אז מי אתם?

מקמיקא

New member
אז מי אתם?

מתחיל להיות יותר נחמד וחמים פה בפורום :) אז חשבתי אולי נעשה שרשור היכרות... שאלון קטן, שכל אחד יענה :) הרגישו חופשיים לא לענות על שאלות מסויימות מסיבות אלה או אחרות. שם: גיל: תעסוקה בחיים: תחומי עניין: הדבר הכי מוזר בכם: באיזה גיל גיליתם שאתם אסקסואליים, ואיך? עד כמה אתם אסקסואליים (רק מין, או שאתם גם א-רומנטיים למשל)? כמה זמן אתם כאן בפורום? אל תחסכו במילים :)

מקמיקא

New member
תשובות משלי

תעסוקה בחיים: כרגע אני סטודנט למדעי המחשב (הנדסת תוכנה), ועובד במקביל בבניית אתרים. תחומי עניין: תכנות :) אין מה לעשות, אני אוהב את מה שאני עושה. אני גם מאוד אוהב ים, צלילה במיוחד (אני כבר הרבה זמן דוחה את הקורס צלילה שלי...). אני גם משחק משחקי תפקידים מפעם לפעם. הדבר הכי מוזר בך: האהבה שלי לתכנות די מבלבלת אנשים P: ומעבר לאסקסואליות (שאנשים גם מתקשים להבין), אני גם פאנט של בקלוואה
כן, הקינוחים הערביים הקטנים והבצקיים האלה, שממולאים בשקדים ומכוסים בדבש (מממ...). אני פשוט מטורף על זה, אני יכול לאכול כאלה במשך שעות, רוב מי שאני מכיר לא יכול להסתכל על זה
באיזה גיל גילית שאתה אסקסואל, ואיך: אני עדיין לא בטוח בנוגע להגדרה הזאת ולא מרגיש איתה יותר מדי בנוח - אבל התחלתי לחשוב על זה השנה, ושלב כלשהוא הגעתי לכתבה על אסקסואליות בוויקיפדיה, והרגשתי המון הזדהות עם מה שנכתב שם. משם גם הגעתי לפורום. עד כמה אתה אסקסואל? אני נרתע רק ממין, אני מאוד רוצה קשר רומנטי עם מישהי (ואולי אפילו מישהו, אבל זה יהיה מוזר >_>). אני מסוגל ליחסי מין, אבל לא ממש רוצה אותם, ואם בכל זאת, אז זה בעיקר בשביל הבת זוג. אגב, תרגישו חופשיים להוסיף שאלות משלכם :)

נטע523

New member
מגניב ../images/Emo9.gif

שם: נטע גיל:22 תעסוקה בחיים: מדריכה סכיזופרנים ומראיינת אנשים טלפונית (2 עבודות שונות ) בקרוב אעבוד בניו-זילנד במכירת תמונות. תחומי עניין: מוסיקה,לנגן ולהקשיב, להרהר על דברים במיוחד בלילה ,לבזבז את הזמן בחוסר מעש
,לקיים עם אנשים שיחות נפש ,גם,אל תוך הלילה.ופינגפונג וכאלה. ולישון ולאכול :) את הדברים האלה אמרתי במפגש אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי... הדבר הכי מוזר בכם: יש כלכך הרבה דברים מוזרים!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר למנות אחד. :) באיזה גיל גיליתם שאתם אסקסואליים, ואיך? האמת שממש לפני איזה חצי שנה או משו..כלומר זה לא שמתישהוא היו לי פנטזיות מיניות אבל ממש הבנתי את זה רק השנה. עד כמה אתם אסקסואליים (רק מין, או שאתם גם א-רומנטיים למשל)? זו שאלה קשה..אני גיליתי לאחרונה שלא כלכך נורא לי להתנשק ואפילו יש בזה משהו נעים..ואני יכולה להתאהב בטירוף בבנים.אבל כן אני לא נמשכת ואין בי רצון לסקס. אז אני מניחה שאני א-מינית רומנטית ,או אולי אחת בעלת חשק מיני נמוך. כמה זמן אתם כאן בפורום? חצי שנה? משהו כזה....

snoopytush

New member
אוקיי אז לטובת החדשים או בעלי הזיכרון הקצר../images/Emo2.gif

גיל:23 תעסוקה: אפשר להחשיב לימודים... ? כרגע סטודנטית לפסיכולוגיה תואר ראשון
תחומי עניין: אוהבת דברים מוזרים, לצחוק, אנשים, ויותר מדי טלויזיה כרגע אנחנו בהליכי גירושין...
עד כמה אני אסקסואלית? שאלה קשה לא יודעת. ביומיום לא חושבת על מין יש לי רק פנטזיות רומנטיות אבל קרה שחשתי משיכה לאנשים שונים, זה נדיר, אבל זה קרה נראה לי שיותר בזכות אישיות מאשר בזכות המראה... וכן אני מאילו שאוהבות רומנטיקה. נראה לי שאיפשהו תמיד ידעתי זאת אבל השנה האחרונה הפכה אותי לבטוחה. קיצרתי מאוד כי כבר מיציתי לספר את סיפור חיי בפורום ובכלל מה שמקשה עלי בלימודים כי כל הזמן דוחפים לנו שאלוני אישיות וכאלה

snoopytush

New member
../images/Emo9.gifשכחתי לענות על שאלה אחת...

