אז מי בא מחר ומחרתיים?

MayTheBee

New member
אז מי בא מחר ומחרתיים?

את מי רואים מחר ומחרתיים באליפות ישראל???

אמא לה3

New member
אותי

כנראה לא תראו. לא בהזדמנות הזאת לפחות..אולי במפגש פורום או משהו כזה..לא בשבת...

Itgs

New member
אותי

ביום שבת.
נועה - המון בהצלחה בשיפוט!

MayTheBee

New member
טוב אז הייתי היום בתחרות

באתי לראות רק את התחרות של דרגה ג' בגלל אילוצים קודמים... מחר אגיע לתחרות של הג'וניור והסניור - מישהו מכאן יהיה בקהל ולא ישפוט? יהיה נחמד להיפגש...

התחרות היום היתה כייפית, בתור אחת שבאה "מהצד" ולא קשורה לאף קבוצה/שופטת/הורים... אני יכולה להגיד שנהניתי, גם היה קהל (לא רב אבל עודדו כאילו הם המון), וגם צילמתי המון.... רציתי כבר הרבה זמן להגיע לתחרות התעמלות כדי להתנסות קצת בצילום אירוע כזה.

עכשיו יש לי שאלה שאולי מישהו מכם ידע לענות עליה.
יש לי כ-200 תמונות של מתעמלות בזמן הופעה בתחרות. אני לא בטוחה שמותר מבחינה חוקית להעלות את התמונות לאינטרנט (ובעצם אני דיי בטוחה שלא) מאחר ומדובר בקטינים. מצד שני, התחרות הינה אירוע פומבי שבו המשתתפים והוריהם בוודאי לוקחים בחשבון שיהיו צילומים ואולי אף עיתונות.

מה דעתכם, האם מישהו מכם יודע לגבי העניין?

גם בפייסבוק של האתר אני לא שמה בינתיים אלבום מאחר וכל אחד יכול לראות את זה וזה פתוח לקהל בדיוק כמו אתר אינטרנט.

נתראה מחר!!!!!

Mrpops

New member
שאלה טובה

גם בחו"ל מדובר בקטינים והקהל מצלם ומעלה תמונות בזמן אמת לכל מקום אפשרי ברשת...אני לא יודע ממש מה לענות לך על זה. אני חושב שההורים מודעים למצב הזה ואי אפשר כל כך להימנע מזה. למרות שמבחינה אתית אני חושב שראוי שלא להעלות את התמונות לפורומים ומקומות בעלי חשיפה ציבורית רבה רק בשל הספק שאולי חלק מההורים או המתחרים לא היו רוצים בכך...
אני אהיה מחר בתחרות הג'וניור\סניור.

אני ביררתי- ומותר

פעם כמעט הסתבכתי בגלל זה. בסוף ביררתי את הנושא משפטית, גם מנכ"ל האיגוד דאז היה מעורב בכך והסכים כי אליפות ישראל היא תחרות פומבית עם עניין לציבור ומותר לצלם ולהעלות תמונות.
כפי שנעשה בתחרויות בחו"ל, או בענפים אחרים בארץ (למשל כדורגל) בהם אין לספורטאי זכות למנוע פרסום הצילומים.
היום בתחרות היה צלם באולם התחרות, על הפודיום (והוא משלנו! מהפורום), האיגוד מביא צלם, האגודות יכולות להביא צלמים משלהם וגם תקשורת כגון טלוויזיה יכולים להגיע (אולי יגיעו מחר).
אני כבר יודעת על אורן אהרוני מתפוז ומ-YNET שמגיע מחר לצלם ולפרסם.
מבחינה חוקית אי אפשר לתבוע אותך.
כעת נשאלת השאלה האתית.
אני חושבת שאם לא מדובר בתמונות מבישות, אין מניעה להעלות. על כל מקרה את יכולה להעלות, ומקסימום אם יפנו אלייך, אז תורידי.

MayTheBee

New member
מעולה תודה!

בדיוק אורן כתב לי גם שאפשר.

את התמונות שיצאו לא טוב, כלומר שעשויות להיראות לאנשים שלא קשורים להתעמלות קצת פוגעניות, כמובן שמחקתי. בנוסף אוסיף אופציה לשלוח בקשה להסרת תמונות.
ראיתי היום צלם על הפודיום. אפשר לגלות לנו מי הוא או שהוא רוצה להישאר אנונימי? :)

תודה לכולם ונתראה מחר!

צלמים על הפודיום + שידורים של התחרות

היה את STABPRIMO מהפורום שלנו שצילם והבטיח לשלוח לנו תמונות לפורום.
בנוסף היה את אורן אהרוני מהפורום האולימפי ומ-YNET שצילם ומכין כתבה.
צוות צילום TV והקלטה: היו מערוץ 1. חלקים מן התחרות ישודרו מחר בשעה 17:30 בערוץ הראשון במגזין האולימפי ומחרתיים בשעה 18:30 בערוץ 33 בתכנית בערבית.

STABPRIMO

New member
מותר לעלות תמונות של המתעמלות לפורום

אני בקיא היטב בתחום הנ"ל..... ישנם דברים שאסורים.
אבל לא אכנס לכל ההסברים המשפטיים שאני מכיר אותם היטב.

להעלות תמונות מותר. נקודה.

למעלה