אז מי בא היום? :P למסיבה... אשכול התפקדות!
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/9/07 #13 נמנמ.. כמו שכבר אמרתי-אין לי כסף לזה עכשיו>< אני אסתפק בהופעה
S shirlapes New member 27/9/07 #16 אהה.... ../images/Emo9.gif חברה טובה שלי שבאה איתי עכשיו הודיעה לי שהיא רוצה להסתובב בכמה רחבות ולא להשאר רק באחת (טוב, זה היה צפוי). זה אומר שאני הולכת לפספס הרבה...?
אהה.... ../images/Emo9.gif חברה טובה שלי שבאה איתי עכשיו הודיעה לי שהיא רוצה להסתובב בכמה רחבות ולא להשאר רק באחת (טוב, זה היה צפוי). זה אומר שאני הולכת לפספס הרבה...?
L LadySilkworm New member 27/9/07 #11 ../images/Emo31.gif sorry, אבל קצת הגיון, אמא שלי לא תרשה בחיים. P:
א אטומיק בייגל New member 27/9/07 #14 כנ"ל :{ |קטינה| (ואני גם קצת לא קשורה ולא יהיה לי עם מי לבוא אבל מילא :X)
א אטומיק בייגל New member 27/9/07 #22 נו XD הכוונה שאני כ"כ קטינה שההורים שלי מונעים ממני דברים כאלה P:
ג גברת פלפלת האחת New member 27/9/07 #15 ../images/Emo31.gif אין לי חברים להיות אצלהם הנה לכם נשמה גותית מויסרת חסרת חיים...
ה היויו New member 27/9/07 #23 אז התפנה מקום אצלי מקום... ../images/Emo10.gif חבל . דווקא חשבתי שיהיה אוטו מלא