אז מה קרה לקטלין? (לקוראי הספרים בלבד)

אז מה קרה לקטלין? (לקוראי הספרים בלבד)

מתנצל מראש אם הזיכרון שלי משובש, ואני כותב שטות.
לא קראתי את כל הספרים, אבל כן הגעתי לנקודה לאחר החתונה האדומה, שמתברר שקטלין חיה, ומסתובבת עם כנופיה שעוסקת בנקמה.
העניין ה-"שולי" הזה לא נמצא בסידרה. לפחות עד כה.
האם מישהו יכול להאיר את עיני לגבי המשך גורלה של קטלין מבחינת הספרים?

אתה זוכר נכון

ואין בספרים הרבה מעבר למה שתאה תיארת. היא תפסה את בריאן והכריחה אותה להביא לה את ג'יימי לאניסטר והתקבלו דיווחים שבריאן אכן הגיעה למחנה של ג'יימי והוא עזב אותו איתה.
אין שום פרק שנכתב מנקודת המבט שלה, ומידת שפיות דעתה לא ברורה.

ואפשר גם להסיק מהסדרה

שהחזרה שלה לא משמעותית, אחרת היוצרים היו שמחים לעשות זאת לדמות פופולרית.

המממ

בכלל לא בטוח. הסיבה שלא החזירו אותה הוא שהם לא רצו להביא את השחקנית בשביל לשחק זומבי שלא מסוגלת לדבר, אבל אמור להיות לה תפקיד משמעותי בהמשך. פשוט איחדו אותה עם אריה כרגע

מה שהוא אמר

הם גם רוצים להיות רציניים עם כל עניין הרג הדמויות שלהם. איך הם ייראו אם הם יחזירו לחיים את קייטלין, אחרי שהם החזירו את ג'ון? מרטין כבר אמר שהם קטלניים יותר ממנו ושהם הורגים הרבה דמויות שהוא לא מתכנן להרוג. באריסטן, ריקון, דוראן מארטל - כל אלה לדעתי לא ימותו בספרים וכן מתים בסדרה.

מה שכן, נראה לי שאת התפקיד של קייטלין בסדרה ימלא לורד בריק דונדאריון (שבספרים מת כדי להחיות את קייטלין) והאחווה ללא דגלים שלו.

מאוד הגיוני מבחינתם להרוג דמויות

יש יותר מדי בשביל תוכנית טלויזיה ואי אפשר לעקוב. היום ראיתי במקרה את אדמור טאלי (ככה קוראים לו?) וחשבתי לעצמי "זה ההוא מזרה/נוכריה, את מי בדיוק הוא משחק בסדרה הזו?" (זכרתי שהוא שיחק, לא זכרתי את מי) ואז אמרו את השם שלו, וחשבתי" זה אדמור טאלי, מזל שקראתי את הספרים ואני יודע מי זה."
אף אחד לא ימות בספרים כי הספרים לא יצאו לעולם
אלא אם מישהו יחליט לעשות מעשה מקס ברוד לקפקא גם לג'ורג' מרטין ולפרסם את כל מה שהוא ציווה לשרוף אחרי מותו.

למעלה