אז... מה שלומכם היום ומה התוכניות לסופ"ש?
|

מיצי2013

New member
אז... מה שלומכם היום ומה התוכניות לסופ"ש?
|

אני מרגישה קצת יותר טוב מבחינת החרדה. היא קצת ירדה וזה מאפשר לי לחשוב גם קצת על דברים אחרים...
מקווה מאוד שזה ישאר ככה כי אין לי כוח לעוד סיבוב.
לעומת זאת הדיכאון עדיין קיים, היום קמתי בבוקר יחסית עם כוחות כדי ללכת לבדיקה, ואפילו הבדיקה יצאה מצוינת- משהו פחות לדאוג לגביו, אבל אח"כ באיזשהו שלב יצאה לי כל הרוח מהמפרשים... ניסיתי להסתובב בקניון כי אני צריכה נעליים לקיץ, אבל לא ממש הייתי מסוגלת להתמודד עם זה- העומס של האנשים, העומס של החנויות, לא מצאתי את עצמי בתוך כל זה אז ברחתי משם הביתה.
מחר יש מסיבת יומולדת לחברה טובה וממש אין לי חשק ללכת. אין לי כוח לכל הבלגן. מצד שני אני רוצה לשמח אותה...
הוזמנתי גם למסיבת יום עצמאות שמגיעים אליה מלא אנשים שהכרתי פעם, וגם לזה אין לי כוח... מצד שני, כשאני לא אלך אני ארגיש מעפנה חסרת תקנה. בקיצור, די נגמר לי הכוח להכל. למה כל דבר מצריך כזה מאמץ ואף פעם לא מצליח. חטפתי עצבים על הפסיכולוגית שלי רק בפגישה השנייה... ובא לי להגיד לה שאני לא באה יותר. אני מתגעגעת לפסיכולוג הישן שלי, אבל הוא ממש יקר ורחוק אז אין מצב כרגע. אני בעיקר מבולבלת ולא מבינה מה נהיה איתי, לא מבינה כבר מה הכוחות שפועלים/מפעילים אותי, מתה שמישהו יסביר לי את החיים של עצמי.

שבלו"ם

אהם טוב ולא טוב!

דווקא קרו דברים טובים השבוע, אני כנראה מתחילה ללמוד מטעם השיקום של הבט"ל וזה אמור ממש לשמח אותי כי חיכיתי לזה הרבה זמן.

בנוסף, סוף סוף קיבלתי שיחות עם פסיכולוג מטעם המרפאה האזורית שלי וגם לזה חיכיתי המון זמן ולמרות שאני יודעת שהתקופה של הטיפול לא תהיה קלה לפחות ארגיש טוב עם זה שאני מטפלת בעצמי כמו שצריך.

ועדיין, למרות שהעתיד נראה יותר ורוד אני מרגישה לא טוב, עדיין חרדות מאד קשות, נדודי שינה מזעזעים, הדיכאון לא עוזב אותי לרגע ובסך הכל ההרגשה הכללית על הפנים.

האמת? פשוט נמאס לי להלחם. אני לא אעשה משהו קיצוני. סתם מצברוח רע ואפס אנרגיות.

Grey Wind

New member
הרגשה חיובית

הייתי מאוד פעיל השבוע יחסית. עשיתי סידורים ופגשתי אנשים ולמרות שהיו נפילות קשות במצברוח סה"כ זה יוצר תקווה לדברים טובים.
מרגיש שאני חייב להמשיך לזוז כאילו הייאוש והדיכאון מחכים לי מעבר לפינה, ויודע שאצטרך מתישהו להתמודד איתם.

למעלה