אז מה עשיתם בסופשבוע

אז מה עשיתם בסופשבוע ../images/Emo35.gif

ומה בכלל עושים עם כל הזמן הזה? לעבוד או ללמוד - גם כשצריך - זה משהו שדוחים תחת הסיסמא "עכשיו עת לנוח" - אז איך העברתם את זמנכם
את הסופשבוע פתחתי במסע רב קילומטרים להשבת הראיה שלי (כלומר, נסעתי ל - אופטמטריסט), המשכתי בלהוציא את העיניים על הרכבת פאזל (ציור מאוד יפה- רק חצי ממנו שחור לגמרי. שמעו, עצה שלי - אל תרכיבו פאזל שחור.), וקינחנו ברכישת טלוויזיה: הקודמת נלקחה ע"י בעליה - דודים של החבר. החדשה נראית בדיוק כמו הקודמת, חוץ מזה שיש לה דלת סתרים חמודה בצד עם כפתורים. אז עכשיו במקום לראות טלוויזיה אני פותחת וסוגרת את דלת הסתרים.

יוֹאב

New member
הסופ"ש שלי

חמישי בלילה ישנתי אצל חברה שלי. הגעתי לדירה שלי רק ב-22:00, ומיד עפתי למשמרת לילה בבית חולים. חזרתי הביתה ב-7:15 בבוקר, ונפלתי שדוד עד שב-11:00 התעוררתי למשמע צלצול הסלקום שלי. זה היה אבא שלי, שהודיע לי שהוא בדרך אל הדירה שלי(מאשקלון לרחובות) עם שולחן לסלון בשבילי. כמובן ששמחתי מאוד ואפילו עשיתי סדר בחדר לכבוד המאורע. אבא הגיע וגם צילם את הדירה כולה (בקרוב תמונות!). לאחר מכן עבדתי מ-18:00 עד לא מזמן. ועכשיו אני אצל חברה שלי. וזהו. שיהיה שבוע טוב

Noaal

New member
זוועה! סופ"ש זוועה!!!

היה סופ"ש זוועתי: זה התחיל ביום חמישי שהרגשתי שאני "מפתחת" משהו... בשישי בבוקר זה כבר הפך לשפעת (למזלי בלי חום). בשישי אחה"צ - בעודי מנמנת מעט, קיבלתי טלפון מהוטרינר שהחתולת רחוב ששלחתי לעיקור במצב לא טוב, טסתי אליו (חצי מתוך שינה), ראיתי אותה ואישרתי לו להרדים אותה (היא הייתה חולה בוירוס קשה שפוגע בחתולים ולא אני ולא הוטרינר יכולנו לדעת מראש).. הלך לי המצב רוח לכל היום. בשבת תכננתי ללמוד למבחן שיש לי הבוקר.. מיותר לציין שזה לא ממש הלך.. הייתי עסוקה בלקנח את האף! הבוקר אני מרגישה הרבה יותר טוב, אבל אני לא יודעת מה אני יעשה לגבי המבחן.. אני לא ממש למדתי בכדי לגשת אליו.. תחזיקו לי אצבעות.. ניקח
ונקווה לטוב

Noaal

New member
החלטתי שאני לא ניגשת למבחן

הוספתי קצת ברנדי לתה (טוב לגרון - מחמם), שלחתי מייל למזכירת חוג ומחר אלך להתחנף למרצה בתקווה שהיא תתן לי לעשות עבודה במקום... אני חוזרת לישון

לקשמי

New member
בסופשבוע פעם בשבועיים...

וכך גם בסוף השבוע האחרון, הייתי במרכז ליוגה. פעם בשבועיים יש שם סעודות שבת יפות מאוד, שיעור יוגה בבוקר שבת ובכלל ממש כיף ונעים שם להעביר את השבת. זה מה שעשיתי בסוף השבוע הזה

rotmen24

New member
אני ישנתי בעיקר...

בישלתי מרק (אפונה ונענע... יצא מדהים!!! בדרך כלל מכינים את זה עם מנטה אבל לא היה לי אז החלפתי את זה בנענע). התחלתי ללמוד מילים לפסיכו' וישנתי... כבר אמרתי?

גם אני צילמתי את הדירה שלי במשך

הסופ"ש. איזה כיף, עוד מעט יהיו לי תמונות לשלוח לכל החברים הרחוקים שלי שלא יכולים להגיע אליי (מפאת מרחק בין יבשתי) וכבר ביקשו-התחננו-כעסו-איימו-ודרשו תמונות. אז סוף סוף עשיתי זאת. תמונות בקרוב.

הסופ"ש שלי...

ניצלתי אותו בעיקר ללמוד ולהשלים את כל מה שחיפפתי במהלך השבוע (ואל תשאלו למה חיפפתי) וכמובן להשלים שעות שינה. זה היה בשעות היום - בשישי בערב יצאתי עם חברים. כמה שאני אומרת לעצמי שיטיב למצבי הכלכלי, הנפשי והלימודי שאני אצמצם את כמות הבילויים שלי, בפועל זה לא מיושם.

למעלה