אז מה עם המלצה לחיפה???

מיכלי56

New member
אז מה עם המלצה לחיפה???

זקוקה להמלצה למסעדה בחיפה. מה עם הספיישל ריזרב - מישהו יכול להמליץ מיד ראשונה?(או מפה ראשון?....)

ספיישל ריזרב

אם אתם חובבי יין - זהו המקום בחיפה. בעל המקום , אנדריי סויידאן - מומחה ליין ובעל יכולת להמליץ באדיבות ובמיומנות תוך התאמה לטעם האישי ולתקציב. בנושא הגסטרונומי - הקונספט התחלף לאחרונה ומתבסס על מעדניה עם מבחר נאה. יש גם תפריט לא גדול ובהחלט ניתן לסמוך על הצוות האדיב והמקצועי. בדרך כלל, בערבי חמישי מתקיימים ערבי טעימות יין.

מיכלי56

New member
תודות מנחם...

על האינפורמציה ,והנה נשארתי (שוב) בלי המלצה רצינית למעדה משובחת בחיפה. מישהו מרים את הכפפה??

מורן א

New member
וואלה - מדרחוב נורדאו, הדר, חיפה.

המסעדה הטובה ביותר בחיפה לטעמי. מסעדה צרפתית-שווצרית מעולה, באמת! אמנם, המחירים לא שווים לכל כיס והמגוון אינו גדול, אך התענוג הוא מעבר לכל דמיון. מנה מומלצת לדוגמא: סלט "וואגיס" - נתחי עוף על מצע של שלוש סוגי חסות בתוספת פירות העונה ופירות יבשים. כל זאת ברוטב חרדל ומנגו. מנה שמספיקה לשני אנשים, עלות 42 ש"ח. בהחלט המלצה מפה ראשון.

eyalio

New member
בפעם האחרונה שהיינו שם - ירד!!

המצב הכלכלי כנראה משפיע - התפריט התכווץ מאוד. מנות הדגל נעלמו. מה שנשאר היה טעים אבל יקר יותר מהרגיל באופן יחסי.

פומפיה

New member
וואלה של היום זה לא וואלה של פעם

כתבתי כבר הודעה בנושא. וואלה היתה מזה שנים מספר 2 בחיפה (אחרי "1873" ז"ל), אבל אחרי החלפת השף היתה הידרדרות רצינית. המנה האהובה עליי שם: רשטי (מכירה רק את הצמחוניות שלהם). בפעם האחרונה הגישו לי אותו שרוף. הייתי בהלם קל, והמלצרית אמרה: "אה, כן, זה קצת נשרף", ובכל זאת הגישה לי. במסעדה מהשורה הראשונה זה לא אמור לקרות.

מאמאמיה

נסיעה ארוכה יותר - עד צומת קרית אתא אך המאמץ בהחלט כדאי! תפריט איטלקי אוכל טעים מאוד, שרות אדיב ומקצועי, יציבות לאורך זמן.

../images/Emo45.gifאני ממליצה על מסעדה ארגנטינאית

צ´ימיצ´ורי, מסעדה מעולה, האוכל מעולה, השירות מעולה, המחירים נורמליים ממש כדאי! המסעדה בצומת קרית אתא

che55

New member
"הזקן והים" בסיטי מול חיפה

(המושבה הגרמנית). לחובבי הדגים ומאכלי הים-מסעדה נהדרת, היא בקומה השנייה של הסיטי מול. יש בפתיחה בר אנטי פסטי חופשי, מוגש ללא תוספת תשלום לחם הבית, יש תפריט קבוע וגם בכל יום - המומלצים. אני נהנתי מקדירת פירות הים ברוטב עגבניות וריחן.

ווין תו

New member
איזבלה בסיטי סנטר

יש מבחר לכולם גם בשרים גם פסטות וגם דגים. אוכל טעים, מנות נאות ומחירים לא זול אבל בהחלט סביר.

מיכלי56

New member
אורי בורי (במקום חיפה)

אז ככה אנשים. בגלל שלא קיבלתי המלצה חד משמעית בנוגע למסעדה טובה בחיפה ,החלטנו לשים יהבנו על אורי בורי בעכו.(מה זה עוד כמה קילומטרים כשיוצאים לסופ"ש רגוע וכייפי). המסעדה עם לוק אוטנטי ערבי - תיקרות מקומרות וכו´ מה שגורם לאקוסטיקה להיות מצוינת ואתה יכול לשמוע כל מילה שנאמרת בשולחנות הסמוכים. ובאשר לאוכל: המלצר המאותגר ניסה בכל כוחו להמליץ לנו על ארוחת טעימות,חוץ מלהפעיל לחץ פיזי הוא עשה הכל.... ואנחנו ,מה לעשות ,לא אוהבים ארוחת טעימות אנחנו אוהבים לקבל מה אנחנו מזמינים(בדיוק).אז אחרי משא ומתן מורכב ומתיש הסכים הנ"ל לקבל את הזמנתו. ובאשר לאוכל ,היה טוב! פשוט וטעים שרימפסים מעולים ,דגים מצוינים ,הקינוחים? ככה ככה ... מחיר סביר (300 ש"ח לזוג שלוש מנות כל אחד פלוס כוס יין). בהחלט מומלץ ,רק להיזהר מהמלצר המאותגר..... (יש לי תחושה שאם היינו הולכים על ההמלצה שלו היינו משלישים לכיס המסעדה עוד כמה שקלים...)

למעלה