אז מה קורה?

אז מה קורה?

כן, אני יודע, אני יודע בדיוק איך אתם מרגישים, יש המון ש"ב והמון ללמוד ואין לכם כוח ואתם לא ממש יודעים איך תצאו מהמבחן הזה לעזאזל וממש אתם לא רוצים ללמוד והכי גרועים הם רגשות האשמה העצומים האלה על כל רגע של בטלה כשיש לכם עוד המון מילים ללמוד וש"ב או חומר אחר שתכננתם להספיק. אז הפתרון הכי טוב הוא להכנס לפורום פסיכומטרי תוך כדי שכנוע עצמי שזה נחשב לזמן לימודים...
אז מה קורה איתכם? אני יודע שאתם משועממים... אז אולי תספרו קצת מה הולך אצלכם בחיים ואיך הולך?

הקפצהצהצהצהצהצהצהצהצהצה

תגידו,נכון שלא ראיתם באיזה פורום מנהל שמקפיץ הודעות של עצמו?? (לפחות לא ע"י שירשור הקפצנ זה בטוח..) זה כי אני סתם עצלן ועוד משהו... ראיתם פעם מנהל פורום שרושם הודעה בפורום שלו ואף אחד לא עונה לא???

../images/Emo6.gif אני לא ראיתי דבר כזה מעולם

אם אתה רוצה אני אספר סיפורים אפילו שאתה לא ממש מכיר אותי
הרבה חברים שלי לומדים עכשיו לפסיכו´ (עולים לי"ב) ואני חושבת לעשות את זה אחרי י"ב... הבעיה הכי גדולה שלי היא חוסר עמידה בזמנים.... אני מפחדת לנסות ללכת לפסיכומטרי כי אני יודעת שהזמן הוא גורם מכריע. וחוצמזה אני לא מבינה איך טוענים שהחומר במתמטיקה הוא של 3 יחידות. זה נראה לי יותר קשה... הייתי רוצה להוציא פטור מאנגלית וזו הסיבה העיקרית שאני אלך (אם אלך) לפסיכומטרי. לצערי המקצוע שהכי קל לי הוא בעל המשקל הכי קטן בפסיכומטרי...
לא איכפת לי אם לא תענו לי אני נהנית לפעמים לדבר לעצמי...

המתמטיקה היא באמת שטויות

המתמטיקה בפסיכו´ היא לא קשה בכלל. היא אולי לא של 3 ,אלא 4 וזה רק בגלל הקומבינטוריקה וההסתברות (בגרוש) שלומדים שם.

מבחינת הידע המתמטי

לא צריך ידע של יותר משלוש יחידות אבל לעומת זאת השאלות הן הרבה יותר מתוחכמות ממה שנלמד ב-3 יחידות. לכל מי שלא עשה פסיכומטרי אפילו פעם אחת המבחן נראה בלתי אפשרי אבל אחרי תירגול כמו שצריך יכול להיות מאוד שדווקא די תצליחי במבחן

popistit

New member
אני לא מבינה משהו...

איך יש גיאומטריה אנליטית בפסיכומטרי אם הידע אמור להיות של 3 יחידות?

traker

New member
זה אפשרי כי

גם ב 3 יחידות יש גיאומטריה אנליטית , אומנם ברמה יותר נמוכה אבל יש

למעלה