אז מי היה בבריכת הסולטן אתמול?

אז מי היה בבריכת הסולטן אתמול?

שרשור ההופעות של ארסטד דוולופמנט/בלאק אייד פיז - כאן הנה ביקורת אחת על ההופעה

truth hurts

New member
אז מה היה שם באמת???

ב-NRG קוטלים ומקללים, בואללה מתלהבים ומשבחים.

rafman

New member
ג'רוזלם בשוק - כתבת וידאו בשוק השחור

פסטיבל ג'רוזלם רוקס אמור היה להביא לבירה 30 אלף איש שיחגגו בשבע שעות של מוזיקה רצופה. במקום זה הגיעו 7,000 צופים מנומנמים שבהו אל מול הופעות חלשות עם סאונד גרוע . לכתבת הוידאו בשוק השחור

aleds1

New member
חחחח

בהתחלה זה היה אמור להיות בטדי ואחרי שמכרו קצת כרטיסים העבירו את זה לבריכת הסולטן...

volatile

New member
ואז הבנתי שזה הולך להיות מעפן

וויתרתי על הגעתי למרות אהבתי לספיץ' שלצערי לא יצא לי לפגוש בו בתוכנית רדיו מסויימת, כנראה אני לא מספיק חשוב.

dune d

New member
בשתי מילים

ארסטד דוולופמנט! בגדול באתי לראות אותם ומהם גם הכי נהנתי. הייתה פשוט הופעה מעולה, מלאת אנרגיות כמו שהופעה של חבר'ה כל כך וותיקים צריכה להיות. ספיץ' לא הפסיק לזוז ונתן בראש לאורך כל ההופעה. הקומוטמנס שהיו לפנייהם גם היו טובים, רק חבל שכמעט ולא היה קהל בהופעה שלהם, ועדין עשו אחלה של רוק פאנק לפנים. לא יודע מי הביא את המספר 7 אלף כי זה לא מה שהיה שם, ממה שאני יודע היו שם בלחץ 4 אלף איש, שזה מספר מאוד מאוד נמוך. היו גם הרבה בעיות בכניסה בתחילת האירוע כשאני הגעתי ולכן פספסתי את ההופעה של הדג, הגעתי רק בשיר האחרון. ההפקה לא עבודה כמו שצריך וזה מאוד מאכזב. הבלאק היו טובים ,אבל לפני שנה ההופעה הייתה הרבה יותר טובה, אולי בגלל שכמעט ולא היה קהל, אולי בגלל שלפני שנה הגיעו 20 אלף איש לראות רק אותם, לא יודע בדיוק אבל הייתה הופעה טובה ולא יותר. אני רק יכול לקוות שאומנים ימשיכו להגיע לארץ בקצב הזה ולא יפחדו מהמצב הביטחוני שלנו, אנחנו צריכים עוד הופעה כאלו כמו של ארסטד.

היה כיף

נתחיל מזה שהקהל הירושלמי מעפן ברמות על, 3000-4000 איש זה כלום. ועוד לחשוב שבערך חצי מזה היו אמריקאים... הקהל היה מנומנם וזה ביאס, אבל הפיז נתנו אחלה של שואו. עשה לי טוב לשמוע את הגיטריסט דופק סולו על הביט של Hip Hop is dead כשוויל שר את הפזמון. אחד הביטים האדירים שלו. עשה לי עוד יותר טוב שהם עשו שיר מהאלבום הראשון! (מה שלא קרה בשנה שעברה) falling up המצוין, על לא פחות ולא יותר מהבייס ליין המטמטם של seven nation army. תדמיינו כמה זה היה טוב. כמובן שהקהל המעפן היה מנומנם ברגע השיא הזה... וויל פרפורמר אדיר וחנפן מעולה ("יש לכם את הבחורות הכי יפות"), מדהים איך הוא יושב על התופים, מתופף, ודופק פריסטייל בו זמנית, כמה אמסיז שאתם מכירים יכולים לעשות את זה? וארסטד... הו ארסטד... בואו נתחיל מזה שהגעתי באיחור וזו הייתה הפעם הכי קרובה שהגעתי לרמת עצבים שבה יכולתי לרצוח מישהו. אבל ברגע שנכנסתי להופעה, קצת אחרי africa's inside me הכל היה בסדר... הם נתנו שואו מצוין ושמרו על רמה אחידה של אנרגיות. redemption song היה בחירה מצויינת כשחצי מהקהל שר עם ספיץ' את המילים. ההופעה הייתה מושלמת, למרות שהיה חסר לי את fishing 4 religion ואולי איזה שיר-שניים מחביב הפורום among the trees. אבל הקליימקס של everyday people בסוף סגר סופית שזו הייתה ה-הופעה של הערב. לא הבנתי את הטענות כלפיי הסאונד, שיניתי עמדה כמה וכמה פעמים בזמן ההופעות ולא שמעתי שום בעיה... בשורה התחתונה, כל מי שבא יצא מעפן. אני מקווה שזה לא אומר שהם לא יחזרו לכאן יותר...

למעלה