אז מי הפייבוריטיות שלכם ?

• פותח הנושא da26
  • פורסם בתאריך

da26

New member
אז מי הפייבוריטיות שלכם ?

כשצפיתי בתעודות זהות בפרק הראשון סימנתי לי את ענת ותרצה. בינתיים העיפו לי את תרצה ועל ענת, הוא בכלל לא מסתכל. קרן וליהי (כי בינינו הן אותו דבר, לא מבדילה מי זו מי
) - אחת מעזה לדבר על לינוי ולהשוות אותה לקואלה/פנדה כשהיא בעצמה נראית כמו סוס. השנייה סתם מתלהבת מעצמה כי הייתה מלכת יופי כלשהי. איכותיות בכאילו. אבל אין ספק שהן הטעם שלו. אתי - בושה לעדה. אפשר להיות הרוח החיה בבית בלי לטנף לנו את האוזן. ליז - אלוהים ישמור. מה היא רצתה מאורטל למען השם? זו הקנאה שנוטפת לה שם? ולמה אף אחד לא העמיד אותה במקום. בחורה רעה. עדי - חיבבתי אותה מאוד בהתחלה אבל היא מעצבנת. היא בקושי מחייכת, לא ? ותמיד עם עיני עגל כשהוא עובר לידה. איילת - יצאה לדייט אחד וכבר ניכסה לה את אותו, אבל זה בסדר, היא מאוהבת. פחחחחחחחחחחח אורטל - לא ברורה לי עדיין. קצת פיצול אישיות מה שקורה שם. לירון - איך שכחתי את לירון. עצבנה אותי בטירוף כשהעמידו אותה להדחה. בגלל שאת אמא אי אפשר להעמיד אותך? סתומה. יאללה תעופי. ענבר - נראה לי שהיא סבבה של בנאדם אבל הוא לא בקטע שלה בכלל.. על לינוי ודניאל אין לי מה להגיד. סוג של למלמיות, ואולי זה טוב. ככה הן יעברו מתחת לרדארים ויגיעו רחוק. ענת - בובה, אבל קיוויתי שתהיה יותר חיה. כנראה שהבית הזה לא מתאים לה. עכשיו אני קולטת שנשארה לי פייבוריטית אחת. כל השאר יכולות מצדי לעוף. ככה זה גם אצלכם ?

johny3guns

New member
שלי..

אני אישית מכיר את איילת מהצבא אז היא פייבוריטית שלי ותמיד כיף לראות מישהו שמכירים אישית בטלוויזיה. אבל כפי שזה נראה היא מסתמנת בתור חביבת החבר'ה אבל לא בתור פוטנציאל לאיתן. מה גם שהוא הזכיר מספר פעמים את הפרשי הגילאים ביניהם כפקטור. והשניה היא ענבר כי היא מזכירה לי נורא מישהי שיצאתי איתה אבל זה ברור שאין לה כל סיכוי עם איתן. והשלישית היא עדי כי היא נראית לי בחורה איכותית לבנות איתה זוגיות.

מתכNET

New member
איתן מפספס את ענבר אני פשוט לא מבין את זה!

מכל הבנות לפי דעתי הכי מאוזנת זו ענבר. לירון היא ילדה וזה מפתיע אותי כי היא כבר אמא,היא חסרת בטחון וגם לא נותנת לסיים משפט נראה לי שסובלת מהפרעת קשב,בסך הכל היא בחורה טובה ,מקווה שתמצא מישהו שיתייחס אליה בכבוד. ליז דווקא נראית בחורה ברמה אבל לא בטוח שהיא מתאימה לאיתן מבחינת המנטליות.

tapuzo

New member
הבנות כמו כרישים רעבים שמשוועים לבשר גברי..

טוב בעצם הדימוי לא מוצלח. אבל באמת - הן מיובשות שם לגמרה. התככים האמיתיים היו יוצאים אם היו גברים אמיתיים שם

tapuzo

New member
זה שקוף לגמרה במי איתן יבחר ומי יעיף

לינוי, אתי, איילת, לירון, ענבר יעופו.

didush100

New member
הן לא יעופו כי

ההפקה משנה היום את החוקים ומעבירה את הכח לקהל (כלומר לעצמה) וכך היא תשמור על הפייבוריטיות שלה שלדעתי הן איילת עדי ענת ענבר ואתי

didush100

New member
לגמרי

אבל זה השינוי הגדול של ההפקה לפי מה שהבנתי. הם ייתנו לאיתן להעמיד מישהי אחת ולקהל לבחור מישהי אחרת

da26

New member
נו, באמת...

עוד המצאה הזויה מבית אבוט- רייף- המאירי

אין פייבוריטית

אבל לדעתי בגמר יהיו(למרות שעוד לא ברור כמה יהיו בגמר) ליז, קרן, איילת, ענת ודניאל ואיתן יבחר בליז או קרן.

למעלה