אז מה עשיתם בסופ"ש?

חןשסק

New member
ביום שישי

הייתי בארוחת ערב אצל דוד שלי לכבוד היומולדת של בן דוד שלי וחזרנו ב11. הייתי אמורה ללכת לבאולינג אבל לא התחשק לי. הייתי בבית וסיימתי לכתוב לנעם כמה דברים. היום (שבת) נסעתי לבסיס של נעם. התגעגעתי

חןשסק

New member
נעם בסדר ../images/Emo13.gif

היה לו קצת קר בימים האלה של הגשם, במיוחד בשמירות. האוכל בחדר אוכל מגעיל והוא שמח ביום שבת שהבאנו לו אוכל של בני אדם
הוא חוזר ביום שישי הזה, בטוח ישן איזה כמה שעות, כי עד שיש לו זמן פנוי, מטרטרים אותם. נו, מה לעשות, טירונות .. חח

SoldieRonit

New member
עשיתי ניסוי:מאיזה זוית צריך ליפול

בהתאם לגובה הנמצא בשביל לשבור כתף/לסבול מזעזוע מוח/לחטוף חבורות. הממצאים: הסתברות ראשונה:יש לי עצמות חזקות. הסתברות שנייה:מגובה מטר וחצי בנפילה עם הגב מקביל לרצפה-מקבלים מכה בראש תשקועה שם כ"בומבה",סובלים מכאבים בגב הכתף,וצולעים מחבורה ברגל.
אל תנסו את זה בבית
+ המלצה:אם יש לכם בבית מתח במשקוף,אז תשימו לב שהוא לא מתברג החוצה שאתם עליו

ווואויי אני בשוק!!! גם לי זה קרה!!!

היה לי מתח במסדרון ליד החדר... וכל הזמן כבר כהרגל הייתי קופצת עליו ונמתחת... ואז בא יום אחד שקפצתי עליו לפני השינה והתחלתי לעשות מתח... ומה קרה?! בום! אני נופלת על הבטן וכל החלק הקדמי של הגוף בסימנים סגולים אחרי 2 דקות!!! חח ואמא שלי כמעט חטפה התקף לב.. נראה לי שהשכנים למטה חשבו שמישהו התרסק... ולקינוח המתח גם נפל עליי... כואב.. כואב מאוד!!! כל הצלעות עוד שניה נשברו לי!!! חח ובסוף מה התברר לי?! נפלתי כמה ימים אחרי מסיבה שעשיתי בבית.. ואחרי זה התברר לי שידיד שלי שהיה במסיבה נתלה על המתח (הוא לא רזה.. בואו נקרא לזה ככה...) והוא נפל ממנו.. ואז כדי שאני לא אדע הוא שם אותו במקום בלי הברגה... ואז אני עליתי על המתחת וזה מה שקרה.. פפחחח מזדהה איתך...

SoldieRonit

New member
כן,בפורום סדירים מישהו רשם לי

"את צריכה להרזות" וזה לא התמוטט איתי-אלא התברג החוצה,והם היו ממש מגעילים

NoWords

New member
היה כ"כ כיף!!!

אני וחברה הלכנו לישון אצל חברה אחרת עם בית ריק
חמישי - שבת היה בין סופי השבוע הכי כיפים שהיו לי מזה זמן רב

הייתי אמורה ללכת ליומולדת של חברה

אבל זה התבטל בגלל הפסקת חשמל מאוד ארוכה שהייתה לה בבית

ואנחנו היינו בבית , ההורים של לירון

באו לבקר היום, היה נחמד , לפחות הנינג'ה שלנו היה ילד טוב הפעם ולא עשה גלגולים באויר.

למעלה