בדיוק אבי ואני סיימנו לשוחח בעניין במסנגר
אבי אומר/ת: מה אתה אומר? Riddle Man אומר/ת: אשר ילך Riddle Man אומר/ת: הרי כולם ראו שהוא לא רוצה להשאר אבי אומר/ת: כן... ואתה יודע מה.. Riddle Man אומר/ת: הרי כל מי שיצביע ליוסי יצביע גם לעינב אבי אומר/ת: אמנם הוא היה מאד נחמד כשעשה כפרות לכולם כולל רנין אגב.. אבי אומר/ת: אבל הקטע שלו על רבין.. מגעיל ומטורף אבי אומר/ת: יצא לי החשק ממנו Riddle Man אומר/ת: ראית איזה חגיגה דרום אמריקאית ארגנו להם שם ?? Riddle Man אומר/ת: אבל זה לא חשב .. האינטרנט מלא בקונספרציות כאלה אבי אומר/ת: לא ... לא הסתכלתי Riddle Man אומר/ת: חחח עינב שואלת את צבר מה זה קונספרציה
אבי אומר/ת: בסדר . זה לא אומר שאני צריך לחבב כל מי שתומך בזה... Riddle Man אומר/ת: ברור אבי אומר/ת: עינב סתומה בלחץ Riddle Man אומר/ת: ברור Riddle Man אומר/ת: אני רק אומר שזה לא דבר חדש אבי אומר/ת: סתומה אבי אומר/ת: לא בסדר מצידו... ליכלך לגמרי אבי אומר/ת: ודווקא צבר ריגש כשאמר על אבא שלו אבי אומר/ת: אני יודע שאתה לא חושב כמוני אבל... מה לעשות Riddle Man אומר/ת: אני חושב שצבר עשה הצגה Riddle Man אומר/ת: הוא בכה למצלמות אבי אומר/ת: אולי.. אבי אומר/ת: בכל מקרה.. אבי אומר/ת: סתרו את התיאוריה שלי היום.. אבי אומר/ת: אין אשכנזים מודחים Riddle Man אומר/ת:
Riddle Man אומר/ת: מגדל הקלפים שלך התמוטט אבי אומר/ת: חח כן Riddle Man אומר/ת: תראה... Riddle Man אומר/ת: אם אשר הולך ... Riddle Man אומר/ת: זה אומר שהחל משבוע הבא, כל מי שיעלה להדחה מול יוסי ועינב יודח .. מסתבר שאי אפשר לנצח אותם בהדחות Riddle Man אומר/ת: ולכן האנשים יפסיקו להצביע להם כי הם יפחדו שהם יעלו לגריל יחד איתם אבי אומר/ת: נכון ולכן למרות מה שאמר על רבין, אני בעד שאחד משניהם יודח אבי אומר/ת: בעיקר הפרחה המטומטמת שתעוף כבר Riddle Man אומר/ת: רק אם אחד משניהם ילך הברית בינהם תשבר Riddle Man אומר/ת: משהו מהאנשים שם אמר פעם .. לא זוכר מי שלהצביע ליוסי או עינב זה קול מבוזבז כי אים סיכוי שהקהל ידיח אותם Riddle Man אומר/ת: מה דעתך על אלמונית פלונית ? אתה חושב שהיא הייתה מצליחה להחזיק מעמד בבית של האח הגדול ? אבי אומר/ת: אלמונית בחיים לא הייתה מצליחה להחזיק מעמד . הייתה נשברת אחרי יום. ותיקי? תתאר לך שאין שם אטבים? Riddle Man אומר/ת: תאר לך את תיקי במשימת הבאנג'י .. אבי אומר/ת: חחח גדול. Riddle Man אומר/ת: נראה לך שהיא הייתה עולה על המנוף ?? אבי אומר/ת: אני לא הייתי עולה. יש מתקן דומה באילת.. מפחיד אבי אומר/ת: מצד שני Riddle Man אומר/ת: גם אני .. אבי אומר/ת: אם תקציב הסיגריות שלי היה תלוי בזה... אז עושים חושבים Riddle Man אומר/ת: כן... יש משהו בדבריך Riddle Man אומר/ת: אז בוא נחזור לאלמונית ... אבי אומר/ת: כן.. יותר מעניינת נראה לך שאם אלמונית הייתה זוכה במיליון היא הייתה מזמינה אותנו לארוחה ? אבי אומר/ת: למקדונלדס מקסימום וגם זה... בלי להגדיל Riddle Man אומר/ת: נראה לי היינו מקבלים את הארחות ילדים, כך היתה חוסכת גם את המתנה אבי אומר/ת:
אבי אומר/ת: לו הייתי זכה במיליון אבי אומר/ת: הייתי מזמין את כל הפורום לטיול הלוך ושוב. אבי אומר/ת: לבית לחם. אבי אומר/ת: ואתה? Riddle Man אומר/ת: אני הייתי שוכר מטוס ומטיס את כולם לסוף שבוע בפריז .. אבל זזה אנחנו הגברים .. אנחנו ידועים כנדיבים אבי אומר/ת: מעולה. תמיד ידעתי שאתה לארג'. Riddle Man אומר/ת: גם אתה ... Riddle Man אומר/ת: מילות סיום חמוד שלי ... שיהיה לך לילה טוב, ואל תשכח להתכסות טוב הלילה .. נראה שיהיה קר. שלא תתקרר אבי אומר/ת: חן חן לך ידידי היקר לי מכל ואל תשכח מה שסיכמנו : המפגש לא מבוטל... זה רק אתה אני וזיו נפגשים לסטייקים Riddle Man אומר/ת: ביי יפיוף אבי אומר/ת: ביי נשמה שלי .. ליל מנוחה