אז מה קורה, בנות?

Betterfly

New member
לימודים ../images/Emo7.gif

קשה לי נורא להתרכז... לשבת על התחת וללמוד. אין לי את התחת הזה.

מ-11 בבוקר 7 פעמים במקלט

מהן 3 באותה ארוחה.... אין מה לומר, נאסראללה ואיראן דואגים לגיזרה שלי.

E D G Y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיאטה חדשה, נאסראללה סטייל......:) תחזיקי מעמד!

וואללה, חיזבאללה שיק....

לחיים שקועות? שיער אניצים מזה שלא הצלחת לייסד חפיפה נורמלית? סמרטוטיי בית מהוהים ? אישונים מוגדלים מבהיית- יתר בדיווחי חדשות ופאנלים של קצינים במיל.? דאט איז איט! דה חיזבאללה שיק : הלוק החדש של נערות העיר ונשיה....

spooni

New member
אני מתחילה דיאטה מחר ...

נראה לי שאני אצטרך להוריד את התחת אם אני רוצה להתקבל לקורס דיילות אויר

Betterfly

New member
מה, יש להן דרישות משקל?

מעבר למשקל מסוים זה לא טוב לאיזון של המטוס?

spooni

New member
הם לא מקבלים מתחת לגובה 160 ס"מ ../images/Emo13.gif

לגבי משקל ...לא יודעת

spooni

New member
אבל את רגילה ללמוד ? מה קרה עכשיו..

שלא בא לך ללמוד ? מה מטריד אותך ?

Betterfly

New member
אני לא רגילה ללמוד

עברתי את התואר בדרך לא דרך... אני לומדת רק יומיומיים לפני המבחן ומנסה משהו חדש- אשכרה לשבת וללמוד. זה מטריף.

*רק אני*

New member
החלטתי להמשיך הלאה...

וכשחברה שאלה אותי אם אני מעוניינת להכיר משיהו, אז אמרתי שכן. ואתמול הוא התקשר אלי, אומנם דיברנו רק 2 דקות, שיחת היכרות בסיסית ולא מחייבת החלטתי שאני כן נותנת לו הזדמנות ואני כן רוצה להיפגש אבל מאז יש לי בחילה ואפילו שאני עדיין כועסת ופגועה מהאקס פתאום אני כל כך מתגעגעת והוא לא יוצא לי מהראש איך אפשר להמשיך ככה הלאה?

spooni

New member
תמשיכי הלאה ..זה עושה רק טוב..

בהצלחה. אבל אל תתייאשי אם הוא לא ימצא חן ופתאום תתחילי לחשוב על האקס ...זה קורה. וגם אם זה קורה צריך להמשיך הלאה ולהמשיך לנסות.

זה עניין של החלטה

אני עד היום לא פניתי למשהו חדש, אלא להמנעות ארוכה מאוד. אני לא ממליצה על זה לכל אחת, בוודאי לא לטווח הזמן שאני לקחתי לי. אני כן יכולה לייעץ לך להשקיע כרגע בעצמך. את מאוד כאובה ופגועה וזה לא מצב נכון להתחיל ממנו יחסים. אני חוששת שבמפגש שלך עם גבר אחר יווצרו דינמיקות שליליות עבורך שנובעות מההשוואה הבלתי נמנעת, מנמיכות הדימוי העצמי, מעצם הטראומה של הפרידה. אני ממש לא בעד להתנחם עם גבר אחר, לפחות לא לזמן הקרוב. זו דעתי.

*רק אני*

New member
בפעם הקודמת

גם אני בחרתי בדרך של לקחת זמן לעצמי, לתת לזמן לעשות את שלו ועד שבאמת הייתי יכולה לצאת עם מישהו אחר זה לקח 5 שנים ואני חושבת שהזמן הארוך הזה גם השפיע מאוד על הקשר שהסתיים עכשיו. אני לא מחפשת להתנחם, אני רוצה חיים אמיתיים ובריאים ואם זה לא ירגיש נכון, זה ייגמר. מקווה שדברים יסתדרו לי ומהר וגם לכן

למעלה