אז מה?

גוזלה

New member
אז מה?

שנשחק במשחק כמה מאנשי הפורום מופיעים בקליפ החדש? או שמא מי קיבל הכי הרבה זמן מסך? :]

חחח

משחק טוב...אבל אני מדחיקה את הצילומים האלה - הייתי בשיא ההשמנה הצבאית שלי

אוקיי

1. הרבה יותר חשוך שם ממה שזה הרגיש 2. זה נראה אוקוורד בדיוק כמו שזה הרגיש 3. "קומו, קומו" - איזו חמודה! בכלל רונה קופצנית ונלהבת ביותר בקליפ הזה. מסקנות: 1. רונה צריכה להיות קופצנית ונלהבת לעתים קרובות יותר 2. אני צריכה להצטלם לעתים רחוקות יותר\בכלל לא 3. הייתי צריכה ללבוש משהו אחר רות סוף

rachelgw

New member
היה כל כך כיף שם!

האמת שיצא אחלה קליפ, ממש טוב! ושונה מאוד ממה שדמיינתי לעצמי שהוא יהיה... וכן, גם אני ראיתי את עצמי שם לא מעט... מה שמצחיק זה שחברה שהכרתי מהפייס של רונה זיהתה אותי שם ושמה לי על הקיר... אז כנראה שרואים אותי יותר ממה שתכננתי. אגב, לא היינו אמורים לא להראות בקליפ? אני זוכרת שנאמר כמה וכמה פעמים שלא רואים פרצופים ואני מזהה שם לא מעט. מעניין :) אבל היה ממש כיף! ובא לי שוב. נקודה! גם הופעה חינם, גם 4 שעות כמעט שלמות של רונה, וגם להיות במרחק נגיעה ממנה.. כל כך קרוב. בקיצור - אחלה דרך להתחיל סופש עם הקליפ הזה!! רחלי

גוזלה

New member
בדיוק מהסיבה הזו-

שאמרו שלא יראו אותנו, ולא האמנתי, אני עמדתי במקום שבאמת לא ראו! אבל עדיין מעורר תחושה טובה והרבה נוסטלגיה :]

rachelgw

New member
כן.. הגענו ב6.. אבל עד שהתחיל..

בתכל'ס ההופעה עצמה היתה הרבה פחות..

גוזלה

New member
הו- לא ראיתי את זה קודם..

אבל באמת נורא נורא מטושטש... אותך רואים טוב יותר ב 2:35... חח לא באמת הצלחתי לברוח מהמצלמה.. :/ נו, שיהיה.

ROTEM30035

New member
לפני כמה חודשים

רונה ערכה הופעה מצולמת (ממנה יצא הקליפ) והזמינה דרך הפייסבוק, תכלס, את כל מי שרוצה. או כל מי ששם-לב בזמן. המקומות היו מוגבלים לייט. האירוע היה ארוך ומתיש, אבל היו הפתעות (אסף אבידן ויעל קדלבאום), היו בירות, היו עוגיות ובסה"כ הייתה חוויה.

ROTEM30035

New member
עמיחי, מ-כ-כ-ב, לחלוטין מנצח בתחרות זמן-מסך

נוף, את בטח במקום השני. מצאתי לפחות חמישה נוספים, ו... את עצמי. לשני רגעים. ועכשיו, יאללה הופעת השקה בבארבי. כבר הכנתי את המזוודות.

daniel ben ari

New member
וואי לא היה חכם לעמוד מאחורי רונה..

אבל יצא מגניב ממש ו-וואלה, כבוד :)

למעלה