אז מי יהיה לבסוף השגריר\ה?

deen35

New member
אז מי יהיה לבסוף השגריר\ה?

אחרי שחגית (הכפילה של הביץ' מעונה שעברה)עפה, כבר לא אכפת לי. נמרוד לא יכול להיות השגריר, הוא עילג. אריק יוצר אנטגוניזם והוא ממוצא רוסי ככה שגם הוא לא יהיה השגריר. ואז נשארנו עם אפרת (מה היא עושה שם עדיין?) ומלודי (יפה ותו לא). בחיי, איזה עונה! מאיפה הם הביאו את האנשים האלה?

לירווני

New member
אז לא רק אני חושבת שהיא דומה ליעל.

ואני אומרת לך,למרות מה שיצא בטלוויזיה שהיא מגעילה,היא בן אדם מקסים! ולא בגלל שאני קוראת את הבלוג שלה.

נכון ../images/Emo13.gif

יעל בן-דב באמת מקסימה, נכון לירוני?
. האמת היא שלא הרגשתי בכלל שחגית היתה "הביץ'", היא ניראתה לי כזאת יבשושית, וקצת משעממת... אני לא יודעת איך היא בחיים האמיתיים, אבל לא ממש שינה לי שהיא החזירה את התיק. העיקר שאפרת עלתה
.

לירווני

New member
אהא../images/Emo13.gif

מה איתה באמת?
הקומונה יותר יבשה ממדבר.. כתבתי הודעה אולי לפני חודש
אני רוצה שוב להיפגש איתה בחופש:]<ואם אפשר שזה יהיה שוב קרוב ליום הולדת שלי
>

לירווני

New member
יותר טוב../images/Emo6.gif

אבל הפעם זה יהיה בת"א
חחח סתם,אין לי בעיה לעשות שוב בחיפה =] היה דווקא נורא כיף להעביר שעה בערך עם יעל ברכבת
למרות שכל שניה אחראי של הרכבת עבר ואמר לנו להוריד את הרגליים מהמושב

תל-אביב! תל-אביב!

לא יהיה יפה לדרוש מכן להגיע שוב פעם עד הישוב הנידח שלנו בצפון
. בזמן האחרון דווקא יצא לי להיות כמה פעמים בתל-אביב, אני מקווה להגיע לשם שוב בקרוב, ואני מאוד אשמח לפגוש שם את שתיכן
.

מה הקשר זה שהוא ממוצא רוסי?!

זה שהוא שחצן ומתנשא (לפחות זה מה שמראים לנו, אני לא יודע עד כמה זה באמת נכון), זה משהו אחד.. אבל למה לעזאזל אתה פוסל אותו רק בגלל מוצאו?!

טלמ

New member
../images/Emo45.gif

אבל הוא צודק בדבר אחד, מבחינה פיזית יש דמיון בין יעל בן דב לחגית. באופי? ממש לא

dolfin21

New member
מה הקשר שהוא ממוצא רוסי?

ומה מלודי? היא צברית? עד כמה שזכור לי לא ממש. להזכירך הוא עלה לארץ בגיל צעיר יחסית והוא ישראלי לכל דבר ודבר. ואני לתומי חשבתי שהגזענות על העליה הרוסית כבר הפסיקה...

למעלה