מה מוזר בי? אני אתן 2 דברים : אני אמינית שאוהבת בדיחות כחולות וזה דבר שמקשה על אנשים להאמין לי ... כשאני רואה אנשים מתנשקים ( בלי הלשון ), אני מרגישה כאילו אני המנושקת ועושה תנועה קטנה עם הפה או ככה זה לפחות מרגיש זה מוזר אבל זה קורה לי לפעמים ליד מתנשקים...

snoopytush

New member
עלתה לי עוד סיבה

אני מתחילה להפציץ פה בהודעות כי אני מצ'ועממת בבית... וכי אני בגמילה מטלויזיה וזה קשה אני בטריפים והמחשב הוא על תקן המסטיק ניקוטין שלי...
הייתה לי פעם אלרגיה לאנשים שכותבים בהודעות שלהם חחחחחחחחחחחחחחחחח היום תודה לאל זה עבר.

p019

New member
שעלון קצר לשם שינוי ../images/Emo6.gif

עם תבדוק בעבר של הפורום תגלה שהיתה תקופה שנכתבו כאן שעלונים שלקח שעות לענות עליהם.
שם: רונית גיל: 33 תעסוקה בחיים: דוקטורנטית תחומי עניין: קריאה, ציור, לנגן (ברגע שיהיה לי זמן לחזור לזה). האמת, בשלב הזה בחיים - בעיקר קריאה. הדבר הכי מוזר בכם: לא יודעת, טלוי לאיזה אוכלוסיה משווים אותי. אם כי יחסית לכל קבוצה שאני מקירה - יש לי נתיעה להתקל בדברים. או שלדברים יש נתיעה לניכנס למסלול התנועה שלי. אני לא בתוכה איזה תשובה נכונה
באיזה גיל גיליתם שאתם אסקסואליים, ואיך? תמיד אני חושבת. אבל רק בגיל 25- 26 גיליתי שיש עוד כמוני. עד כמה אתם אסקסואליים (רק מין, או שאתם גם א-רומנטיים למשל)? כמה זמן אתם כאן בפורום? אני לא בתוכה שהשאלה מנוסחת נכון. אני חושבת שיש גם א-רומנטיים באוכלוסיה הכללית. כאלה שלא רוצים מערכות יחסים, הם רק יוצאם כיוון שהם זקוקים לדברים אחרים. כשמתארים את זה כך, ארבה יותר עדיף להיות א-רומנטי א-מיני - לא? הכל מקרה - אני חושבת שאני רומנטית.

wingate

New member
תשובות

גיל: 27 תעסוקה: QA. אם מקמיקא אוהב לכתוב תוכנות, אני אוהבת להראות לו היכן הוא טעה. תחומי עניין: מוזיקה (קצת שירה, קצת נגינה), הרבה ספרים. הדבר הכי מוזר בי: אני אוהבת את החגים. אפילו את ארוחות החג. אפילו עם הצד הפולני. באיזה גיל ואיך: 24 בערך, קראתי כתבה על AVEN. עד כמה: רק מין ונגזרותיו. אני נהנית מכמעט כל מגע לא-מיני: חיבוקים, עיסוי, אפילו החזקת ידיים. זמן בפורום: קוראת קבוע (פעם בחצי שנה) כמעט מאז הקמתו.

hineta

New member
../images/Emo9.gifעונה

שם: bond, hineta bond (אוו..מסתורית שכמותי) גיל: 20 תעסוקה בחיים: חיילת (עוד חודש כבר לא! oh joy, oh joy!) תחומי עניין: כתיבה, תסריטים, סרטים, ספרים (מנצלת הזדמנות להמליץ על "מחזור שער המוות" ועל "כשניטשה בכה"), ציור (למרות שכבר לא ממש ציירתי שנתיים..) הדבר הכי מוזר בכם: אני סקסואלית! סתאאם..הממ..אסקסואליות זה לא מספיק מוזר? אני גם אוהבת לאכול תפוח עם שוקולד ולטבול ופלים במים. באיזה גיל גיליתם שאתם אסקסואליים, ואיך? 19 כנראה..well, התברר לי ששאר האנשים בעולם באמת חושבים על סקס באותה תדירות שבה הם מדברים על סקס, והבנתי שאני זאת ששונה. ראיתי את הפורום, חשבתי שאני די מתאימה לקטגוריה. עד כמה אתם אסקסואליים (רק מין, או שאתם גם א-רומנטיים למשל)? זה נשמע כמו "עד כמה אתם שייכים לפורום?" ..אצלי רק מין. יש לי משיכה פיזית, אני נדלקת ומתאהבת באנשים ורוצה להכיר אותם או לחבק או לעשות דברים רומנטיים שלא כוללים מין. כמה זמן אתם כאן בפורום? לא הרבה. אני קוראת פאסיבית משנה שעברה עם הפסקות מאוד מאוד ארוכות

