אז מי הפייבוריט שלכם?

MEYTAL 14

New member
אז מי הפייבוריט שלכם?

שכל אחד ירשום מי הפייבוריט שלו :)

balbala5

New member
צבר שפרה ולאון לגמר !!!

הם היחידים שמגיע להם להשאר עד הגמר .

BMCB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

no nick 1989

New member
יוסי עינב ולאון

בלאון האמת אני בוחרת ללא ברירה כי כולם בחרו 3
אבל יוסי ועינב הם הפייבורטים שלי :)

דנה1982

New member
שפרה, צבר ו... הפתעה...

עינב! אני בשוק שאני אומרת את זה, אבל עינב פשוט הדהימה אותי השבוע, ולכל מי שאומר "עריכה מגמתית" נגדה - טועה, כי אתמול במשדר המרכזי התאהבתי בה. כנאמנה למחנה שפרה תמיד כעסתי על עינב ונפגעתי מהערת הפרידמנים שלה, אבל וואלה, היא גדולה מהחיים. היא נאמנה לותיקים מעל לכל, והצביעה רק לונסה מתוך רצון אמיתי "לנקום" עבור איתי שהיא מחשיבה כחבר טוב שלה. והקטע היפה באמת, הוא שלמרות שההתקרבות לשפרה נובעת מהכניסה של החדשים (ושתיהן ימשיכו להצביע זו נגד זו לאחר שכל ה-4 ילכו הביתה), אבל העובדה שהיא לא הצביעה לשפרה אלא לליאון (כי היא יודעת שהוא לא בסכנה), זה פשוט אומר הכל. שפרה, כמובן, מעניינת בעיניי, ומה שהיא חווה עם צבר (הכאב והאכזבה) הם דברים שאני מאוד מזדהה איתם (ואני יודעת שאני נשמעת פאתטית) צבר... יש לי עדיין קצת בעיות איתו, אבל מבין כל האחרים, אני הכי נהנית ממנו על המסך - לא רק מהיופי, אלא גם מהשיחות שלו עם אנשים (בעיקר עם שפרה ושאר חברי החבורה שלו). מקווה שלפחות אחד מהזוג ש"צ יהיה בגמר עם עינב, שאני בטוחה שתגיע לשם (וכמו שנדרתי כאן בפורום הזה, מאחר והיא לא הצביעה נגד שפרה אתמול, אני מסמסת לה קבוע מעתה ואילך)

gwini1

New member
בול מה שקרה לי...

למרות שאני עדיין חוששת להגיד בפה מלא שהיא אחד משלושת הפייבורטים שלי היא נמצאת אצלי במקום ה-3 ומתחלקת בו יחד עם רנין.

למעלה