אז... מי בא היום?הופעה

הייתה הופעה נהדרת!

הייתי בהופעה השנייה ורונה הייתה מדהימה ומשעשעת, ובהחלט סיפרה סיפורים מעניינים ששמחתי לשמוע. אני מרגישה שאני מבינה הרבה יותר טוב את אופן כתיבת השירים שלה ואת תוכנם. מי מגיע להופעה בשישי? אני ממש רוצה להגיע, ואין לי עם מי...

באיחור קל.....היה נהדר כל כך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ההופעה עצמה הייתה הופעת שירים ליואל שגרתית... רונה הייתה חמודה להפליא, ולמרות שלצערי הגעתי לבד, עדיין היה נהדר! אח"כ היו שני הדרנים! אני לא זוכרת במדיוק את רצף וסדר השירים, אבל ממה שאני זוכרת השירים שהיו (בשני ההדרנים): מבול (כמובן) עיניים זרות
my prison by the sea מי הוא המיילל ברוח!!!
הקול שקורא לי הבית האפור (שוב) הריקוד המוזר של הלב יכול להיות ששכחתי שיר או שניים.(או שלושה?) ורצו שהיא תשיר את wait, אבל היא לא שרה אותו בסוף
אחרי ההופעה היה אפשר להיכנס קצת ולדבר עם רונה אבל היו די הרבה אנשים, אז דיברתי איתה ממש ממש מעט, אבל עדיין היה כיףחיים
ואני כל כך רוצה עוד הופעה!!! מי שמגיע היום לעכו, שיהנה! ויצלם וכאלה....

Sunflower Fairy

New member
שיו היה כזה יפה../images/Emo204.gif

ורונה כזו חמודה שבא לי למות.
או להתחתן איתה, כמו שנוף הציעה בחוכמה. אחד מהשניים. היה הכי מצחיק בעולם עם "את מתעוררת"
(הופעה שניה, רעות, לא קשור אלייך
), לא ידעתי שרונה יודעת להיות מצחיקה
והביאו לה עוגה
ושרנו לה היום יום הולדת בצורה נורא צולעת והיא צחקה עלינו
אבל היא חמודה
וזהו. אני אלך לישון. כואב לי הראש ואני מסריחה מסיגריות משום מה. איכס.
אני אוהבת את רונה.

Sunflower Fairy

New member
ולהוסיף סאונד פיראטי של הקלטה מהופעה../images/Emo204.gif

ואז יהיה לנו לייב DVD

ROTEM30035

New member
שמתם לב

(לפחות אנשי ה-טייק הראשון) שלקח לה עשר דקות של הופעה בשביל להתחיל לנשום סדיר? יש משהו מקסים בכמה שהיא עדיין מתרגשת לפני כל עליה לבמה. אכן היה נהדר.

Sunflower Fairy

New member
גם בהופעה השניה../images/Emo204.gif

היא ממש רעדה מהתרגשות והקול שלה נשבר מלא בהתחלה עד שהיא הצליחה לסדר את עצמה. ממש התמוגגנו מזה.

וואו, ממש

הקול שלה רעד בטירוף. אבל זה היה מקסים + הזדהתי ממש.
ולגביי ההופעה בכללי, היה מוצלח ביותר! מעניין ומצחיק ומרגש ועיניים זרות. בנוסף, עקב זה שגיליתי שIt's My Party בוצע רק בבאלנס ולא בהופעה השנייה גם כן, החלטתי שזו הייתה בחירה נבונה ללכת להופעה הראשונה. וזהו.

מחרה-מחזיקה אחרייך

(
) כל- כך נהניתי... דווקא ידעתי שרונה יכולה להיות מצחיקה, אבל זו פעם ראשונה שהיא מדברת כל-כך הרבה ונראה שהיא ממש נהנתה כך שאני תוהה למה היא לא מדברת יותר בהופעות. הכל היה באמת נהדר... השירים, שנשמעו הרבה יותר טוב מבדיסק (לפחות מבחינת הקול שלה, שהיה יפהפה וחם ופשוט מילא את החדר), הסיפורים המשעשעים על יידיש ומתי כספי (בקטע הזה ממש לא יכולתי לנשום מרוב צחוק), הקהל ההזוי שקטע לרונה את חוט המחשבה ("הריכוז הוא דבר כל-כך שברירי..."), שירת יום הולדת שמח בחצות, שירת ה"מבול" ע"י הקהל שגם נשתרשה לאחרונה ומרגשת בכל פעם מחדש, הקטע בו רונה התחילה לשיר "משהו נורא קרה לו ליואל" וכולם התפקעו מצחוק, גם היא; הציטוטים המופלאים מהספר של עמוס קינן (במיוחד ההוא על הקוצים, שהיה יפהפה, והמשיך להדהד אצלי בראש גם היום), העברית היפה של רונה שרק משתפרת מיום ליום, ולא לשכוח לציין את החברה בה נתברכתי (נוראל האהובה שהתלחשה וצחקקה אתי כמו פאנגירל אמיתית בכל פעם שרונה היתה חמודה מנשוא) וכמובן, את החיבוק שקיבלתי מאחורי הקלעים, אם כי השיחה נקטעה אחרי שהופיעה מישהי חשובה ממני.
נ.ב. רק אני שמתי לב שרונה נעלה נעלי שפיץ? עם יהלום פלסטיק?

גוזלה

New member
ואייי... כל כך מסכימה לך!!

לגבי הכל, כולל העובדה, שהגיע הזמן שרונה תדבר יותר בהופעות, זה היה כל כך מוצלח, כיפי, נוגע, מצחיק, מרגש, ובעצם קשת כל כך רחבה של רגשות, שאין דברים כאלה! :] גמני צחקתי עם כולם ב"משהו נורא קרה לו ליואל..." והתרגשתי מאוד מה"מבול" המשותף ומהספר של אביה ושמחתי מהשיחה החטופה עם רונה, מאחורי הקלעים [שהפכה כבר קצת לחלק בלתי נפרד מההופעות...] [וגם אני, לשמחתי (ממש בדיוק כמוך), התברכתי בחברה מדהימה, ששידרגה את הערב אף יותר!] מישהי חשובה ממך - -מממ... בת הזוג שלה הגיעה? :] ובעניין נעלי-השפיץ-הלבנות. שמתי לב אליהן בזווית העין. היה לי לרגע פלאש-בק מההופעה של "שירים ליואל", עם כל ההרכב. אם אני לא טועה [ואני בדר"כ טועה בדברים כאלה, ולא ממש שמה לב אליהם...] אז, אלו הנעליים שהיא לבשה בהופעות הללו...

Sunflower Fairy

New member
תפוזבל../images/Emo46.gif היה שם המשך../images/Emo46.gif../images/Emo204.gif

לא משנה כבר, הזעזוע מוח שלי גרם לי לשכוח.

למעלה