אז מי הפייבוריטיות שלכם ?
כשצפיתי בתעודות זהות בפרק הראשון סימנתי לי את ענת ותרצה. בינתיים העיפו לי את תרצה ועל ענת, הוא בכלל לא מסתכל. קרן וליהי (כי בינינו הן אותו דבר, לא מבדילה מי זו מי
) - אחת מעזה לדבר על לינוי ולהשוות אותה לקואלה/פנדה כשהיא בעצמה נראית כמו סוס. השנייה סתם מתלהבת מעצמה כי הייתה מלכת יופי כלשהי. איכותיות בכאילו. אבל אין ספק שהן הטעם שלו. אתי - בושה לעדה. אפשר להיות הרוח החיה בבית בלי לטנף לנו את האוזן. ליז - אלוהים ישמור. מה היא רצתה מאורטל למען השם? זו הקנאה שנוטפת לה שם? ולמה אף אחד לא העמיד אותה במקום. בחורה רעה. עדי - חיבבתי אותה מאוד בהתחלה אבל היא מעצבנת. היא בקושי מחייכת, לא ? ותמיד עם עיני עגל כשהוא עובר לידה. איילת - יצאה לדייט אחד וכבר ניכסה לה את אותו, אבל זה בסדר, היא מאוהבת. פחחחחחחחחחחח אורטל - לא ברורה לי עדיין. קצת פיצול אישיות מה שקורה שם. לירון - איך שכחתי את לירון. עצבנה אותי בטירוף כשהעמידו אותה להדחה. בגלל שאת אמא אי אפשר להעמיד אותך? סתומה. יאללה תעופי. ענבר - נראה לי שהיא סבבה של בנאדם אבל הוא לא בקטע שלה בכלל.. על לינוי ודניאל אין לי מה להגיד. סוג של למלמיות, ואולי זה טוב. ככה הן יעברו מתחת לרדארים ויגיעו רחוק. ענת - בובה, אבל קיוויתי שתהיה יותר חיה. כנראה שהבית הזה לא מתאים לה. עכשיו אני קולטת שנשארה לי פייבוריטית אחת. כל השאר יכולות מצדי לעוף. ככה זה גם אצלכם ?
כשצפיתי בתעודות זהות בפרק הראשון סימנתי לי את ענת ותרצה. בינתיים העיפו לי את תרצה ועל ענת, הוא בכלל לא מסתכל. קרן וליהי (כי בינינו הן אותו דבר, לא מבדילה מי זו מי
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)