אז מה קורה בסוף של המסור???

מסוררר

New member
אז מה קורה בסוף של המסור???../images/Emo58.gif

אדם נשאר שם למות אוקיי...אבל מה עם לארי? הרופא מת? כי הייתה לו הליכה איטית והוא איבד הרבה דם והרוצח כבר הלך לכיוון שלו והוא לא עשה את המשימה שלו (להרוג את אדם) אז מה אנחנו אמורים להבין? שהוא הספיק להגיע אליו ולהרוג אותו? כי אם כן אז ממש חבל כל הטוויסטים בסיפור ובסוף אחרי שהכל נפתר הורגים את כל הדמויות.. המסור 2 לא יהיה קשור אליהם בכלל, אז זה סתם "המשך" בגלל שזה סרט שני..ואם לא מכניסים אף אחד מהדמויות של הסרט הראשון אז מה שווה לראות? אדם ולארי לא מופיעים ברשימת דמויות קיצר פליזז עזרה על איך נגמר הסרט.. חח

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifכמה שאלות|ספויילר|

תשמע<או תשמעי> ראית את סוף הסרט נכון?..כמוני למשל.ואני לא יודעת יותר ממך...חח
כלומר..ככה היה הסוף..מה שקרה אח"כ אפשר רק לנחש לא

scoti5

New member
../images/Emo58.gif המסור 2

קשור לראשון בזה שהרוצח הוא אותו רוצח עם אותו קונספט. אחת המשתתפות במסור 2 היא הבחורה המסוממת ממסור המקורי שהיתה צריכה לחפור במעיים כדי להוציא את המפתח לחגורת נפץ שהיתה קשורה לה על הפנים. בכל אופן, גם לאגדה עירונית 2 היה קשר קלוש מאוד לראשון.. אבל לדעתי מסור 2 יהיה המשך נאה.

זו לא הייתה... ../images/Emo58.gif

חגורת נפץ. זו הייתה מלכודת דובים שהייתה נעולה בתוך הפה שלה, ואמורה להיפתח ולתלוש את הלסת שלה (אחרי זמן מסוים).

הסוף מעולה../images/Emo58.gif

גם אני תהיתי אם הוא מת או לא, סביר להניח שהוא מת. אז מה אם המסור2 לא יהיה קשור, בטח הוא גם יהיה גאוני ומותח, וזה לא משנה אם זה המשך או לא. דווקא הפוך, אם זה יהיה המשך ישיר, זה יהרוס את כל הסרט. תמיד ההמשכים לא ממש מוצלחים.

NiKi†a

New member
נו זה כל הקטע ../images/Emo3.gif

השאירו לך מקום לדימיון =] מה רע?
אני יכולה להגיד לך שאני חושבת שהוא מת, אבל זאת לא עובדה :)

Yassi K

New member
כל כך אהבתי את הסרט הזה!!!

ענקק!!! הרוצח פשוט גאוני... ומפחיד אחחח זה היה סוף רציני!!!! כל כך אהבתי למרות <למי שראה> שאת הסוף ניחשתי לפני שגילינו מי הרוצח.

למעלה