אז מה

אז מה

אתם כאן רק על חשבון העבודה? מהבית אתם מתקמצנים לגלוש? יאללה בואו נתפלסף עלמה זרקי שאלה ,רולן תבאי את אוהי,ויערית תגררי את מאמעוף,מנהלים יקרים גם אתם מוזמנים,וכולללללללם סולו התגעגעתי מסביב לאן ברחת? וכל המרחפים בואו לשיעור פילוסופיה של עלמה. אני רצה לשים מים לקפה.

עלמה 3

New member
יוניץ', לי בא מהעוגת גבינה עם .....

התותים.................. פתאם התחלתי לספור כמה תקועים נמצאים בסביבה שלי............. תקועים תקועים.............. עמוק עמוק בפינוכו.......... אבל מה יש שאלת המשך לתקיעות ????????????????? כשאתה מעיר למשיהו בסביבה שלך ומראה לו כמה הוא תקוע, אז למה ???? ככה ככה מעמיד אותו מול מראה......... אז למה הוא מתאבן, מסתתר ונאטם ולא מגיב, אולי לא רואה טוב.......... לא רוצה לראות........... מה ? אנא עזרתכם/כן הכנה ???????????? עלמה - את רואה יוניץ' לא שכחתי 123

עלמתי

לפני שאוכלים עוגה צריך לעבוד ....אז לשאלתך. את יודעת מה זה לאדם תקוע להגיד את צודקת? זה להודות שאני תקוע ,זה להגיד צריך לשנות,זה להגיד צריך לעשות...השתגעת עלמתי? תקוע אל תשכחי הוא תקוע מבחירה,כי טוב לו ,יש לו רווח,אחרת היה בוחר אחרת. אגב בעניין שאלתך מהבוקר ,חשבתי על העניין ויש עוד סיבה לתקיעות,לפעמים אנחנו נתקעים כדי לקחת קצת זמן אויר עד השינוי הגדול,כולנו לפעמים נמצאים במצב שאין לנו מוטיבציה או אנרגיה לעשות שינויים גדולים ואז אנחנו נכנסים לקומא לתקיעות .לצורך התארגנות מחודשת או תכנון או סתם פרזיטיות. ועכשיו אני הולכת להביא עוגה ואת תכיני כבר את הקפה.

עלמה 3

New member
קפה משהו.... מכונת הקפה ../images/Emo4.gif

מרוב תקיעות , אני לא רואה, איפה כולם................?

עלמה 3

New member
אמממממ העוגה משהו..........

יש מרשם........ אפרופו קומא..... יש כאלה שחוטפים אסטמה
עלמה 123

rolan

New member
היי גם אני כאן

אז מה מצב התקיעות? חזק מה?....
טוב אז נשתה קפה בינתיים
וד"א יונצ' אני מחכה שתכנסי לאיי סי זוכרת?... גם את תקועה איתו מה?

*יערית

New member
אולי כי....

תקיעות נועדו ליום הכיפורים? ובהשוואה ליום הכיפורים ..זה דיי מדכא?

rolan

New member
הוא יושב לו

בסלון רואה את יאיר ועדי יחד עם אוהי

*יערית

New member
מתביישת לספר....ותודה על ה-../images/Emo96.gif

הוא במרדף עצום אחר היתושים עם השואב אבק......עזב הכל ופשוט שואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שאב רב פרייר לעומתו
הנה מודיע לי ..."תפסתי 4-5 יתושות..."{שובב בנוסף לכל}
תודה....אני פה מנסה לצחוק איתכם אבל אצלי הלב קרוע... חברה שלי נלחמת על חייה בבית החולים... ואני.....אני פשוט מרגישה כ"כ קטנה וחסרת יכולת להציל את המצב...

עלמה 3

New member
יונה, סליחה , איזה הכנסת אורחים זו

תכבדי את רולן ויערית.. עוגה קפה............ יום כיפור - לא למה לא " תשעה באב , במרוקאית צ'עאבב - אבל עוד שותים קפה אוכלים עוגה, יו רק שלא מקללים אותי ויתקע לי בגרון

1נתי 1

New member
רגע רגע

ומה איתי?? מתה על עוגות גבינה איזה כיף שעוד מעט שבועות אפשר ל ה ש ת ו ל ל

למעלה