אז מה עשיתם בסופ"ש?

אז מה עשיתם בסופ"ש?

אנחנו בשישי יצאנו להופעה בבית ציוני אמריקה "צב השעה" עם שוקי ושימי הצב. בשבת בבוקר ביקרנו אצל חמתי ואחה"צ היינו בים , הילדים נהנו מאד, היה אחלה. רק לא מובן לי למה כשיש דגל שחור , ים לא שקט, ואין מצלים , כ"כ הרבה אנשים במים , בזמן שהיינו שם היו כמעט 2 תקריות שהיו יכולות להיגמר רע מאד

חןשסק

New member
אני בדיוק חזרתי מאילת ../images/Emo9.gif

היה מ-ע-ו-ל-ה! ביום הראשון (חמישי) אחרי שהגענו למלון והתארגנו והיינו קצת בבריכה, הסתובבנו ובערב היינו על החוף, ביום השני עשיתי בננות, צלילה בריף עם מדריך, הרבה בריכה ובערב היינו בשתי מסיבות ואחר כך היינו עד 5 וחצי בבוקר בבריכה במלון עם כמה חברים מאילת
אתמול שוב היינו בבריכה וחברה שלי ואני החלטנו שאנחנו הולכות למשחקייה של המלון (היינו בקלאב הוטל) ושיחקנו במכונות האלו, כמו שהיה פעם ברוטשילד בנמקו, וזכינו במדבקות (
) ובערב יצאנו עם שני חברה מהצוות של המלון שהכרנו שם..
קיצר, זה ממש על קצה המזלג, היה פשוט כיף ושוב כיף!!

הממ

סופשבוע די רגוע בחמישי- בבוקר קצת צבא אחהצ... נראה לי שכלום, בערב הלכתי ליוגה, ובלילה נפגשתי עם ידיד שלי - הלכנו אליו הביתה ושתינו וראינו סרט ביום שישי- קמתי ב8 בבוקר ונסעתי עם אבא ליפו, לשוק הפשפשים לחפש שולחן (לא מצאתי
) בצהריים הלכתי לחדכ ישר אחרי שחזרתי מהחדכ שמתי בגד ים ונסעתי עם חברה לים ישר אחרי שחזרתי מהים נכנסתי למקלחת והלכתי עם חברה ו2 ידידים לארומה (אה ובמקלחת נשברה לי הנרגילה) ובערב... כלום =[ היה תכנון ללכת לשיבר, התכנון נהרס ולא הייתי במצב רוח של לנסות לארגן משו חלופי ביום שבת- כלום כלום כלום עד הערב, שהלכתי עם 2 חברות לקופמן (המקום החדש במקום הליפס) בא לי מאוד גם לספר על יום רביעי- הלכתי עם הענף שלי לפיינטבול!!!!!!!! היה ענק (עדיין אני מצלוקת) אם כי מאוד מאוד יקר וזה לא דבר שאני מאמצת אחכ הלכנו למסעדה בהרצליה שקוראים לה MEAT & WINE והיה פשוט מדהים - אני מאוד מאמצת ובערב הלכתי עם חברה להופעה של יציאת חירום בזאפה. סהכ הוצאות ליום רביעי - 260 שח...!!!! האהאהאאהאה (וזה עוד אחרי שהקצינים שלנו לקחו ממני רק 60 שח על הארוחה כשבתכלס הייתי צריכה לשים יותר)

מאגניב:)

איך היה בהופעה של יציאת חירום ?! הם גדוליםםםםםםם פשוט גדוליםםםםםםםםם עם מי הלכת להופעה של שלהם ? ואיך הקופמן ??? איזה גילאים מסתובבים שם בשבת בערב ? איך המוזיקה? המקום נשאר בפנים עם שולחנות כסאות ורחבה קטנה כמו הליפס ?

אז ככה:

בהופעה הייתי עם רונה הגדולה... היה מעולה, אני גם ממש אוהבת אותם, וגם קיבלתי את הדיסק החדש שלהם!!! עכשיו, בקשר לקופמן איתי התחילו לדבר חבר'ה בני 26-28... אני לא חושבת שזה מייצג את הגילאים ששם, אבל כן נראה לי שעכשיו יש שם אוכלוסיה יותר בוגרת. המוזיקה - התחילה בשחורה וכאלה, ואז התחילו קצת טראנסים ורוק ישראלי, שאני אישית ממש ממשששש אוהבת, אבל חברות שלי לא ממש אז הלכנו הביתה
אגב, לפי סגנון המוזיקה הם לדעתי מנסים קצת לסנן ערסים ולשנות קצת את האופי של המקום. עכשיו, המקום כבר לא דאנס בר כמו שהיה פעם, אלא בר שמתפשט על כל הרחבה, אבל כן יש מקום לרקוד, פשוט לא בגוש אחד. בסהכ לי היה סבבה, התרשמתי יותר לטובה לעומת מה שהיה הליפס. אהה נזכרתי במשהון ממש ממש רע: השירותים מפוצצים בנרות. זו פשוט סכנת נפשות, במיוחד לבנות - שיער ארוך וכאלה. וגם נייר טואלט זה דליק, ובגדים. קיצר, הייתי קצת בשוק... גם אי אפשר לנשום ככ. רעיון אידיוטי ומסוכן ביותר.

cobainos

New member
אני!

חמישי חזרתי עייף, יצאתי מהמקלחת, הנכתי לי אוכל ואז חבר שלי התקשר אליי שנצא אז זרמתי איתו לת"א לפגוש את חברה שלו ושתי חברות שלה...היה חביב בשישי הסתפרתי, מכון כושר ואח"צ בסימפסונים בסינמה סיטי עם הבחורה שלי (והיחסים הבלתי מוגדרים עדיין) והיה ממש נחמד. סרט מצחיק (פרק ארוך של הסימפסונים שאני מת על הסדרה) ואיתה אח"כ בערב הייתי בלה-מורס ברחובות שזה אחד הפאבים האהובים עליי, עם חבר וידידות ותיקים שבת מכון כושר ואח"צ ביום הולדת של חבר בבית שלו בצור-הדסה שזה איזה מושב באיזור ירושלים, חור לא נורמאלי אבל יש אויר פשוט מדהים שם...בערב קריר וריח טוב כזה. יותר טוב מכל הקניונים והאקשן לדעתי. הממ...זהו היה חביב סה"כ.

למעלה