אז מה קורה היום

אז מה קורה היום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי מגיע לצעדה בשדרות? אולי נעשה מפגש פורום, אבל בעצם רק חלק מאיתנו נהיה שם - אז זה לא שווה.. ובעצם - אם אני חושבת על זה, אז מטבע הדברים, יוצא לי לדבר יותר עם האנשים שמן הסתם לא יבואו היום.. אז מי בא??

nizanm

New member
מה?הימנונים מפקירים את כל האינטרנט

וכולם הולכים להפגנה ללא רשיון? השמאלצ'יקים יוכלו לחגות בהשתלטות מוחלטת על הנט.

יוֹאב

New member
הפורום

כל המדינה חד צדדית לגבי ההתנתקות. כמעט כל המדינה מייחלת ליום בו יחזור המתנחלים אל תוך שטחי ישראל ויפטרו אותנו ואת הפלסטינים מהעונש הזה.

kobik15

New member
יאללה שיפגינו. כל עוד לא מזיקים...

זה טוב. אחרי יורת מ-30 שנות נזק לעם ולמדינה זה הולך ומסתיים סוף סוף.

כן כן - כל המדינה..

כל המדינה? אני חלק מהמדינה ואני לא חושבת כמוך.. יש עוד עשרות אלפי מפגינים שלא חושבים כמוך.. יש עוד הרבה מאוד אנשים (לא מפגינים) שלא חושבים כמוך.. איך אתה קובע כל המדינה? גם אם היית אומר רוב - הייתי אומרת לך שרק אחרי שיהיה משאל עם תוכל לקבוע רוב..

יוֹאב

New member
בכל הסקרים

ישנו רוב ביציב של מעל 20 אחוז פער לטובת התומכים בהתנתקות. זהו המדד היחיד שיש לך עכשיו. משאל עם לא יהיה, וגם לא צריך להיות. מישהו עשה משאל עם כאשר התחלתם להתנחל בלב שטח עם אחר?

עשית copy & paste במיוחד בשבילך ../images/Emo13.gif

כל המדינה? אני חלק מהמדינה ואני לא חושבת כמוך.. יש עוד עשרות אלפי מפגינים שלא חושבים כמוך.. יש עוד הרבה מאוד אנשים (לא מפגינים) שלא חושבים כמוך..

יוֹאב

New member
נו,אז ממה התעלמתי?

ייתכן ולא הובנתי טוב, ייתכן גם שזה באשמתי. אני אבהיר: המדינה בכללותה נוטה באופן יותר ממובהק לתמוך בהתנתקות. לא התכוונתי להגיד שאין אנשים שמתנגדים להתנתקות.

kobik15

New member
מי עשה משאל עם אם לשים אתכם שם????

מישהו שאל אותי או מישהו אחר במדינה הזאת אם רוצים לתקוע אתכם שם??? ולגרום לנו נזק אדיר מבשך עשרות שנים???? שיעשו משאל עם לפני כל מאחז או התנחלות שמקימים ביש"ע, אז אני אסכים למשאל עם. דמוקרטיים רק כשנוח. פתטחחם.

NimrodOZz

New member
ב מ י ק רה המשטרה אישרה את ההפגנה

בדוק לפני שתכתוב. אתה עלול לצאת לא-חכם...

אז מה?!?!?!?!?!?!

הבנתי...וסתם עניתי יאאא איך עיצבנת אותי זה היה ממש מיותר...יכולת לא להגיב פשוט ויש לי הבנת הנקרא יותר ממך תהיה בטוח איזה עצבים!! יאאא....

סליחה

מה את מתעצבנת? אני חייכתי, ואפילו שמתי סמיילי להראות לך שזה נאמר בחיוך.. יכולתי שלא לענות - ובחרתי לענות.. טוב, בכל אופן אני מצטערת שגרמתי לך להתעצבן.. ודרך אגב - אני בת.

למעלה