפילו 2 ק"ג
והקטנה שבבית נולדה ב35 והיתה חלשלושה,לא ינקה וישנה כל הזמן והיא עוד היתה גדולה-2700. מבולבלת...

ראשית, ברכות על השבוע הנאה

יש כאן איזון של סיכונים. ככלל, עדיף ללדת במועד (שבוע 38-42) במשקל של כ-3500 גרם. רובינו ככולנו לא בסרט הזה, ועדיין, למרות שהסרט מעט קצר, רוצים לדאוג שיהיה לו "הפי אנד". ההנחה היא שאם הגוף מנסה ליזום לידה יש לו סיבה, במילים אחרות, שהתנאים ברחם לא מיטביים (והמשקל הנמוך מעיד על זה), לכן, בשבועות מסויימים יש הגיון בניסיון למנוע לידה (כי ברחם, בכל זרת, עדיף) ומאידך, אחרי שבוע 34, כששכיחות הסיבוכים מחוץ לרחם יורדת מהותית ומחוץ לרחם עולה מהותית, עדיף כבר בחוץ. לא כתבת מה הערכת המשקל המדוייקת, אבל בהחלט אל מדובר במשקל מאוד גבוהה או ממוצע ולכן, עדיף להיות בחוץ ולהשלים פערים מאשר לצבור פער נוסף ולהגיע למצב בו כבר יש שינוי מטאבולי שיקשה על השלמת הפער גם בעתיד. זה נכון שתינוק שנולד לפני המועד הוא עדין יותר ומתקשה יותר ביניקה, ואפשר להערך לזה (אני, למשל, בעיקר שאבתי והנקתי עד שבוע 39 בערך, המנטוס נולד ב33 פלוס 3) והם גדלים ומתחזקים ומתחילים להתנהג כמו כל תינוק רגיל. שיהיה בהצלחה!

בובית 29

New member
תודה על המענה../images/Emo140.gifהערכת משקל כרגע

או יותר נכון לפני שבוע היתה 1800 ג' ולכל אורך ההריון היא היתה קטנה. העניין שאני ממש מרגיעשה את הלידה מתקרבת,רוב הזמן הבטן שלי קשה כמו אבן ויש לי התכווציות בבטן התחתונה. הפיצית שלי שנולדה ב35 היתה כל כך חלשלושה ורזה שממש פחדתי להחזיק אותה
וזו שעתידה לבוא קטנה ממנה וכנראה לא תגיע אפילו ל2.5 ק' עד סוף ההריון אם אגיע אליו...

נבדקת לגבי ההתקשות?

אם הבטן מאוד קשה זו סיבה טובה להבדק. כאמור, סביר שכבר יהיה עדיף בחוץ. דברים טובים באים באריזות קטנות

בובית 29

New member
לא../images/Emo12.gifעד לרגע זה חשבתי שזה בריקסטון

לא? כבר יש לי אולי חודש אבל ביומיים האחרונים זה ממש קבוע אוי אני בסרטים הצילו!!!!!

יש הבדל בין צירים או התכווצויות

(סביר במצבך, כמוב, אם סדיר ותדיר לגשת להבדק) לבין מצב בו הבטן "נתקעת" בציר. את זה המצב, אנא גשי להבדק.

למעלה