אז... מה שיחקתם השבוע

PlayGirl3

New member
ME2

סיימתי את המשחק.
משחק טוב ומהנה, אבל דווקא אהבתי את הראשון יותר באופן כללי.
אמנם הרבה בעיות טכניות השתפרו והעיפו את המאקו ואת המעליות אבל מבחינה עלילתית זה הרגיש כמו פרק מעבר, כאילו החליטו אחרי הפרק הראשון שזו תהיה טרילוגיה ורצו לדחוף איזה פילר לפני המשחק השלישי. בסופו של דבר כל מה שעושים במשחק השני זה לעכב קצת את מה שיקרה ב-3. גם הפיתוח דמויות הרגיש לי פחות טוב, כנראה כי דחסו 12 חברי צוות חוץ משפרד שזה היה יכול דווקא להיות נחמד אבל לכל אחד בסופו של דבר יש את המשימת גיוס ומשימת נאמנות וחוץ מזה מוציאים מהם רק משפטים רנדומליים.
גם כל אלמנט ה-RPG עבר סירוס רציני. למה לכל דמות יש רק 2-3 מתקפות מיוחדות? ולמה הורידו את כל האפשרות לשדרוג הנשקים?
המבנה של רוב המשימות מאוד straightforward לעומת 1.
חיפוש מחצבים מייגע ומעצבן במיוחד עם הקטע הזה של הדלק שהוסיפו.

המשימות בסוף הסיפור היה אפיות וכיפיות אם כי הבוס הסופי קצת איכזב אותי.

אני עכשיו מתחילה את המשחק מחדש על Insanity וזה באמת מרגיש מטורף. קשה מאוד! אולי כי עשיתי NG+ ואז אמנם אני מתחילה ברמה 30 אבל גם כל האויבים ברמה 30 ואין לי את כל השדרוגים שהיו לי.

מחכה כבר להתחיל את המשחק השלישי, רק למה ה-DLC שלו כל כך יקרים? יוצא איזה 50 דולר לקנות את ה-4 תוספות החשובות כשלקנות את הטרילוגיה עולה משהו כמו 15

Oisun

New member
משחק מאכזב ביותר

רמת המורכבות שלו מקבילה למשחקי מובייל. אין שום סיבה להוציא משחק כזה לקונסולה. עיצוב פלסטי, עלילה סתמית, דמויות חסרות עומק

PlayGirl3

New member
מובייל זה קצת הגזמה, אבל מסכימה עם מה שאמרת

היו לי המון ציפיות ממנו כי רוב האינטרנט טוען שזה המשחק הכי טוב בסדרה והוא באמת ממש מאכזב.
מקווה ש-3 יותר טוב ממנו.

Oisun

New member
תחשבי על זה...

איזה איכות ראית במשחק שהיא מעבר ליכולות של משחקי מובייל טובים היום? לי לא זכור איזשהו פיצ'ר כזה. בטח שלא בגרפיקה או במשחקיות

הקמפיין העלילתי של sf5. היה חמוד וזה הפתיע אותי

אני חושב שהדבר הכי מפתיע בקמפיין העלילתי של SF5 והדבר שאנשים הכי יזכרו ממנו, הוא שראשיד (הערבי) הוא הדמות הראשית בסיפור. כל פעם שהיתה סצנה עם ראשיד אמרתי לעצמי "הבחור הערבי הזה הכי מוצא חן בעיני מהדמויות" ולאט לאט אתה שם לב שהוא מקבל הכי הרבה זמן מסך.

העלילה הזו היא לא איזה מאסטר פיס או משהו, זו עלילה של אנימה סוג ג' ואם מישהו פה ראה פעם את האנימות של סטריט פייטר הוא בערך יודע למה לצפות, אבל משחק מכות לא צריך יותר מזה.

וקפקום השקיעו פה בערכי הפקה :)

אהבתי שקפקום בקושי התייחסו לריו בעלילה, במקום זה דווקא הדמויות האחרות הן אלה שקיבלו זמן מסך.

מלבד ראשיד שגנב את ההצגה, אהבתי כמובן לראות את קאמי בעלילה וכמה מרכזית היא היתה. היא הדמות ה אהובה עלי בסטריט פייטר (מן הסתם) ואחרי הקמפיין הזה עוד יותר.

מבחינת גיימפלי ברור שהקמפיין לא סיפק את הסחורה כי הוא קליל מאוד, קרבות של סיבוב אחד, בלי שום אתגר. אחר כך נפתחה רמה קשה יותר.

עכשיו אני עובר לsteins gate כמעט כל מי שאני מכיר לא התחבר לאנימה אז אני קצת חושש אבל נראה.

19Shinigaby77

New member
overwatch

לא האמנתי שאני אצליח להתמכר למשחק מהסוג הזה אבל זה פשוט ממכר, המשחקיות כל כך מלוטשת יש 21 דמויות וכל דמות מרגישה שונה מהשניה אתה לא מרגיש כאילו מיחזרו דמויות, אתה מרגיש שהושקעה המון מחשבה בבניית הדמויות, מבחינת המפות יש 12 מפות שזה מרגיש קצת אבל לוקח זמן להתמקצע וללמוד כל מפה אז ככה שאתה לא ממש משתעמם, בינתיים לבל 30 ככה שיש לי עוד הרבה לאן לשאוף אבל נכון לעכשיו אני מאוד נהנה.

amithas190

New member
סיימתי את ההרחבה האחרונה של הוויצ'ר

קיבלתי את הסוף הטראגי מכולם :) אבל היה כיף
&nbsp
אני מוכר את המשחק אם מישהו מעוניין \ מחליף גם כן.
&nbsp
הזמנתי את uncharted4 ואני מת שיגיע ואתחיל לשחק..
&nbsp
כמו כן נראה לי שעברתי על כל המשחקים שמעניינים אותי בדור הזה ואין לי כל כך במה לשחק אחרי אנצ'רטד.
&nbsp

למעלה