אז מה שלי יש לומר בקשר לטקס הפעם...

מאטריקס

New member
אז מה שלי יש לומר בקשר לטקס הפעם...

קודם כל מיצי, תאכלי את ה- בייייייפ (
)- כי ה"פסנתרן" ניצח ולקח אותה בגדול - הפעם הוא עשה את זה בענננננק!
וגם "שיקאקה" (שיקאגו... ואם מישהו יזהה מאיזה סרט לקוח השיקאקה אז הוא יקבל ממני את המתנה שיפורט עליה בסוף ההודעה! אז שווה לחכות ולקרוא את ההודעה!
) גרף מהאמריקקים המחורבנים האלו את האוסקר, וטוב שכך - לפי דעתי זה אחלה סרט, שהצליח להראות טוב גם את העלילה, גם איפור, סאונד, אפקטים, השקעה, משחק מצוין, זמר ושירה, תאורה ואיכות מדהימה - בקיצור, מי ה***** שחושב ש"שיקאגו" לא ראוי לזה
ניקול קידמן כמובן לקחה את הפסלון הנוצץ שוב פעם, כמובן... ניראה לי היא כבר זורקת אותם לבית-שימוש מרוב שיש לה כבר כל שנה אחד חדש לאוסף
מה היא צריכה את כל אלו... *שתביא לי!* כריס כופר לפי דעתי היה כמובן ראוי לאוסקר, (למרות שלפי דעתי היה כאן מתאים יותר לווקן לזכות בו) ואותו דבר גם אדריאן ברודי (מיצי, מי הפך להיות עכשיו דברים "בטוחים", הא
) וסך הכל כל הערב היה נוצץ ויפה, עם המון כוכבים ומפורסמים מטופחים ומקושטים!
חוץ מזה שאנ'לא סובל את סטיב מרטין (אחרי שב-2001 הוא גרם לי לשלשולים בגלל בדיחה מזוויעה על גלדיאטור, שעדיף שאני לא אספר אותה כאן.), שבפעם ה- 2658980 וחצי (!) הנחה את הטקס הנוצץ הזה... ולכל אלו שרוצים לזכות בפרס ושיענו נכונה על השאלה עם ה- "שיקאקה" - גלגלו למטה ותראו במה אולי תוכלו לזכות ומה תצטרכו לעשות בשביל זה... *פראיירים! אכלתם אותה! לא זכיתם בכלום! טוב נו, נתפשר, ניתן לכם לקרוא את ההודעה שלי!

מיצי007

New member
אהההה

שתוק
זה רק בגלל שהייתי מדוכאת בגלל כל הביקורות. אין לך מושג כמה קפצתי משמחה ששמעתי היום ברדיו בדרכי למיונים שאדריאן ורומן לקחו את זה בגדול!!! סוף כל סוף אנשים שבאמת מגיע להם. ופיטר אוטול קיבל את פרס הכבוד!!!!אוח איזה טקס מוצלח,סוף כל סוף אנשים שמגיע להם. שיקאגו לא ממש שמחתי לשמוע שקיבל את פרס הסרט הטוב ביותר אבל שוב התנחמתי בעובדה שאדריאן שלי זכה. כל כך מגיע לו,התפללתי שהוא יזכה....

מאטריקס

New member
אהה אגב, מישהו שם לב לג'ק ניקולסון?

הוא לבש באולפן ה-די חשוך, הייתי אומר (בטח שהוא לא היה מואר הפעם כל כך), משקפי שמש ובאמצע הטקס פתאום ראו את ניקולאס קייג' פתאום שם עליו אותם והיה חבוש בהם. (הם ישבו אחד ליד השני... חתיכות פריקים מיודדים וחברתיים
) טוב, שיהיה להם "לבריאות", כנראה החליטו לעשות "החלפות"

מיצי007

New member
כן.

הם היו מזה חמודים. גם היו ממש חמודים שהם קמו יחד עם כולם בעקבות הזכייה של אדריאן!!! ראית כמה אנשים קמו?אני אמנם ראיתי קטעים ספורים אבל עדיין זה ממש הפתיעה אותי וראו על אדריאן שהוא ממש ממש ממש ממש התרגש. וג'ק ניקולסון התחיל כבר תמיד ללבוש משקפי שמש לכל מקום.

LaLyBLooM

New member
מסכימה

ג'ק ניקולסון וניקולאס קייג' היו כל כך חמודים!! סטיב מארטין צחק על ניקולסון בהתחלה ואיך שהוא צחק, הוא היה כזה חמוד!!

g.o

New member
משהו לגבי ניקול:

אני חושבת שזה הפיסלון הראשון שהיא לוקחת. שנה שעברה היא רק התמודדה ולא זכתה. ולא נראה לי שהיא זכתה לפני זה. אז אין לה כאלו הרבה

מיצי007

New member
את צודקת

היא הייתה מועמדת רק פעמיים מאטריקס! ורק פעם אחת היא זכתה,אחרי הכל חשבתי על זה-למה היו אומרים שהיא עשתה היסטוריה והיא השחקנית האוסטרלית הראשונה שזוכה באוסקר. רק פעם אחת ויחידה. אמנם,את פרס גלובוס הזהב יש לה כבר בסטוק והיא יכולה לחלק אותו לאנשים.

מאטריקס

New member
גבירותי ורבותיי, !we have a winner

יש לנו מנצחת! את זוכה ב- *תופים* טה דה דה דה דה דאם *סיום תיפוף על התופים* סט חבילות טישו "לילי" חינם! (במכולת זה עולה 55 אגורות! אז כפי שאת רואה - המבצע משתלם!
) חחחחח

למעלה