אז מה קורה עם החלפת הפיות?

aliner

New member
עלמה, עד כמה שאני יודעת לא הוחלט

עדיין מה עושים, מתי, איך... מחכים שמישהי תרים את הכפפה לארגן את זה.

ים כחול

New member
אפשר להרים גרביון ??../images/Emo3.gif

הכפפות שלי בכביסה ...
אחלה רעיון

aliner

New member
יקירתי, אם את מרימה גרביון, רק

תוודאי שהוא אחרי כביסה

smady a

New member
נושא ההחלפות הפיות בטיפול.עוד יום

יומיים נעלה הודעה מסודרת.

אפיקה

New member
תיהיה אפשרות להחלפת תכשיט

מפימו או כל פריט נוי מפימו בעד פייה? אני מאוהבת בפורום שלכן ובשיטה אבל עוד לא התחלתי להתעסק עם הנושא הזה. אשמח מאוד לשחק במשחק ההחלפות למרות שאינני מכינה פיות.

עלמה7

New member
מבלי לפגוע באף אחת - אני מקווה שלא.

המטרה היא לעשות ולקבל פיות. למה שלא תתחילי? זה ממש לא מסובך (חוץ מעניין קניית הצמר, שנמכר רק בשלושה מקומות בארץ, והחלק המסובך הוא להגיע אליהם).

Sימה

New member
אפיקה--מוכנה להחליף איתך וגם ללמד

אותך להכין בעצמך. Sימה

אפיקה

New member
תודה מקרב לב סימוש../images/Emo24.gif

אבל הבנתי שרוצים למקד את ההחלפות בפיות ואינני רוצה "לפגוע" ברוח המשחק שלכן...

Sימה

New member
אפיקה ברור שלא נחרוג מהאירגון הכללי

נירשמתי אצל סמדי במסרים. הירשמי גם את Sימה

אפיקה נשמח אם תצטרפי אלינו

תוכלי ללמוד להכין פיות ועוד דברים יפים. היום ב-10 יש סדנא וירטואלית להכנת פרחים, אם בא לך. מקווה שיהיה מעניין ומלמד. אישית אני לא בעד לפתוח את ההחלפה לסוגים שונים של עבודות הפורום עדיין מאד צעיר ובפעילויות בו אנו מעדיפות להתמקד בעבודות צמר וליבוד ובכך לעודד יותר ויותר יוצרים לעסוק בתחומי הליבוד לגווינהם השונים. אולי בעתיד זה יתאים אבל כרגע נראה לי שנעדיף להחליף פיות בפיות או בעבודת ליבוד אחרת שזו אפשרות להרחיב את המשחק לקצת יותר מפיות. מקווה שתמצאי במשחק ההחלפות הזה את המוטיבציה לנסות בעצמך. ישנה סדנא וירטואלית מלפני שבוע שאור העלתה בנושא הכנת פיות. אם יהיו לך שאלות אנחנו כמובן כאן. בסך הכל זו עבודה יחסית פשוטה ואם הבעיה היא זמינות החומרים טלפון קטן לבית של.... וחבילונת בדרך אליך.... איך לבחור/לקנות את הצמר הנכון? גם בשביל זה אנחנו כאן. אז יאללה.... את מצטרפת למשחק?

oro45

New member
הפיה הראשונה שלי....

מעלה את פייתי הראשונה אשר נעשתה בהדרכתה האדיבה של אור. אור תגובות בבקשה אבל בעדינות

נטנטנט

New member
oro שלום

כל הכבוד! אם זו העבודה הראשונה מעניין מה יהיו הבאות......... מזהה מי אני?

אור224

New member
כל הכבוד על הפייה הראשונה-

תתחדשי ,אני משוכנעת שהיא לא האחרונה.

oro45

New member
תודה אירית..

לקבל מחמאה ממך איזה כיף אני התאהבתי בה

אפיקה

New member
תודה לך יקירה, אני מבינה../images/Emo140.gif

את הרצון למקד את ההחלפות רק בפיות ובאומנות הליבוד. אני בהחלט מתכננת ללמוד את נושא הליבוד בעצמי ומחכה עם זה לעוד חודש אחרי הבחינות שלי.

למעלה