הייתי בארוחת ערב אצל דוד שלי לכבוד היומולדת של בן דוד שלי וחזרנו ב11. הייתי אמורה ללכת לבאולינג אבל לא התחשק לי. הייתי בבית וסיימתי לכתוב לנעם כמה דברים. היום (שבת) נסעתי לבסיס של נעם. התגעגעתי
בהתאם לגובה הנמצא בשביל לשבור כתף/לסבול מזעזוע מוח/לחטוף חבורות. הממצאים: הסתברות ראשונה:יש לי עצמות חזקות. הסתברות שנייה:מגובה מטר וחצי בנפילה עם הגב מקביל לרצפה-מקבלים מכה בראש תשקועה שם כ"בומבה",סובלים מכאבים בגב הכתף,וצולעים מחבורה ברגל.
אל תנסו את זה בבית
+ המלצה:אם יש לכם בבית מתח במשקוף,אז תשימו לב שהוא לא מתברג החוצה שאתם עליו
היה לי מתח במסדרון ליד החדר... וכל הזמן כבר כהרגל הייתי קופצת עליו ונמתחת... ואז בא יום אחד שקפצתי עליו לפני השינה והתחלתי לעשות מתח... ומה קרה?! בום! אני נופלת על הבטן וכל החלק הקדמי של הגוף בסימנים סגולים אחרי 2 דקות!!! חח ואמא שלי כמעט חטפה התקף לב.. נראה לי שהשכנים למטה חשבו שמישהו התרסק... ולקינוח המתח גם נפל עליי... כואב.. כואב מאוד!!! כל הצלעות עוד שניה נשברו לי!!! חח ובסוף מה התברר לי?! נפלתי כמה ימים אחרי מסיבה שעשיתי בבית.. ואחרי זה התברר לי שידיד שלי שהיה במסיבה נתלה על המתח (הוא לא רזה.. בואו נקרא לזה ככה...) והוא נפל ממנו.. ואז כדי שאני לא אדע הוא שם אותו במקום בלי הברגה... ואז אני עליתי על המתחת וזה מה שקרה.. פפחחח מזדהה איתך...