אז מה קורה עם המפגש?

דגנילי

New member
אז מה קורה עם המפגש?

יש למישו התנגדות בשישי אחורי הצהריים? פארק הירקון? ולמי שזה לא מסתדר.. שיגיד מתי כן.. יאללה להתפקד..

מזי א

New member
אין בעיה

אני אגיע לאן שיהיה. רק תגידו איפה במדוייק, שעה , ומה בתוכנית

../images/Emo45.gif מתאים

תחליטו שעה ומקום ומה כדאי להביא

הודגיק

New member
חוץ מלומר

שבעקיפין ארגנתי עוד פגישה של הפורום אין לי מה לומר ... לגבי יום ו' הקרוב , צהריים-ערב , פארק הירקון בת"א. קינוחים יתקבלו בשמחה ... יום ה' בלילה , אני חוגג 3 שנים בדיוק לגילוי המחלה - חוץ מזה זה יום הבסטיליה (יום העצמאות של צרפת) וחוץ מזה אני תאורן בסרט של משהי מהכיתה שלי , אני אשמח לבוא . . . אבל רוב הסיכויים שאני לא אגיע , עייפות , עריכה של סרט הגמר שלי , ולימודים למבחן מה"ט בעריכה וסאונד. אז צר לי שלא אוכל להגיע , אלא אם נדחה את המאורע החשוב בשבועיים . (אני אשמח , יהיה גם זמן לארגן ולהתארגן ) . הודג'יק.

yaldasukar

New member
מממ... אז ככה:

בס"ד אם לא הייתי עוברת את המחלה הארורה הזאת. אם הייתם שואלים אותי לפני שנה על מפגש. הייתי אומרת: "מה פתאום.. אני מתביישת.. אני לא ארגיש נעים.."
האמת היא שזה עדיין כן קצת ככה.. אבל יאללה.. "נעים מת מזמן".
אז אני בעד
(או לפחות כותבת שאני בעד ומקווה שזה ישפיע עלי ואני אהיה בעד..)
הבנתם משהו
כי אני לא..
בכל מקרה, אני אפסיק לבלבל לכם את המוח..
יום שישי זה קצת בעיה בשבילי כי אני דתיה וירושלמית.. אז אם אפשר יום אחר- סבבה, ואם לכולם נוח דווקא בימי שישי- אז אין לי בעיה.. אני אוותר ונשמור על יחסים וירטואליים (עד לפעם הבאה..) בכל מקרה, תספרו בבקשה מה היה במפגש הקודם, מה עשיתם וכד'.. מעניין אותי לדעת

הודגיק

New member
גם אני ירושלמי

אולי נציע לקיים את המפגש באיזור גן-סאקר או משהו כזה ? יום ה' עוד שבועיים ???

yaldasukar

New member
וואלה! ../images/Emo99.gif

בס"ד אני לגמרי בעד...
יאללה, בואו לעיר הקודש
אם תהיו ילדים טובים- אפילו ניקח אתכם לכותל
(יש לי תו נכה, אז אפשר להיכנס ממש קרוב לרחבה..
) הגידו כן לירושלים...

למעלה