אז מה שלי יש לומר בקשר לטקס הפעם...
קודם כל מיצי, תאכלי את ה- בייייייפ (
)- כי ה"פסנתרן" ניצח ולקח אותה בגדול - הפעם הוא עשה את זה בענננננק!
וגם "שיקאקה" (שיקאגו... ואם מישהו יזהה מאיזה סרט לקוח השיקאקה אז הוא יקבל ממני את המתנה שיפורט עליה בסוף ההודעה! אז שווה לחכות ולקרוא את ההודעה!
) גרף מהאמריקקים המחורבנים האלו את האוסקר, וטוב שכך - לפי דעתי זה אחלה סרט, שהצליח להראות טוב גם את העלילה, גם איפור, סאונד, אפקטים, השקעה, משחק מצוין, זמר ושירה, תאורה ואיכות מדהימה - בקיצור, מי ה***** שחושב ש"שיקאגו" לא ראוי לזה
ניקול קידמן כמובן לקחה את הפסלון הנוצץ שוב פעם, כמובן... ניראה לי היא כבר זורקת אותם לבית-שימוש מרוב שיש לה כבר כל שנה אחד חדש לאוסף
מה היא צריכה את כל אלו... *שתביא לי!* כריס כופר לפי דעתי היה כמובן ראוי לאוסקר, (למרות שלפי דעתי היה כאן מתאים יותר לווקן לזכות בו) ואותו דבר גם אדריאן ברודי (מיצי, מי הפך להיות עכשיו דברים "בטוחים", הא
) וסך הכל כל הערב היה נוצץ ויפה, עם המון כוכבים ומפורסמים מטופחים ומקושטים!
חוץ מזה שאנ'לא סובל את סטיב מרטין (אחרי שב-2001 הוא גרם לי לשלשולים בגלל בדיחה מזוויעה על גלדיאטור, שעדיף שאני לא אספר אותה כאן.), שבפעם ה- 2658980 וחצי (!) הנחה את הטקס הנוצץ הזה... ולכל אלו שרוצים לזכות בפרס ושיענו נכונה על השאלה עם ה- "שיקאקה" - גלגלו למטה ותראו במה אולי תוכלו לזכות ומה תצטרכו לעשות בשביל זה... *פראיירים! אכלתם אותה! לא זכיתם בכלום! טוב נו, נתפשר, ניתן לכם לקרוא את ההודעה שלי!
קודם כל מיצי, תאכלי את ה- בייייייפ (