אז מה
סיכום שבועי
תנו בראש

אז מה../images/Emo35.gif סיכום שבועי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תנו בראש../images/Emo192.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע-
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע-
השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר-
השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] -
תמונה אם בא לכם-
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-
התכנית שצפית בה השבוע-
תכניות לשבוע הבא/ להמשך החופש-

../images/Emo126.gifאם תחייכי אלי ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע-שיחות עם אנשים מגניבים
סתם לשבת עם חברות בבית ולאכול פנקייקס הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- נפילת מצברוח קשה ביום חמישי. השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר-לא שמעתי השבוע כל כך כפיר אבל שרתי הרבה את "כלום" השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] -"הפסקתי לנסות" ו"אם את" של רועי טל
תמונה אם בא לכם- אין לי כוח.וגם לא צילמתי השבוע... המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-פנקייק עם מייפל
ולזניה של אבא, וגם ניוקי. התכנית שצפית בה השבוע-אממ.. פרויקט מסלול
ועוד כלמיני... תכניות לשבוע הבא/ להמשך החופש-מחר הופעה של כפירי, יום רביעי יואבי, חמישי עבודה

Miss Nat

New member
סופ"ש מדהים שיההי לכם

הדבר הכי טוב שקרה השבוע- הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- אמ.. לא עולה שום דבר כזה כרגע.. כנראה לא היה.. :) וטוב שכך השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- יש ך כוח השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - השבוע אין כזה לא יצא לי לשמוע הרבה מוזיקב.. תמונה אם בא לכם- המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- שקשוקה :) התכנית שצפית בה השבוע- שוב היפה החנון? חח אני בקושי מוצאת את עצמי מול הטלוויזיה תכניות לשבוע הבא/ להמשך החופש- להמשיך לעבוד עד סוף החופש ולהתפטר.. לסיים את המטלות שנתנו לחופש ולצאת לבלות..

inbarIL

New member
יו שוד נואוווווווווווו../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

הדבר הכי טוב שקרה השבוע-טרגר ישנה פה
, נפשתי מלא עם חברות, כיף עם אחותי ואמא שלי
יציאות כיפיות..ועוד שעתיים הופעה של כפיר
הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- כל מיני..
השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר-הלילה יעבור לו
השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] -יו שוד נואווווווווווווווווווווו
תמונה אם בא לכם- רק בשביל טאובר
המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-פסטה מוקפצת וסלט%@^
התכנית שצפית בה השבוע-פרוג'קט ראנווי
תכניות לשבוע הבא/ להמשך החופש-הופעות! עמיתשי ומנטה וטאובר ישנות אצלי
טיסה לשוויץ, אולי טיסה ללונדון..אממ סתם להנות

אעעעעעעעע#@$%#@% *ביוץ*

תדעי לך שהסתכלתי בתמונה, אמרתי "יאו איזה כפרההההה כאילו שהיא שמה את זה בשבילי" ואז ראיתי "בשביל טאובר"
כפרעליך.

../images/Emo214.gif"יש עתיד, יש עבר, אבל בנוגע להווה-

אני לא יודע דבר" ובכל זאת החלטתי לענות על הסיכום, יכול להיות בגלל שדניאלי [
] החליטה להעלות אותו, כל הכבוד על היוזמה!!
הדבר הכי טוב שקרה השבוע-... הכי טוב שהייתי בסופ"ש בדרום אצל החברה הכי טובה שלי. להרגיש שייכת, רצויה, זה יותר מדי זמן לא קרה לי. הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- לא הצלחתי לשנייה להתרחק, להתנתק. כל הזמן חשבתי. הלוואי שהייתה תרופה להפסקת מחשבות יתר. השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר-ליפול
תמונה אם בא לכם- אולי מאוחר יותר... המאכל הכי טעים שאכלת השבוע-על האש. כל הסופ"ש. רק בשבילי. כמה שרציתי.
התכנית שצפית בה השבוע-אחליף את זה בסרט-ראיתי את הסרט "איים אבודים" בקולנוע עם חברה שלי. לא ממליצה לראות אפילו בטלויזיה. בזבוז זמן לחלוטין.. תכניות לשבוע הבא/ להמשך החופש- בגלל שאני קצת בחופש מהעבודה, הבטחתי לאחותי הקטנה יום כיף מחר. אני מתכוונת לתת לה את כל מה שאני יכולה והעיקר שתהיה מאושרת.

matanky

New member
מה את נורמלית? ../images/Emo6.gif

איים אבודים זה סרט ממש גאוני ויפה, במיוחד שיש את מיכאל

../images/Emo214.gifממש לא נורמלית...

בזה אתה יכול להיות בטוח, וכולם יכולים להעיד שאני רחוקה מלהיות כזאת
לא אהבתי את הסרט, אבל "סבתא" [ואם ראית את הסרט, אתה יודע על מי אני מדברת..] ממש הצחיק אותי... XD

matanky

New member
נו בטח שראיתי לא סתם אמרתי

שזה סרט גאוני
ואם אני זוכר סבתא זה הכינוי של אחד מהבנים שם חח לא זוכר בדיוק הייתי בעוד כמה סרטים אחריו

matanky

New member
נו בטח שראיתי לא סתם אמרתי

שזה סרט גאוני
ואם אני זוכר סבתא זה הכינוי של אחד מהבנים שם חח לא זוכר בדיוק הייתי בעוד כמה סרטים אחריו

"סבתא" זה הכינוי לדמות של עפר שכטר...

ראיתי את הסרט שבוע שעבר. מהביקורות אפשר לחשוב שהוא מינימום אוסקר, תכלס- סרט יפה, נכון, אבל לא איזה יצירת מופת קולנועית.

אשליותתתתתתתתתתתתתתת

אוי, הקטע הזה כל כך הצחיק אותי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ההופעה אתמול, ברור. הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע- אהמ...הייתי חולה בתחילת השבוע. נדמה לי. השיר ששמעת הכי הרבה של כפיר- בחישוב זריז, נראה לי ש"אמונה". השיר ששמעת הכי הרבה [לא של כפיר] - - תמונה אם בא לכם- אין לי פה, עמכם הסליחה. [ואביכם התודה, חיחי] המאכל הכי טעים שאכלת השבוע- הדבר הזה בארומה אחרי ההופעה. התכנית שצפית בה השבוע- אה.... תכניות לשבוע הבא/ להמשך החופש- ההורים חוזרים! אולי זימון של הצבא, סופ"ש עם המכינאים בים.

למעלה