אז מי הפייבוריט שלכם היום?

אז מי הפייבוריט שלכם היום?../images/Emo8.gif

העיקר שזה יהיה אחד משני המקסימים האלה!
אל תשכחו להצביע ולהשפיע...

ים כחול! אני קוראת אותך לסדר !

הימני שבתמונה זה הראל סקעת המתוק והגדול ששר לנו את "בתוך" הסולו המרגש שהביא אותו היום לחצי הגמר ב"כוכב נולד" והשני (בלבן) שמו בישראל הראל מויאל ,גם הוא זמר לא פחות גדול, הוא ביצע את "דברים שרציתי לומר" של פוליקר שלא נפל מהביצוע המקורי. אני אישית נוטה קצת יותר לעבר סקעת אבל אני יצביע גם למויאל (שווה בשווה) כי סקעת בטוח יעלה ומויאל מקומו גם בניצנים. (באסה ששניהם באותה הקבוצה) אז אם את מוכנה להצביע בשבילי ב=MY MUSIC (אפשר להיכנס דרך וואלה) ולהצביע לשניהם (לכל אחד 120) אני יאהב אותך יותר ממה שאני אוהבת עכשיו!

אני בכלל ציפי משהיד ../images/Emo3.gif

סתם, לא סובל אותה!!
ככל הנראה אני לא אהיה בבית באותה השעה כדי לצפות, אבל אני אקליט.

ציפי המשתהדת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם לי היא העלתה את הסעיף עם כל הקופצניות שלה, לפעמים היא נראתה כאילו עכשיו שלפו אותה מ"חמישיית הג'קסונים". אבל הערב יש לי אהדה מיוחדת לציפי. היא תבצע את - "מישהו הולך תמיד איתי" של עפרה חזה האהובה (שכ"כ חסרה לי),זה שיר גדול ומרגש של זמרת גדולה עוד יותר! אז שיהיה גם לציפי בהצלחה! אז בבקשה - מי שיכול להצביע שייתן את קולו להראל מויאל, סקעת המתוק בטוח יעלה וכדי שמויאל יהיה מקום שני ויגיע לניצנים צריך להצביע גם לו. אל תאכזבו אותי!

dviridit

New member
גם אני אוהבת מאד אוהבת את עפרה חזה

היא חסרה מאוד. בפעם שעברה הצבעתי לבלונדינית ששרה "מי ידע שכך יהיה" של בועז שרעבי לא זוכרת איך וראים לה. היא לא עלתה. היה לי חבל כי רציתי שתעלה. עד שיצא לי להצביע, פשוט לא הצבעתי יותר מפעם אחת. אני יודעת שזה דבילי. טעות שלא אחזור עליה. אגב הבנתי מההודעה של הרמוניקה שאפשר להצביע לכמה מהם. אז בכלל הערב יהיה מעניין.

dviridit

New member
נו הרמוניקה, איזה יופי הא?!

הוא עלה ובגדול הראל סקאעת. הצבעתי כמה פעמים לשני בהבנים ולבת. לא אהבתי את שני הצנחנים. אין ספק שהגיע לו על הביצוע המהמם

כמה רוע, (רוע-רוע) אפשר לפגוע (גוע-

צדי תרחם צדי תרחם....
אהבתי את הגירסה המעובדת לשיר של "הדג נחש"

ים כחול

New member
יואוווווווווו איזה בור בהשכלה לי:-

אני לא רואה כוכב נולד ... בטח מפספסת הרבה הא? ומה זה סקעת ?? נשמע כמו שם של מחלה ... טוב סליחה לא תכוונתי להעליב אפחד ....

באמת ים ים, לא לדעת מי זה סקעת?!

זה כמעט כמו שאחד מפורום כוכב נולד לא יודע מי זה ויקטור ניומן... תראי איזה מווותק הוא!

dviridit

New member
איזה צחוקים, גם אני הרבגשתי כך לגבי

פרויקט Y העונה הראשונה. אגב אתמול זה התחיל אבל בינתיים מראים אודישינים ואני מחכה כבר לראות את הקטעעים בוילה. עד שזהיתחיל.

הוא אכן עלה ובגדול!!!../images/Emo24.gif

איזה מחמאות ריקי העריפה עליו!, רק חבל לי על מויאל, הוא גם נתן ביצוע מקסים ומרגש ואני מאוד מקווה שגם הוא יעלה לגמר הגדול!!! נניח ובריטני מצח"מ היתה מסכמת את הערב: "סקעת ומויאל היו מה זה מ-א-מ-מ-י-ם" ומה שנכון נכון!

