אז מי חיבר את השיר האמיני יום יבוא?

11a2

New member
אני ניסתי,לא ניתן להכנס לא בטלפון

ולא בפקס, טל´1212295555 פקס,02-5313315

אשור

New member
נתיבה שלנו, או נתיבה מהפלמ"ח?

אם זו הפלמחניקית אי אפשר להשיגה,אני מנסה להגיע לאליהו הכהן שהוא מומחה ,משהו כמו שקדי.

magy

New member
חכה , הולכת לבדוק משהו

אם יצליח אחזור עם תוצאות

magy

New member
ממוש.......שתי תוצאות

עבודת מחקר בנושא השיר שלך.............. אלף זמר ועוד זמר........... קלצ´קין ובהרב...... http://gender.mofet.macam98.ac.il/songs1.htm מיד אדביק למטה..... והשניה מתוך הספר......גדלנו יחד...... על השיר ...האמיני יום יבוא....... "מהשירים הסוחפים והאופטימיים של ימי מלחמת העצמאות. יפה יררקוני החל את דרכה כזמרת באותם ימים בלהקת החישטרון של חטיבת גבעתי. ההקלטה הראשונ של השיר בהד ארצי היא מספטמבר 49." אף מילה על הכותבים...... אתר נוסף..........חיים חפר...... http://www.multimania.com/hashomer/shiron/txt/haamini.htm זה להיום........אם לא מסופק.......אחפש עודדדדדדדדד נתיבה מהרדיו תהיה כעת די עסוקה בשיחות על גנדי ידידה מהפלמ"ח.... חייבים לפקסס לה......שתיתן תשובה בשידור........

אשור

New member
תודה!

אך כמו שטענתי בגווילי אש יש את אותם מילים עם שם מחבר שונה!

magy

New member
תן לי את השם האחר.....כדי

לבדוק גם לו בציציות. אולי נצליב מידע בסוף....

MADAM BI

New member
מגי יקרה! אז זה חיים חפר או לא. בקש

בקשר להאמיני יום יבוא זה מה שאני זוכרת תיכף אשאל את האנציקלופדיה המהלכת אבשלום

נתיבה

New member
יש איזה איש בשם נחומי הר ציון שמכיר

שירים..לי יש השערה שב´גוילי אש´..זה היתה השראה מהשיר של קלצ´קין.

MADAM BI

New member
אשור אני מכירה את אליהו הכהן

מהימים שעבדתי בהוצאת הקיבוץ המאוחד והוצאני את הספר של דוד זהבי עם הקדמה מאת אליהו הכהן הוא איש מקסים מקסים מקסים וגם גיל אלדמע אך איזה אנשים היו פעם אבשלום אמר לי שבגלל ששנות החמישים לא יחזרו המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית - גרורה אמריקאית תגידו- אין אתר באינטרנט לתכנית של נתיבה לה

magy

New member
כנסי לאתר שלמטה

תביטי בצד שמאל למטה....."תכנית מוקלטות כבקשתך" כנסי לרשימה.....תמצאי את נתיבה..... מופיע ריל פלייאר.... real player תוכלי לשמוע הקלטה של שידור מתאריך שתבחרי....

נתיבה

New member
בדיחה על מה שהיה פעם..

גרסא מתוקנת באדיבותו של ז´וז´ו מהרדיו: אחד טלפן לו ודיבר לע כמה שהכל חרא והמדינה הזו..חרא חרא חרא. אז מה ז´ז´ו ענה לו אחרי נאום של איזה עשר דקות על כמה שרע..ומה יהיה..? "אחד בא לרופא ואומר לו דוקטור כל מקום שאני נוגע בו כואב לי..הדוקטור מסתכל עליו ואומר לו תרים את הידיים תעשה ככה וככה וככה... ווללה יש לך אצבע שבורה.!!"

אשור אשור אשור - עד מתי ארדוף

אחריך ברחבי הנט? (סמיילי?) לאן נעלמת שרי? אתה הופך את קשרינו הוירטואליים לנוסטלגיה איומה!!! עוד לא התחלנו אתך וכבר אתה בורח אני אהרוג אותך (וירטואלית)!!!!

אשור

New member
לא ברחתי חס וחלילה הייתי יומיים

בקפריסין בעיניני עבודה והיום חזרתי!

MADAM BI

New member
אשור אוף אין לי מזל איתך,טוב עוד

לא ביררתי עם גיל אלדמע בקשר לקלצ´קין אבל אבשלום כזכור טען שקלצקין אכן כתב ויכול להיות שהיתה טעות וחשבו שהמת כתב את השיר כאשר בעצם הוא רק ציטט אני צריכה למצוא שוב את מה שכתבתם פה ולהתקשר פשוט היו לי ימי עבודה קצת קשים השבוע אז לא הספקתי דבר שני כתבתי לך היום שלושה מכתבי אהבה באקטואליה אחפש ואכתוב לך באיזה עמוד יש לך אימייל? הייתי רוצה לכתוב לך לאימייל אופ טופיקים

למעלה