אז... מה קורה?

LeAnnDylan

Well-known member
אז... מה קורה?

עוד מעט סופ"ש. יש תיכנונים מעניינים? שמעתם שיר/אלבום חדש שאתם רוצים להמליץ? נדבקתם לשיר ממש גרוע ובא לכם להדביק את כולנו בו? ספרו דברים מעניינים

blah blah story

New member
הלו הלו...

איזה שבוע עבר עלי... הייתי חולה
בקושי הצלחתי להרים את הראש מהכרית. רק היום חזרתי לעבודה...עדיין חלשלושה אבל מרגישה הרבה יותר טוב. הקשבתי קצת יותר לדיסק החדש של שוגרלנד - ויש שירים שהתחלתי לחבב. לא זוכרת כרגע איזה..אבל יש שם בודדים הדיסק עצמו בגדול - לא משהו. אבל אני חושבת שהוא גם בכלל לא קאנטרי - לא יודעת מה הם ניסו לעשות, אבל קאנטרי זה לא

LeAnnDylan

Well-known member
אני הייתי כל כך מאוכזבת שבכלל לא טרחתי להקשיב

לו שוב פעם במלואו מאז השמיעת בכורה שאני ורעות עשינו. אם כי לומר את האמת בזמן האחרון אני לא שומעת כלום. אין לי זמן

אני גם הייתי נורא מאוכזבת

אבל זה נשאר עדיין באמפי אז אני פוגשת אותם מידי פעם. אשכרה לא קאנטרי בכלל וסטאק לייק גלו מהווה הפוגה
אבל יש כאלה שאפשר לחבב, אבל אני חושבת שהיה משהו מסריח.

שלושת השירים שציינתן הם היחידים שנורמלים

באלבום (סטאק לייק גלו, גירל לייק מי, אינקרדיבל משין) ניסיתי להקשיב שוב לאלבום. בפעם הראשונה הוא לא מזמין כל כך כשמתרגלים הוא בסדר כזה אבל שום שיר אחר לא גרם לי לרצות לשמוע אותו בריפיטים מטורפים כפי שקרה לי עם אלבומים קודמים שלהם או עם שלושת השירים הנ"ל.

מסכימה../images/Emo45.gif

למרות שגם מאינקרדיבל משינ לא התלהבתי בכלל, רק הלחן מגניב

LeAnnDylan

Well-known member
אבל אבל הוא חתיך כזה!

בדיוק השבת הקשבתי לשיר שלך וחשבתי שהוא חמוד. אולי עוד 3-4 השמעות ואני ממש אוהב אותו

orsi1

New member
28.11בבר גיורא חינם!ללא מינימום!מסיבת בלוז ור

28.11בבר גיורא חינם!ללא מינימום!מסיבת בלוז ורוק! הסקספוניסט בני טל ולהקתו רוק&רול פאנק וגרוב. 28.11. פאב בר גיורא במרתף יוםראשון בשעה 22:00 רח דיזנגוף 64 תל אביב צמוד לדיזנגוף סנטר(כלי זמר) כניסה חופשית! ללא מינימום!חייבים לרקוד!!!!!! ההופעות הן מדי שבועיים בימי ראשון הערב הכי חם בתל אביב ערב ריקודים בראש!!!!!!!!!!! מומלץ להזמין מקום מראש טל להזמנות : 03-6204880 בני טל –סקספון טנור -סופרן- -בריטון-אלטו-סופרנינו ירון זיו-גיטרה חשמלית גבי מאיר- גיטרה בס חשמלי שגיא בן אור- תופים ההרכב מנגן בלוז רוק &רול וגרוב ופאנק ונשמה. ומוסיקה בראש וחזק!!!!!!!! שירים של גו קוקר – גיימס בראון- בוןגובי - סנטנה -האחים בלוז ברדר – אלביס- ועוד... ואתם מוזמנים לרקוד לשיר ולשמוח ולרקוד איתנו.............................בפאב הכי חם בעיר ההופעה מלאה ברגש קצב ונשמה דו שיח מוזיקלי בין הנגנים. אפשר לשמוע אותנו ב: MySpace URL: MySpace.com - Beni Tal And the Band - - Blues / R&B / Rock - www.myspace.com/benitalandtheband אנו מחכים לכם ואוהבים אותכם בני ירון גבי ושגיא

אולי מספיק עם כל הקראפ הזה

אין לזה שום קשר לפורום ואף אחד ששומע קאנטרי פה לא יגיע לאירועים האלה. לכו לפרסם במקום שאנשים שאולי ילכו לזה קוראים

LeAnnDylan

Well-known member
טיילור סוויפט

הטלוויזיה דלוקה עכשיו על ערוץ E ויש שידור חוזר של ה-AMA וטיילור סוויפט מופיעה באק טו דצמבר (או אולי ספטמבר
) יו הנה ג'ליאן האף עכשיו
איזה כוסית היא בתור ברונטית
קיצר מה שבאתי להגיד זה שהשיר הזה די טוב

של סוויפט?

לא שמעתי אבל היא עדיין מצליחה לכבוש את האמריקאים.. ג'וליאן האף הייתה שם? כפרעליה, ברונטית? וואי איזה קטע

LeAnnDylan

Well-known member
כן והנה עכשיו ליידי איי זכו כפרות

*הולכת לראות אם הילרי כוסית*

LeAnnDylan

Well-known member
אמג היא הייתה מזעזעת ../images/Emo5.gif

מה לעזאזל היא חשבה לעצמה?!

LOL חשבתי עליך כשראיתי אותה

לא בקטע שמה שהיא לבשה מזכיר לי אותך אלא בקטע של יו דילן תתעלף כשהיא תראה אותה

LeAnnDylan

Well-known member
עזבי את מה שהיא לבשה. קלטת את השיער שלה?!

שאניקוות רחוב נראות טוב יותר ממנה :S

../images/Emo6.gif חחח כן שמעתי שהם זכו

כל הכבוד להם רק חבל שהטקס הזה נועד למי שאוהב באוזנו אנשים כמו ג'סטין ביבר

למעלה