אז מי בעד לגליזציה של קנאביס?

אני

ואל תשאלי אותי למה

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=aE89OeM5nmU

אין לי מה לרמוז

זה לא שנגעתי בזה אי פעם...
אני פשוט חושבת שכמו כל דבר אשר נלקח במידה, לא יכול להזיק. ואם זה מסב הנאה ורוגע, אז מה טוב. הילדים שלי מאוד רוצים שאשתמש בגראס רפואי כדי להקל על כאבי הגב שלי, אבל אני משאירה את האופציה הזאת לגיל מבוגר יותר כשבאמת ארצה להעביר את היום שלי בסטלה

בזמנו אפילו הצבעתי למפלגה אשר היתה בעד ליגאליזציה של הסמים הקלים האלה. אני לא מבינה מה הטעם להכניס אותם באותה קטגוריה עם הסמים הקשים כמו הירואין וקוקאין ושאר הזבל הנורא. כבר הוכח שהגראס יותר מועיל מאשר מזיק במידה והוא נלקח במשורה. היום נותנים מדבקות של מורפיום כדי להקל על כאבים הנגרמים מפציעות וכך באופן מבוקר מקבלים את המורפיום טיפין טיפין. אני לא מבינה מה הטעם לאסור גראס אבל כן מותר לצרוך אלכוהול. הרבה יותר גרוע להיות שיכור מאשר להיות מסטול קצת

דווקא בצעירותי הייתי נגד, אבל היום התבגרתי ולמדתי שאיסור לא מונע ממישהו לצרוך משהו שהוא מאוד רוצה, זה רק מאריך לו את הדרך.

תענוג לקרוא את זה,

ההגיון שאני מוצאת בטיעונים הוא למעשה ליבת
ההשקפה שלי בנושא.
וזה מפליא אותי שזה מגיע דווקא מאדם שלא
עישן גראס או מעשן גראס בחייו.
גרציה שענית לי. :)

מזכיר לי פרקי אבות

אל תאמר לכשאפנה אשנה... שמא לא תפנה.
כואב עכשיו ? למה לא לנסות משהו שיכול לעזור ?

תארגני אישור...מכפת לך :) ?
מקסימום הילדים יהיו מבסוטים

הם יהיו מבסוטים
אני אהיה מבסוטית
בעלי יהיה מבסוט
העולם ייראה הרבה יותר טוב
והכחול יהיה יותר עמוק

לא יודעת,
אולי כששום דבר אחר כבר לא יעזור
אני אחשוב על מה שאמרת, כי זה נשמע לי מאוד חכם: "אל תאמר לכשאפנה אשנה... שמא לא תפנה"
לא חשבתי על זה קודם.
מחר אני הולכת לטיפול ראשון באוסטאופתיה. אם גם זה לא יעזור, מן הסתם באמת אלך על זה. אני רק לא בטוחה שיש איזה רופא שייתן לי את זה. מספקים את זה, לא עלינו, רק לחולים במצבים קשים מאוד.

למעלה