אז מה...

ע ל ו מ ה

New member
שני ואני שמרנו על הפורום!

שוחחנו שיחה אינטימית, והנץ לא יוכל למחוק אותה כי היא כולה על בלוגים! לא יודעת לגבי כל השאר, אם היו בהפגנה או לא...

TheWhiteTigris

New member
טוב לראות שחזרת.

כבר התלבטתי אם ללכת להפגנה בכיכר רבין או להפגנה מול משרדי תפוז...

למה אני צריכה להיות בהפגנה?!?

אני צריכה להגיד לראש הממשלה איך לנהל את המדינה? ומי יחליף אותו? אני לא יוצאת להפגנות על דברים לא ברורים!

TheWhiteTigris

New member
כמו שתפוז אוהבים להגיד:

לא ירדתי לסוף דעתך. מז"א "לומר לרוה"מ איך לנהל את המדינה"? יש לך דיעות, ואם רוה"מ לא עונה על הציפיות, זכותך כאזרחית במסגרת הדמוקרטיה לדרוש את התפטרותו...

אני קצת יותר אחראית

אני קודם מוצאת מחליף ואח"כ דורשת להתפטר, ואם אני לא מוצאת מחליף אני לא דורשת להתפטר.

דם דם

New member
לי יש תחליף

תחליף ראש ממשלה 100% סויה היום הכול הולך על סויה וטופו בואו ננסה לעשות את זה גם עם אולמרט גם ככה הממשל שלנו נראה כמו קוביות טופו חסרות טעם,תועלת,צבע ויכולת

דם דם

New member
השתגעת...עמלק מסתובב בחוץ

אתה לא רואה חדשות לא ראית איך הברברים האלה נגחו בפנים של מפגינה וטלטלו את הראש של על הקירות והמדרכה אם אחותי הייתה בהפגנה כזאת והייתי רואה בטלויזיה שעמלק כזה מתנהג ככה לאחותי הייתי מצטרף להפגנה הבאה רק כדי להזיק לאיזה עמלק כזה בכוונה תכלס אתה אמיץ נורא...לא פוחד לחטוף מהם מכות אני,אני עוד לא סטודנט...חוצמזה אני שברירי ומדמם בקלות

TheWhiteTigris

New member
תראה...

בהפגנה של כיכר רבין לא היה בלגאן כלל, ולא הביאו מג"ב להרביץ לאנשים, אז זה בקטנה. לעומת זאת, בהפגנה של הסטודנטים אכן הביאו מג"ב כדי להרביץ לאנשים, ואני אף הייתי קרוב במידה מסוכנת פעם אחת לאיזה מג"בניק, אבל התרחקתי, כי לא רציתי להסתבך יותר מידי... אבל גם זאת הפגנה שהיה אפשר לעבור.

דם דם

New member
בטח בהפגנה ברבין

לא יבוא מג"ב ובהמות אחרות כדי להרביץ שם אחרי הכול היו שם רבבות אנשים אבל כשזה הפגנות יותר קטנות של כמה מאות אנשים אין להם בעיה ללכת ולהתפרע עליהם זה רק אני או שזה מזכיר את רוסיה של תחילת המאה הקודמת שהצאר היה שולח חיילים לפתוח באש חיה על מפגינים,אנחנו לא רחוקים מימים אלה כנראה אה וול העיקר הכול בסדר ומתי השביתה אמורה להסתיים

TheWhiteTigris

New member
אתה יודע מה החלק הכי מסוכן?

הם שלחו שוטרים סמויים להתחזות לסטודנטים. כמו במדינות הקומוניסטיות. פשוט ביזו את עצמם. לא סתם שרנו "מדינת משטרה"... והשביתה... ה' יודע. שתסתיים כבר, יש לנו גם לימודים ללמוד...

דם דם

New member
שוטרים סמויים

איי חזק חזק באמת אמין נורא סטודנט בן ארבעים לא יחשדו שהוא סמוי לעעעע מה פתאום והאוזניה באוזן זה סתם,הוא לא מקבל הנחיות בה עמלק או לא עמלק...רוסיה כבר אמרתי אתה תראה יבוא יום יתחילו לפתוח באש לעבר מפגינים היי מה אתה יודע כבר עשו את זה מכיר את הקטע המפורסם שאומר "כשבאו לקחת את הנכים שתקתי אינני נכה כשבאו לקחת את המתנגדים שתקתי אינני מתנגד כשבאו לקחת את ההומוסקסואלים שתקתי אינני כזה כשבאו לקחת את הצוענים שתקתי אינני צועני כשבאו לקחת את היהודים שתקתי אינני יהודי ולבסוף כשבאו לקחת אותי לא היה כבר מי שידבר" וול שלא יתפלאו אם יום יבוא וזה יקרה עשו ככה לערבים במאורעות אוקטובור עשו ככה לדתיים בהתנתקות עשו ככה לחרדים בכביש שש עשו ככה לדתיים במאורעות עצמונה ועושים ככה לסטודנטים בהפגנות מי הבא בתור?....

מממ...

עכשיו אני מרגישה רע שלא הלכתי להפגנות של הסטודנטים. בסוף אני אשאר לבד כי יקחו את כולם.

TheWhiteTigris

New member
מי זה "הסטודנטים"?

תכל'ס, הם לא אוכלוסיה אחת. ימין ושמאל, דתיים וחילוניים, צעירים ומבוגרים. הם הבנים שלנו, ההורים שלנו (דם דם, יש גם סטודנטים מבוגרים), הם השכנים שלנו, הם בני הדודים שלנו, הם החברים שלנו. למה את חושבת הסטודנטים לא באו רק להפגנה שלהם שלשום אלא גם לעצרת הכללית אתמול? כי הם פשוט מעורבים עם כולנו. ואם מתקיפים סטודנטים - הדרך ממש קצרה להתחיל לתקוף אזרחים רגילים כמו באיראן או ברוסיה הקומויסטית.

דם דם

New member
זה מה שאני אומר

היום תוקפים סטודנטים מחר יתקפו אזרחים שיפגינו על משהו אחר כמו שקרה עם הערבים במאורעות אוקטובור שפתחו עליהם באש והרגו 13 כמו שפגעו ותקפו את הדתיים בעצמונה וכו' אז ואללה צודק לא רחוק היום שיקרה גם לאחרים

noyy

New member
../images/Emo28.gifבעקרון הייתי צריכה להיות שם

מהנוער העובד והלומד. אבל אני לא אוהבת פוליטיקה והיו לי דברים אחרים לעשות עם עצמי

למעלה