אז....מה שלום כולם ?

Yaron5000

New member
אז....מה שלום כולם ?

מקווה שטוב אחרי שבוע כל כך קטלני לצערי... תרגישו טוב חברים ! ביי

סיאמית

New member
חביתת ירק ../images/Emo13.gif

אני אלופה בחביתות ירק! והעובריקה שבבטן שלי אוהבת נורא (בין השאר) חביתות ירק, שרימפס טמפורה ושוקו. חוץ מזה, שלומי טוב באופן פרטי אבל חרא באופן לאומי... שיהיה לכולנו סופ"ש מצויין!!!

anat11

New member
האבחנה הזו -

בין הפרטי ללאומי פשוט בלתי נמנעת. אז גם שלומי מצוין (חמסה וכו´) והמצב הכללי, לא צריך להגיד, on the face. אתמול עבדתי על שיפור הסווינג והסלסה (אני מתקדמת!), היום אני בדרך לארוחת ערב אצל אמא, ובשבוע הבא (חצי שני) אני צריכה ליסוע ל- 4-3 ימי עבודה באיטליה (נכון שאני נורא מסכנה?
). ועוד לא דיברנו על חופשת הצלילה הצפויה באמצע מאי, נכון?
רק טוב לכולנו, ענת
נ.ב. - רומי, שמעתי שהיתה לך שיחת טלפון ארוכה עם מישהו שאני מכירה

@diver

New member
צלילה !?

ענת את צוללת ??? כמה כוכבים ?? כמה צלילות ??? רוצה רשימת אתרים בסיני ???

anat11

New member
צלילה

יש לי רשיון צלילה שני כוכבים. עשיתי אותו ב-97´. להגיד שאני "צוללת" זה קצת "גדול".. כי יוצא לי לצלול רק פעם בשנה או שנתיים, כך שיוצא שעיקר הצלילות שלי הן צלילות רענון....
קובי - ידוע לך על איזושהיא בעייתיות בצלילה לטרפצתיים? מישהו אמר לי שאסור לרדת יותר מ- 18 מ´. האמנם?
כעקרון, לחלק מ"מחלות" הצלילה יש סימפטומים דומים להתקף ויש מי שחושב שיש קשר. מה אתה יודע על זה? ענת

לילית7

New member
18 מטר לא מספיק? ../images/Emo8.gif

ברצינות, ענתוש, נראה לי שזה בכלל מסוכן לצלול מעבר לזה, לכולם, אני מתחת ל2 מטר נורא מפחדת ו"צוללת" רק עם שנורקל
איפה את צוללת והאם את דואגת להיות עם מדריך או קבוצה? בבקשה רק אל תצללי לבד!

@diver

New member
צלילה

הי ענת לי יש רישיון שלושה כוכבים וגם נייטרוקס דרגה 2 מותר לי לצלול עד 42 מטר וגם צללתי לעומק הזה. אני יודע שבעבר חולי ט"נ טופלו בתא לחץ ....צלילה ל30-40 מטר עומק זה תא לחץ טבעי של 4-5 אטמוספירות..... כך שלדעתי נהפוך הוא ....וזה מצויין לטרפצת , חוץ מזה זה עושה הרגשה של היי וכיף לא נורמאלי וזה בטח עוזר לטרפצת להרגע ובמיידי . את מחלות הצלילה אני עוזב בצד ע"מ לא להפחיד צוללים בפוטנציה אבל אם עושים את מה שצריך בצלילה לא נכנסים למצבים קיצוניים שעלולים לגרום למחלת דקומפרסיה TYPE1 או TYPE2 שהטיפול המיידי הוא מתן חמצן והכנסה לתא לחץ (שוב כטיפול ולא ומשהו שלילי)(הצלילה עצמה מדמה תא לחץ) אם תצללי בקרוב אשמח להצטרף ולשמור עליך בצלילה (לי אישית יש את כל הציוד בבית מוכן ומזומן לצלילה) להשתמע האח הגדול של כמה חברים מהפורום קובי

RomiVais

New member
אחלה תמונה קובי!! ../images/Emo24.gif

היא צולמה באילת??? ומה שלומך? הכל טוב? שיהיה לך המשך שבוע נעים רומי

סיאמית

New member
ענתוש!!! ../images/Emo24.gif

(כן-כן! זה שאני ערה בשעה כזו ביום שבת אומר שלא בילינו אתמול עד אור הבוקר) אני במיוחד מקנאה בך על זה שאת נוסעת לאיטליה... איפה באיטליה??? תעשי חיים יקירתי!

anat11

New member
צלילה & איטליה

לילית יקירתי, אסור לצלול לבד ממילא. אין סיכוי שאני אצלול לבד. תודה על הדאגה חמודה
. כללית לגבי צלילה אני רוצה להעיר שיש כאלה שמוכנים לקפוץ ממטוסים וצוקים בכל מיני צניחות מוזרות
, אבל לא תתפוס אותם מילימטר מתחת למים. ויש כאלה (ואני בינהם) שלא מוכנים לקפוץ מגובה של מילימטר, אבל מרגישים מצוין מתחת למים
. קובי. ממש תודה על ההצעה לצלול יחד - ואני חושבת לנצל אותה! אבל זה בטח לא יצא לפני הצלילה הבאה שלי כי היא אמורה להיות באמצע מאי (ובחו"ל
) ועד אז יש לי לו"ז היסטרי שלא יאפשר לי צלילות. אפשר לקחת rain check? סיאמיתי - איך נשמעת לך...ונציה....? (נשבעת שזה עבודה!
) שבת שלום לכו----לם, ענת

סיאמית

New member
עלנה????

יענו, את רוצה להגיד לי שאת תשוטי לך בגונדולה לבד??? נו, מילא...
אבל בכל מקרה - כיף-כיף-כיף!!! יש לי חולשה לאיטליה, במיוחד כי חייתי שם כשנה וחצי. חשבנו לטוס לאיטליה ביוני אבל אני כבר אהיה עם בטן של כמעט חודש שמיני וזה די מלחיץ אותי לטוס ככה... נסתפק בחופשה פה, בארץ. קיפוח!!!!!!!!! וגם אני אעדיף לצלול מאשר לרדת לכביש ממדרכה שהיא יותר גבוהה מ-15 ס"מ, אחד החלומות שלי הוא צלילה כי אני מרגישה מאוד נוח במים. תבלי טוב חמודה!!!

RomiVais

New member
עולם קטן, אה ענתי? ../images/Emo8.gif

ממש מדהים! מתי את בדיוק נוסעת לאיטליה? יש לך מקום קטן <גדול> במזוודה??
חופשת צלילה......... יפה........ טוב שאת עושה חיים ומבלה! תהני ותשמרי על עצמך נשיקות רומי

למעלה