אז... מה קניתם במבצע של הספרים בסטימצקי-סלקום

אז... מה קניתם במבצע של הספרים בסטימצקי-סלקום

אשמח לשמוע ולהתעדכן במה קניתם. אני גם עשיתי רכישה ואשרשר בהמשך. קניתם גם לעצמכם (המבוגרים)? פתחתי הודעה חדשה כי הקודמת לא קופצת.

חמניה1

New member
קניתי ארבעה ספרים לבנות

איתמר מכתב מבול נחש ושתי תבות - סיפורי התנ"ך לילדים של מאיר שלו הנשיקה שהלכה לאיבוד האגדה על השיח הקטן - ספר עם איורים מדהימים.

קניתי לאוהד 6 ספרים

ה
בלע לי את ההודעה ואני כותבת הכל שוב...
בור המים / גריים בייס, הוצ' מטר
תופי הג'ונגל/ גריים בייס, הוצ' מטר
האריה הרעמתן והג'ירפה גם / דב אלבוים, הוצ' עם עובד
הענק הכי גנדרן בעולם / ג'וליה דונלדסון, הוצ' כנרת
אין אריות כאלה / אמי רובינגר, הוצ' כתר
התנין שחשב רק על עצמו / פוסטין צ'רלס ומייקל טרי, הוצ' כתר ואני גם רוצה לא להמליץ:
למה אריות לא אוכלים סוכריות / גל ירדני, הוצ' ספרי סול אוהד קיבל את הספר הזה כמתנה ליום הולדתו. הספר מדבר על הקשר בין אכילת ממתקים להשמנה. אני בטעות הקראתי לאוהד את הספר לפני שקראתי אותו בעצמי (וחייבים לקרוא קודם לפני שמקריאים לילדים), חשבתי שמדובר על נזק לשיניים, משהו כזה. אחרי שהקראתי לאוהד הוא לא רצה לאכול ארוחת ערב כדי לא להיות שמן, הוא אמר שמספיק לו מה שאכל בצהרון. לא צריך לאכול עוד, וגם הוא היה ממש בחרדה ובכה נורא מפחד שיהיה שמן. מי צריך להעביר כאלה מסרים לילדים? דימוי עצמי, השמנה, בגיל כזה? לדעתי ההורים אחראים לתזונת הילדים, וזו לא אחריות הילד לברור אוכל ולטפח את הגיזרה בגיל כזה. אפשר להסביר על אוכל בריא / לא בריא, נזק לשיניים - זה מה שאני עושה - אבל לקשר את זה להשמנה - זה כבר לדעתי לא לעניין.

נטעטע

New member
../images/Emo10.gifאני לא בסלקום, ולמרות זאת קניתי

למורן את האריה המכשפה וארון הבגדים (שנדחק לבחירתו למקום השני), ומכיוון שהיה השני בחצי מחיר את ג'ימס והאפרסק הענקי.

יופיופ6

New member
נטע - אם תרצי קוד אשמח לתת לך

לפי מה שהבנתי, אפשר לקבל כמה פעמים קוד שרוצים. עם קוד אחד אפשר לקנות שלושה ספרים (ואז מקבלים שלושה בחינם).

יופיופ6

New member
מאיפה לי לדעת שאין לך סלקום? ../images/Emo3.gif

בכל מקרה... בהמשך היום אבא שלי אמור להגיע ואיתו המכשיר המבוקש
אשלח לך קוד במסר. תרצי תקני לא תרצי לא תקני. כן. הספר השני הוא בחינם. אגב, את משלמת על הזול יותר!

יופיופ6

New member
על מה מתערבים? ../images/Emo8.gif

סתם. אני אבדוק את זה. אבל לדעתי שלמתי על הזולים יותר.

יופיופ6

New member
מצד שני...זה נשמע לי מופרך לחלוטין

הרי יכולים להיות פערים של למעלה ממאה שקלים.

נטעטע

New member
תודה

ברור לך שאת אחראית על ההוצאות שאוציא בעקבות כך, הרי לא יתכן שתיהיה לי הנחה לקנות ספרים ולא אשתמש בה, תמיד יש עוד כמה ספרים שאני רוצה.

יופיופ6

New member
על איזה הוצאות את מדברת? ../images/Emo3.gif

כתוב *מבצע* ספר שני בחינם שלחתי. תהני.

לבנה123

New member
אנחנו עשינו מנוי לספריה באזור.

וזה אחל'ה. מומלץ בחום. גם חוויה ללכת לשם. וגם המון מבחר.

בינתיים קניתי שני ספרים לזיו

גוליבר- כתוב מחדש ע"י מרטין ג'נקינס במיוחד לילדים קטנים, כתוב בפרקים קצרים וידידותיים עם איורים מקסימים. קראתי המלצה איפשהו ומעילעול נראה לי מקסים ומתאים לזיו. העולם שלי- של קלאסיקלטת- דינוזאורים וכרישים בתלת מימד, עם משקפיים מצורפים. זיו בחר בעצמו. נראה נחמד.

והיום קנינו...

עלילות פרדיננד פדהצור בקיצור- אפריים סידון- ספר מקסים, מצחיק וחכם. סיפורי הבית המשותף- נירה הראל- קובץ סיפורים מקסימים. מגדיר הצמחים לילדים ולנוער- מעולה, מסודר עפ"י צבעים וידידותי לשימוש עבור הילדים.. לעצמי- אלך שמשות זוהרות- חאלד חוסייני. אני כבר לא קונה הרבה ספרים, רק את אלה שחשוב לי שיהיו בבית. זיו ואני מנויים בספריה העירונית שבאופן מפתיע מאוד מעודכנת ואפשר להזמין כמעט כל ספר חדש שיוצא. צריך רק לחכות קצת בתור (יש רשימה) או להזמנה.

למעלה