אז מה....

Crossface

New member
אז מה....

החלטת גם להפריע לי בחלומות אה? לעזעזל איתך, לא יכולה לתת לי לישון בשקט? תמיד אמרתי שאת נודניקית, אבל עד כדי כך? לא רוצה לחלום עליי, לא רוצה. לא רוצה לחלום עלייך, לא רוצה לחשוב עלייך, לא רוצה לדבר איתך, לא רוצה לראות אותך, רוצה אותך מחוץ לחיים שלי כמה שיותר רחוק, FUCK אבל זה לא אפשרי, לפחות לא כרגע, אבל אולי, אולי עוד כמה חודשים. נמאס לי ממך, תחליטי כבר מה לעזעזל את רוצה, כי לי נשבר!!! אני מסכים עם כל מה שתחליטי, רק FUCK IT תחליטי כבר. בינתיים אני מחליט, שעד שאני אצתרך לראות אותך, כל מה שיהיה זה שלום ולהיתראות, אחרי זה, אני יוצא מהחיים שלך לתמיד, כמו שאמרתי. למה? FUCKING ככה!

נו, טוב ../images/Emo67.gif

אז בלי בוקסים (האמת זה די מסובך לעבור דרך המקלדת עד אליה) אז במקום זה אולי פשוט תחשוב על זה כמו על גמילה מחצ´קון [ואם את קוראת את זה תתביישי לך. מעצבנת לנו את קרוסי]

Crossface

New member
אני לא חושב

(כמעט אף פעם, אבל זאת לא הנק´) שהיא נכנסת לפורום הזה אבל מצידי, שתכנס ותראה

יודע מה?

(אתה יודע משהו? באופן כללי?) אבל לא משנה עכשיו. אולי, תזמין אותה לצאת איתך לפורום הזה. ואנחנו נגיד לה כמה דברים אמיתיים וכואבים?

Crossface

New member
תודה אירושימה אבל

אתם יודעים רק את הצד שלי אז אתם לא בעמדה לשפוט אותה. אולי בכלל היא צודקת ואני טועה? אבל זה לא משנה

אתה צודק כמו תמיד ../images/Emo7.gif

למה תמיד אתה כל כך צודק? אני לא יכולה ככה
פעם אחת תיתן גם לי לצדוק
בסדר?

Crossface

New member
זה בעיה

אני תמיד צודק למרות שיהיו (ובמיוחד אחד) שיחלקו על זה שיחלוק, אם זה מה שנותן לי לישון בלילה... אבל זה בסדר...אני מרשה לך להיות צודקת

תודה ../images/Emo51.gifתודה ../images/Emo51.gif

אני נרגשת עד עמקי ואני מבקשת שכל הפורום יהיה עד לסיטואציה הנדירה הזו ואני מבקשת להדגיש בכל לשון שאני צודקת ואפילו קרוסי לא חולק על זה (גם כן איש קשה. שעה לקח לי לשכנע אותו, אוףףףףףף)

למעלה