אני מחרימה
את המשלוח SMSים החוצפני הזה!! מצטערת הרמוני, אומנם את יקרה לי ובשמחה הייתי מצביעה בשבילך לכל מועמד שתבחרי..אבל הגעתי למסקנה שכאחת שמשלמת אגרה ומשלמת לחברות הכבלים נמאס לי שעושים כסף על חשבון האזרחים התמימים. בחישוב תמים אם אתמול הצביעו מעל 640,000 ועלות כל הודעת טקסט היא 0.5 אגורות אז חברות הכבלים הרוויחו מעל 300,000 אלף ש"ח!!!! בהתחלה זה היה תמים ונחמד וכמעט תמיד השתתפתי, מאז האקדמיה לצחוק זה פשוט הפך להיות מסחרי, לאיזה מועמד יש יותר חברים, לאיזה מועמד יש משפחה גדולה יותר או לאיזה יש יכולת כלכליות גדולות יותר ולא איכויות גדולות יותר. שוב- באקדמיה לצחוק ניתן היה לראות זאת בבירור, הרי ברור שיוסי וטירן, או הדר לוי מוכשרים יותר מצחי עם השפיץ, עובדה שכהיום לאחר התחרות הם המצליחים ולא צחי שדי נעלם מהמסך, אבל מה בצחי התאהבו עשרות ילדות בנות עשרה תמימות שלא מבינות את משמעות שליחת הSMS כעלות כספית על ההורים שלהם, ולדוגמא אני יכולה להביא את אחותי הקטנה וחברותיה!! שלא הפסיקו לשלוח הודעות עובר הכוכב העולה שבסופו של דבר בעיקר עלה הרבה כסף להורים. ועכשיו לתחרות עצמה- אני הייתי בעד האחים צנחני, יש להם איכות וכשרון, כמו לכל מי שהגיע לשלב הזה בכוכב נולד אבל יש להם עוד משהו, שמייחד אותם מהאחרים ולדעתי הם נתנו הופעה מצוינת אתמול. זהו חברים, שחררתי קיטור על התחרויות המצצות הללו. תמשיכו להנות מהם, אני נהנית מהם אבל בלי לתרום כסף לשום רשות שניה שממילא לא זקוקה לכסף הזה. לא יוצאת לחרם גדול ולא קוראת לאף אחד להצטרף אלי, כל אחד יחיה את חייו, אני עושה מלחמה קטנה שלי- לתרום אני אתרום למי שמגיע אקי"ם, לתת, נכים מי שבאמת זקוק אבל בטח לא לצביקה הדר סופשבוע נפלא, אתמול היה המבחן האחרון לסמסטר האחרון ובחודש הקרוב חוץ מלימודי שגרה בסמסטר קיץ וסמינריון אחד לכתוב אני משוחררת מלחצי מבחנים. נשיקות ג'ני