אז מה קורה איתכם??התחפשתם??

אז מה קורה איתכם??התחפשתם??

טוב אני בנתיים לא....מחר אולי אני אהיה מכשפה.... אבל אלון שלי היה תוכי, מה אתם אומרים ?

cobainos

New member
כן!

אתמול התחפשתי לארנסו צ'ה-גווארה ומחר בצבא אני מתחפש למתנחל. מגניב ביותר.

תחפושת חביבה! מקורית

לא זכור לי תוכיםםם בשנים האחרונות ! אהבתי! אני התחפשתי לביצ' בלונדינית עם חצאית ורודה(תודה חן) ופאה בלונדינית בעזרת חבר, וגם גרביים מאגניבות עד הברך ! שוב תודה היה חביב.. והממ.. אני חייב לציין ולשאול איך אתן מסתובבות עם חצאית כשקר בחוץ !? איך לא קופא לכן שם למטה ??????? עמדתי בתור מחוץ לדאנס בר יומולדת שהלכנו בשישי.. וקפא לי ה
חג פורים שמייח !!! נ.ב יום לפני ביום חמישי התחפשתי לקאובוי עם כובע שווה !(תודה סבינה)

חןשסק

New member
איזה חמודדד!

בטח שהתחפשתי!ביום שישי במסיבה (שהייתי בה עם יניב ונעם חחח), הייתי בוקרת/שוטרת (כי הבאתי לחברה את הכובע ובסוף היא לא שמה אותו), והיום בבסיס התחפשתי לפיראטית! יצא שווה
תראו

חןשסק

New member
מצידי? עכשיו! מצ'עמם לי!~

אני עכשיו במשרד, בצבא, כל האנשים פה בחופש, חצי מהם בחו"ל (אנחנו הרי במשרד אזרחי...), אנחנו יושבות פה ורואות יס סטארס ואוכלות משלוחי מנות. איזה שירות מאתגר ותורם!

חחחחח !! איזה טוב זה צבא!

הכי טוב לשבת במשרד הכי טוב שכל האנשים יהיו בחופש או בגימלים ושחלקם יבלו בחו"ל באי יווני או קפריסאי, באיזה שוק בטורקיה או טירה עתיקה במזרח אירופה, אולי באיזה פאב בריטי ידוע או ליד מגדל אייפל, אולי דופקים את הראש במזרח או יוצאים לטראק מטורף בדרום אמריקה, אולי מסתובבים על החוף במיאמי או מסתכלים על הגראונד זירו ונפעמים איזה טוב זה צבא! הכי טוב צבא, והכי טוב להיות במתקן אזרחי. הכי טוב לזלול ולהשמין בצבא עם הכיף כיף ב2.90, והפסק זמן ואם נגוון ממש אפשר ללכת על קינדר בואנו ! ובדרך להכניס קצת במבה ביסלי ובכלל פתחנו חגיגת.. הכי טוב שירות מאתגר ותורם !! הכי טוב צבא. חבר'ה תתגייסו בהמוניכם, אנחנו צריכים אותכם. הצבא. נ.ב ... הכי טוב שאנחנו צריכים אותכם, הצבא.

סבינה89

New member
:))

איזה חומד האלון הזהההה :))) נראה לי בחיים לא ראיתי תחפושת של תוכי, אז שיקבל ח"ח על המקוריות! אני הייתי אפרוחית

למעלה