אז מה!!!

MEN LIKE U GUYS

New member
אז מה!!!

תראו ....זה קרה לי פתאום באמצע הלילה חשבתי על הרעיון שלהמאטריקס והבנתי.....שהמאטריקס זה לא רע... מה כל כך מדהים במחוץ למאטריקס? אממ ברגע שכולם יצאו מהמאטריקס...יוצאו מהעולם המנוכר והמשעממם שלנו העולם האמיתי יהפוך בדיוק לאותו דבר... המכונות שמגדלות אותנו ...הם לא נהנות מהחיים אין להם חיים הם חיים בעזרתנו ואנחנו מקור הכח שלהם...ואת הכח הזה הם צצריכים בשביל לגדל אותנו פשוט ככה אז הם צריכים אותנו בשביל לגדל אותנו! לא נראה לי שהחשמל הולך לאיזשהו כפר נופש למכונות באיים הבהמים אנחנו לעומת זאת חיים את החיים שלנו בחוסר ידיעה וזה מה שיפה אנחנו לא מודעים וגם חלקנו כשנהייה מודעים נעדיף להיאר במסגרת בפנים כי ככה טוב לנו! וזהו! אין תכלית אין מטרה ואין יעוד... החיים בחוץ יהיו יותר חופשיים שם נרגיש חופשיים , המיו האנושי יהיה חופשי ?לאאא ! כל אחד ירגיש איך שהוא רוצה...הוא ירגיש חופשי הוא יהיה חופשי. זה יהיה בדיוק אותו דבר כמו במאטריקס... ..... זה מה שהבנתי אם אנחנו חיים ככה במאטריקס ונהנים אז למה לא? יש לי עוד המון לומר על זה... אבל אני לא יכול לשפוך הכל עכשיו זה לא יוצא לי... ראיתי פעם דיברתם על שבן אדם משתמש ב5 אחוז מהמח שלו וטוב שכך בטו יצורים בכל רחבי היקום שמעו על המקום הזה כדור הארץ המקום המשוגע הזה שבו אנשים לא חושבים כל כך הרבה והם פשוט נהנים מהחיים יש שמועות בגלקסיה על הכדור שלנו וכולם מקאנים בנו בעיקר בחכמים שמשתמשים ב 90 אחוז מהמח שלהם הם בוכים כל הזמן ומנסים להבין הכל בזמן שנגמרים להם לעט לעט החיים..... בזמן שאנחנו ה"טיפשים" לא אכפת לנו , לא שמים *ין ותעסקים בדברים ה"לא חשובים" של החיים יש בזה משהו רע???תגידו לי?? איזה יופי זה חוסר המודעות ...בני אדם ...אנחנו מדהימים ההרגשה שאתה לא יודע משהו ולא רוצה לדעת אותו למרות שהוא הדבר הכי חשוב בעולםםםםםם :)

srullli

New member
יש משהו במה שאתה אומר ../images/Emo13.gif

למרות שלחיות בחוסר מודעות מוחלטת זה לא משהו שאפשר לחיות איתו לאורך זמן ..... באיזשהוא שלב מגיע הרגע בחיים בו אתה חושב למה אני עושה מה שאני עושה עכשיו ? או כל שאלה אחרת של הירהור ..... גם לחשוב יותר מדי זה לא כ"כ בריא..... אבל אנחנו כבני אדם לא סתם נולדנו עם פוטנציאל כזה של מחשבה ומודעות ובכלל פוטנציאל לא ממומש של המוח .... כנראה יש לזה מטרה (או אולי שלא - במקרה ואנחנו כאן במקרה ללא כל מטרה - גם אפשרות) בכל אופן חוסר ידיעה וחיים בבועה הם לאו דוקא דבר רע ..... עד שפתאום נתקלים במשהו מטלטל , ואז הם כן....... בעיקרון בעולם החיצוני שמחוץ למאטריקס סביר להניח שמתעוררות אותם שאלות כמו שלנו כאן בחיים שנראים לנו המציאותיים והאמיתיים (אולי הם כן,אולי הם לא)

IC4

New member
ברוך הבא לפורום, תשתלב באופן מקסים

רק אל תגנוב את המשקפי שמש שלי אממם "באיזשהו שלב מגיע הרגע..." לדעתי אם השלב והרגע האלה לא מגיעים, אז אנשים כמו MEN LIKE U GUYS לא הפסידו כלום :) מי רשם את זה פה או בפורום אחר "לחיות ולא להתעסק בפילוסופיה זה כמו לחיות עם עיניים עצומות ולא לנסות לפתוח אותן." --דקארט נדמה לי רועי רשם זאת אני כבר רשמתי פעם בפורום הזה שהייתי מעדיף לחיות בתוך המטריקס כי שם לפחות החיים בהרבה יותר מהנים מאשר עולם שיש בו רק עיר אחת מסכנה עם אוכל מגעיל בקשר למטרה ויעוד כל עוד אין אנו יודעים אותם - אני מסרב להאמין בקיומן כמובן שמשתמע שמי שמאמין שהיעוד של בני אדם הוא לעשות דברים טובים כדי שכשימות יהיה בעולם הבא בגן עדן (ומה יהיה היעוד שלו שם?!) אז זה היעוד שהוא מציב לעצמו.

IC4

New member
לגבי מקרים מסוימים - כן!

אני אתן לך דוגמא קלה ראית את הסרט MIB? סוכנות שמטרתה היא להציל את העולם אבל חשוב עוד יותר שלעשות זאת בשקט בלי שאף אחד ידע שצריך להציל את העולם, כדי שכל אזרח ממוצע יוכל להנות מהקפה שלו בבוקר בלי לחיות בפאניקה "איך אני אבלה את החמש עשרה דקות אחרונות שלי ביקום"

למעלה