אז מי הטופ 3 איידולים מכל העונות? שלי זה- קלי ג'סטין גואריני וקליי
F Freezemyass New member 23/3/05 #1 אז מי הטופ 3 איידולים מכל העונות? שלי זה- קלי ג'סטין גואריני וקליי
F Fairywitch New member 23/3/05 #6 לא ראיתי את כל העונות... אז לה-טויה, קרי אנדרווד וקונסי בכלל- רוב המתמודדים השנה שמים בכיס את רוב משתתפי שנים קודמות.
לא ראיתי את כל העונות... אז לה-טויה, קרי אנדרווד וקונסי בכלל- רוב המתמודדים השנה שמים בכיס את רוב משתתפי שנים קודמות.
J Juliann New member 23/3/05 #11 ../images/Emo58.gif(סטאר) תיקון לשיר של אנואר לשיר קוראים AINT NOBODY
J Juliann New member 23/3/05 #14 נכון ... ../images/Emo58.gif הוא הרס לעצמו לגמרי עם השיר הזה. יש לו קול מהמם אבל זאת היתה בחירת שיר נוראיתתת!
נכון ... ../images/Emo58.gif הוא הרס לעצמו לגמרי עם השיר הזה. יש לו קול מהמם אבל זאת היתה בחירת שיר נוראיתתת!
L Lildi New member 23/3/05 #15 אני דווקא חושבת שזה שיר מעולה! אחד האהובים עליי שלא נדבר על שאקה קאן!!! אבל אני גם חושבת שיש לו סגנון אחר, והשיר הזה לא התאים... בכל מקרה הוא עשה את זה די נחמד בהתחשב שזה שיר של אשה עם קול שחור
אני דווקא חושבת שזה שיר מעולה! אחד האהובים עליי שלא נדבר על שאקה קאן!!! אבל אני גם חושבת שיש לו סגנון אחר, והשיר הזה לא התאים... בכל מקרה הוא עשה את זה די נחמד בהתחשב שזה שיר של אשה עם קול שחור
1 14מתן New member 23/3/05 #16 אין לי שום בעיה עם השיר... הוא יפה ועונה שעברה למשל לה-טויה שרה אותו ממש טוב אבל אנואר פשוט לא שרה את זה טוב לדעתי
אין לי שום בעיה עם השיר... הוא יפה ועונה שעברה למשל לה-טויה שרה אותו ממש טוב אבל אנואר פשוט לא שרה את זה טוב לדעתי