p019

New member
כשאת אומרת "משיכה פיזית" למה את מתקוונת?

אפשר להתאהב נפשית במשהו - ללא משיכה פיזית. עד כמה שאני מבינה (ובתור א-מינית זה מעט מעוד) משיכה פיזית אומר שרוצים לעשות דברים שקשורים במין עם מישהו. אבל כמובן שיכול להיות שאני מבינה את זה לגמרי לא נכון. כל הנושא הזה של משיכה מינית עושה לי כעב ראש - אני לא אוהבת שיש דברים שאני אפילו לא מסוגלת להתחיל להבין אותם.

snoopytush

New member
אני מבינה אותה

יש משיכה רגשית ללא צורך במגע כפי שסיפר הדם שלי הוא ירוק אבל יש מגע שהוא לא בהכרח מיני כי מגע נובע גם מצורך באהבה ולאו דווקא סקס לכן כשהיא מתאהבת במשהו היא חשה צורך במגע איתו אך לא לקיים עימו יחסי מין. מקווה שהבנת.

p019

New member
אז אני מעדיכפה לקרוא לזה משיכה רגשית

נראה לי יותר נכון להפריד בין הדברים. גם עם המשיכה הריגשית כוללת רצון לגעת - עדין הייתי שומרת את המושג משיכה פיזית עבור משיכה מינית. אבל זה רק עיניין של הגדרה, המשמעות זה מה שחשוב

Julia307

New member
הי

גיל: אני בת 24 תעסוקה: סטודנטית (מדעי הטבע) תחומי עניין: ספרים והמון. גם מוסיקה ולטייל עם חברים. ואכילה במסעדות מתי גיליתי? אני עוד לא בדיוק בטוחה בנושא...לכן גם שאלתי אם אפשר לההפך לכזו בעקבות משהו או שחייבים להוולד כך. כאן בפורום מזה חודשיים

עכשיו זה ישלח לי?

אתמול ניסיתי לשלוח, והמחשב חשב כמה זמן, ובסוף האינטרנט התנתק לשאר הערב!

הנני

בת 27 תוכניתנית, כן כן wingate.. מתעניינת.. כל מיני, זה משתנה. מחשבים בדרך כלל נשאר גם כשזה משתנה. ודברים כמו מדע בדיוני, מדע, דברים שקשורים למחשבה ודמיון. הכי מוזר בי? יש הרבה דברים מוזרים. לא מצליחה לחשוב על אחד. אולי אפשר להגיד זה שאני מאמינה ביכולות של אנשים בצורה קיצונית לפעמים. באיזה גיל? לא יודעת, תמיד הייתי ככה. בגיל עשרים וקצת גיליתי שקיים דבר כזה (הפנו אותי לAVEN), עד אז חשבתי שאולי אני היחידה שמגדירה את עצמה ככה. עד כמה? לא מתעניינת גם בזוגיות. כמה זמן? מההתחלה

queen helen

New member
Moi

שם: המלכה הלן
גיל: 29 תעסוקה בחיים: רוקחת תחומי עניין: מוזיקה, סרטים, ספרים, טיולים (ורצוי בחו"ל), שינה עמוקה ולימודי סינית (כן, אני מוזרה) הדבר הכי מוזר בכם: שאני לומדת סינית, נראה לי. באיזה גיל גיליתם שאתם אסקסואליים, ואיך? בערך לפני 3 שנים קראתי כתבה בעיתון. די התעצבנתי בהתחלה במובן של: "יופי, כולה לא אוהבים סקס, מה הקטע?" עד שהבנתי שזה גם הקטע שלי. עד כמה אתם אסקסואליים (רק מין, או שאתם גם א-רומנטיים למשל)? מעולם לא התנסיתי במערכת יחסים בגלל הקטע המיני, אז אין לי מושג עד כמה אני יכולה לצלוח מערכת יחסים, אבל אני מעדיפה לחשוב שאני רומנטית. כמה זמן אתם כאן בפורום? לא זוכרת

למעלה