אז מי או מה הוא ניטרה בוי?

אז מי או מה הוא ניטרה בוי?

תאוריה שעלתה לי בראש בפעם הראשונה ששמעתי את השיר, אם זה ממש לא מעניין אתם מוזמנים לדלג כבר עכשיו...
קרה לכם פעם שבעקבות מילה או צירוף מילים ששמעתם, נולד לכם רעיון מוסיקלי בראש מתוך המקצב של המילים, כלומר איך שהן נשמעות כשאומרים אותן ביחד..? לי זה קרה, אבל לא אלאה אתכם בפרטים איך ומה. אולי זה מה שקרה עם השיר הזה? חשבתי, שאם ניטרה בוי הוא חלק מביטוי, נאמר, ברוסית (והמבטא והצורה בה שרים אותו בשיר לא מסתירה אפשרות כזו), ניסיתי לחשוב למה הוא דומה, וישר קפץ לי לראש משהו כמו "נייט-רבוטה"... אני לא ממש יודע רוסית, אבל יכול להיות שזה דומה לאיך שברוסית אומרים "אין עבודה"...? או שאולי זה דומה לביטוי ברוסית, שהמשמעות שלו דומה.. אם יש כאן מישהו דובר רוסית, אשמח אם יאשר או יפריך את הדברים המטורפים שכתבתי.

DanaDuck

New member
אני חשבתי

שזה דומה ל"נתרבו" בעברית. אבל זו רק אסיוציאציה שלי. ובקשר לשיר הזה- אני מרגישה שהוא קצת תקוע באמצע הדיסק והיה צריך לשים אותו בסוף.

אני חושבת...

שאחרי שיר די עצוב כמו "כל מה שרצית" זה בדיוק מה שצריך כדי להחזיר את החיוך לפרצוף! המיקום שלו דווקא די מוצלח! חוצמזה אתמול שמעתי את השיר ובדיוק היתה בטלוויזיה הפרסומת של האסטרונאוט שלועס מסטיק ואמא שלו מסתכלת לשמיים ורואה כוכב זורח אז היא בטוחה שזה הבן שלה חחחחחחחחחחחחח... והשיר הזה התנגן ברקע. אז החלטתי לשייך את ניטרה בוי לבן של האישה הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחח

DanaDuck

New member
ועוד

אין כזו מילה או פירוש ברוסית. ביררתי. ואגב- מי שר את הקול הגבוה בשיר? מישהו יודע?

DanaDuck

New member
זה לא מתאים לו

זה לא הגוון קול שלו. אני לא יכולה לתאר שזה הוא.

למעלה