עידיתו'ש-בקשר לציפי והבלונדה ההיא

לזאת ששרה "מי ידע שכך יהיה" קוראים יעל שחר. ובקשר לציפי, היא לקחה שיר מקסים וביצעה אותו לא מי יודע מה... היא התאמצה מידי וחבל כי יש לה קול יפה... אבל לא נורא כי גם ככה סקעת היה לוקח בגדול, אנשים פשוט מאוהבים בו. וקבלי את אחת התמונות שאני הכי אוהבת של עפרה
, עם החיוך התמידי המקסים שלה... כואב הלב!

dviridit

New member
אחח עפרה המקסימה, כמה שהיא חסרה

זנרת הילדות שלי ונשמה אמיתית.

junny

New member
אני מחרימה

את המשלוח SMSים החוצפני הזה!! מצטערת הרמוני, אומנם את יקרה לי ובשמחה הייתי מצביעה בשבילך לכל מועמד שתבחרי..אבל הגעתי למסקנה שכאחת שמשלמת אגרה ומשלמת לחברות הכבלים נמאס לי שעושים כסף על חשבון האזרחים התמימים. בחישוב תמים אם אתמול הצביעו מעל 640,000 ועלות כל הודעת טקסט היא 0.5 אגורות אז חברות הכבלים הרוויחו מעל 300,000 אלף ש"ח!!!! בהתחלה זה היה תמים ונחמד וכמעט תמיד השתתפתי, מאז האקדמיה לצחוק זה פשוט הפך להיות מסחרי, לאיזה מועמד יש יותר חברים, לאיזה מועמד יש משפחה גדולה יותר או לאיזה יש יכולת כלכליות גדולות יותר ולא איכויות גדולות יותר. שוב- באקדמיה לצחוק ניתן היה לראות זאת בבירור, הרי ברור שיוסי וטירן, או הדר לוי מוכשרים יותר מצחי עם השפיץ, עובדה שכהיום לאחר התחרות הם המצליחים ולא צחי שדי נעלם מהמסך, אבל מה בצחי התאהבו עשרות ילדות בנות עשרה תמימות שלא מבינות את משמעות שליחת הSMS כעלות כספית על ההורים שלהם, ולדוגמא אני יכולה להביא את אחותי הקטנה וחברותיה!! שלא הפסיקו לשלוח הודעות עובר הכוכב העולה שבסופו של דבר בעיקר עלה הרבה כסף להורים. ועכשיו לתחרות עצמה- אני הייתי בעד האחים צנחני, יש להם איכות וכשרון, כמו לכל מי שהגיע לשלב הזה בכוכב נולד אבל יש להם עוד משהו, שמייחד אותם מהאחרים ולדעתי הם נתנו הופעה מצוינת אתמול. זהו חברים, שחררתי קיטור על התחרויות המצצות הללו. תמשיכו להנות מהם, אני נהנית מהם אבל בלי לתרום כסף לשום רשות שניה שממילא לא זקוקה לכסף הזה. לא יוצאת לחרם גדול ולא קוראת לאף אחד להצטרף אלי, כל אחד יחיה את חייו, אני עושה מלחמה קטנה שלי- לתרום אני אתרום למי שמגיע אקי"ם, לתת, נכים מי שבאמת זקוק אבל בטח לא לצביקה הדר סופשבוע נפלא, אתמול היה המבחן האחרון לסמסטר האחרון ובחודש הקרוב חוץ מלימודי שגרה בסמסטר קיץ וסמינריון אחד לכתוב אני משוחררת מלחצי מבחנים. נשיקות ג'ני

בחוץ שלכת ../images/Emo7.gif

היה נורא מרגש השיר והביצוע של הראל סקעת. גם מויאל היה טוב אבל רק בשביל המקום השני...

משנכנס אדר מרבין בשמחה...../images/Emo6.gif

למקרה ששכחתי ולא אמרתי אז ממש כיף שחזרת אלינו!!! ונכון, סקעת הביא אותה ובגדול. מעניין מה הוא מכין לנו בגמר... ובקשר למויאל, הבחור מוכשר לא פחות מסקעת, אהבתי במיוחד את הסולו שלו ל"דברים שרציתי לומר", וגם אתמול את "משאלה" הוא ביצע מעולה! ואל נא נשכח שהוא יפה עד כאב ! שיהיה בהצלחה לשניהם, למרות שזה כבר ברור מי לוקח מקום ראשון...

למעלה