אז מה? צריך ריטוש?

PRINCESS GINA

New member
אז מה? צריך ריטוש? ../images/Emo9.gif

מה לדעתכם ניתן לעשות עם עור הפנים הזה? ועם העיניים (בעיקר עם מה שמתחת לעיניים)? יש מקום להחלקת פנים והדגשת צבע בעיניים? התמונה באיכות הכי טובה שיש לי..היא צולמה במצלמת פלאפון...

PRINCESS GINA

New member
ד"א אם מישהו יכול להעלים את הרקע...

ולשים במקומו מה שבא לו בצורה יצירתית..הוא מוזמן...

PRINCESS GINA

New member
יש לי רעיון לרקע...

אולי, אם אפשר..להפוך את הרקע לכמו חלום לבן או לשמיים של לילה, ומתוכם ישתקפו מול הפנים של הדמות בתמונה, הפנים של הבחורה הזאת
אני מנסה שתיווצר בתמונה כמו תחושה שהבחורה הזאת מסתכלת על הדמות בתמונה כמו מתוך חלום...או שהיא מופיעה חצי שקופה כמו בחלום! אם היא תופיע כמ בחלום, אז הייתי רוצה להשתמש בתמונה הזאת שלה
על רקע שמיי לילה! (היא תופיע מצד ימין למעלה של הדמות שבתמונה)

PRINCESS GINA

New member
ולאופציה השניה של הרקע...

אם היא תוכל כאילו להופיע כמו מתוך חלום בלבן מול הדמות המצולמת, אז אפשר להשתמש בתמונה הזאת
שהן יהיו עם הפנים אחת לשניה...

PRINCESS GINA

New member
אוי..זה כל כך יפה!! איזה כישרון!!../images/Emo24.gif

פשוט אין לי מילים...כל פעם אני מופתעת מחדש מגודל הכישרון שלך! תמיד תמיד התוצאה יוצאת טובה ויפה פי 2 ממה שאני מדמיינת!
פשוט מדהים! זה כישרון שראוי להערצה ממש! הלוואי שיכולתי לעשות משהו יפה כזה למענך כאות תודה, אבל לצערי אין לי את הידע והכלים. תודה רבה רבה...
איך נראה הרעיון השני שלי על הרקע השחור?

NLO

New member
שמח שאהבת.../images/Emo140.gif

ותודה על התגובה היפה. הייתי מנסה עם הרקע השחור גם, אם אולי הייתה תמונה נוספת שלך. אולי שאר החברים ינסו עיבודים שונים גם על אותה תמונה.

PRINCESS GINA

New member
תמונה נוספת?!

אמממ..נדיר שאני נראת נורמלית בתמונות... אני צריכה לחפש אחת.. רגע.. אממ..אולי זאת?! (רק בגלל שהשיער שלי פה נראה כמו השיער שלה בתמונה..כלומר..עם הרוח והכל..) ובגלל שאתה כזה תותח, אני נותנת לך יד חופשית להתפרע איתה
(רק לא לשכוח לרטש אותי..)

NLO

New member
ניסיון שלי. (אולי קצת כהה מידי, אבל שיהיה)

PRINCESS GINA

New member
אתה מדהים וזהו! אין לי מילים..

כהה מידי...בהיר מידיי.... כשזה נראה ככה, למי אכפת?!? זה כל כך יפה וכל כך מעבר למה שציפיתי, שאני פשוט לא יודעת איך להודות לך!
אז אלו התוצאות שיוצאות מידיו של קוסם...אהה?! אני מאוהבת!

PRINCESS GINA

New member
כיף לראות כישרון כזה ../images/Emo24.gif

והכי הכי כיף, לפרגן מכל הלב!
כל הכבוד לכל הנוכחים על הכישרון הענק שלכם! מלבד ההודעות אותם אני כותבת, אני נהנת לקרוא בקשות של אחרים ולראות את תוצאות העבודה המדהימה שלכם... הייתי כל כך רוצה לדעת לעשות חצי ממה שאתם יודעים, כי יש לי כל כך הרבה רעיונות טובים לעיצובים שכמו שאני מדמיינת אותם, נראים מדהימים..
אבל בגלל שאני לא יודעת לעשות את זה לבד, אני רק מפרגנת מהצד
נראה לי ש...גם זה טוב
ד"א הבחורה אותה ביקשתי לשלב בתמונה שלי, היא שחקנית מאוד מפורסמת בארגנטינה, שאני אוהבת מאוד כבר יותר מעשר שנים, ובעוד פחות מארבעה ימים, שתינו יחד חוגגות יום הולדת. היא 40 ואני 24... אני מכינה וידאו של ברכות שישלח אליה, ושתי התמונות המדהימות (בעיקר השחורה שכבר הפכה ללהיט בקרב החברים בארגנטינה) יככבו בגאווה (כולל קרדיט כמובן) בוידאו שישלח אליה השבוע. תודה רבה לכולכם על כל העזרה
אפילו בלי לדעת..אתם עושים דברים גדולים מהחיים!
שיכולים לשנות הרבה למי שמבקש אותם...

PRINCESS GINA

New member
וזה דווקא לא פוטושופ...(כלומר..התמונה)

אני פשוט הדבקתי אותה על הרקע באמצעות איזשהו אתר...לא יותר מזה

NLO

New member
וואי, אותך לא ראינו ים זמן. ../images/Emo140.gif

למעלה