אז מי זה חובב הישבנים , מנהלנו החדש?
ח חובב הישבנים New member 29/12/07 #2 מנהלנו החדש הוא ניר חובב ישבנים מושבע. ידוע גם כניר מת"א. ורסטילי, חובב סקס ודלוק על ישבנים.
ר רסקול New member 29/12/07 #3 זה אתה בתמונה? מייד אני כורע על ארבעותיי ומרביץ לך את מציצת חייך, שלא תסתפק רק בעיסוק בזרגך אלא בעוד חלקים שם. ברוך הבא, בהצלחה.
זה אתה בתמונה? מייד אני כורע על ארבעותיי ומרביץ לך את מציצת חייך, שלא תסתפק רק בעיסוק בזרגך אלא בעוד חלקים שם. ברוך הבא, בהצלחה.
ח חובב הישבנים New member 29/12/07 #4 זה בסדר אני חושב שאוותר. חוצמזה, זה אחד מהדוגמנים האהובים עלי...עדיין לא אני.
NIR DE LA NOCHE Member 31/12/07 #7 בהצלחה ניר../images/Emo87.gif אני גם ניר. ניר של הלילה- כך מתורגם הכינוי שלי. חובב ישבנים גם כן. אבל בניגוד אלייך אני מעדיף את הבחורים שלי חלקים ובלי קעקועים. זה משהו עקרוני כי אני לא אוהב שהגוף מושחת במשהו שנשאר קבוע ואי אפשר למחוק אותן.
בהצלחה ניר../images/Emo87.gif אני גם ניר. ניר של הלילה- כך מתורגם הכינוי שלי. חובב ישבנים גם כן. אבל בניגוד אלייך אני מעדיף את הבחורים שלי חלקים ובלי קעקועים. זה משהו עקרוני כי אני לא אוהב שהגוף מושחת במשהו שנשאר קבוע ואי אפשר למחוק אותן.