אז מי יחליף את ליאו מק'גרי ?

אז מי יחליף את ליאו מק'גרי ? ../images/Emo157.gif

טוב, אז גם מי שרק הגיע לסוף של עונה 6 מבין שליאו מצטרף למירוץ לנשיאות בתפקיד המועמד לסגן נשיא. וגם מי שרק הגיע לסוף של עונה 6 יודע שהשחקן ג'ון ספנסר נפטר בדצמבר. אז גם מי שרק הגיע לסוף של עונה 6 יודע, שבשלב זה או אחר סאנטוס וג'וש יצטרכו לבחור מחליף לליאו. והנה השאלה: מי לדעתכם ראוי להחליף, ומי בפועל יחליף את ליאו בתפקיד המועמד לסגן הנשיא ? [שימו לב - אם אתם כוללים ספויילרים לעונה 7 בתשובה, אנא סמנו בכותרת]

אסל

New member
נו, אני חושב שבייקר הוא בחירה

כמעט ברורה מאליה. הלא היציאה שלו מהמירוץ בגלל הסקנדל עם אשתו הייתה מלכתחילה לא במקומה; מכיוון שהם בקטע של צדק פיוטי, כדאי לשים אותו עכשיו. גם מבחינה פוליטית "ריאלית" זה דבר חכם. אבל אני מודה שבייקר הוא בחירה שבלונית ולא מחוכמת כהוא זה; צריך לחשוב על משהו אחר, בהנחה שהם ישימו אחד מהדמויות הידועות בסוף עונה 6.

Popeye78

New member
../images/Emo58.gif לא באמת אבל שיהיה

נראה לי שבייקר זה בכלל לא בכיוון, אני מהמר שיכניסו דמות חדשה, אולי אפילו רק ידברו עליה ולא איתה. בכל מקרה דמויות ותיקות עם הניסיון הדרוש: 1. CJ - קודם כל היא קצת עסוקה עכשיו, חוץ מזה להחליף את ליאו פעמיים זה כבר מתחיל להראות חשוד. 2. ג'וש - ג'ד/סאנטוס מבקשים ממנו למלא את המקום החסר, לו הופכת להיות ראש הסגל. 3. הויינס/בוב ראסל - לא ולא. אני מקווה שהם באמת יביאו דמות חדשה או לפחות לא יקחו את אחת הדמויות הותיקות. הסדרה עברה מספיק תהפוכות, לא צריך כל כך הרבה בלאגן קצת פני הסוף.

AnnabeI Lee

New member
מעבר לזה

חשוב לציין: במציאות סגני הנשיא הם בדך כלל פוליטיקאים ולא אנשי צוות והם נבחרים בצורה שמעלה את הסיכויים להבחר. כלומר הם בדרך כלל נבחרים כדי לאזן את ה"חולשות" של הנשיא. נשיא מהצפון בדרך כלל יבחר סגן מהדרום וכו'...

אסל

New member
קצת בעייתי להגיב להימור שלי

עם ספויילר לעונה השביעית שאני לא יכול לקרוא, לא?

האם הספוילר הוא לפרק האחרון?

כלומר ל-7X17 ? כי אותו עוד לא ראיתי ואני מהססת לקרוא את התשובה. אם זה מכיל ספוילרים עד 7X16, תגידו לי ואקרא.

זה ספוילר חלקי, יש שם דמות שאתה

לא מכיר, אבל אני חושבת שזהו. מה שאומר להלן לא מסגיר או אומר כלום. פופאי הציע את CJ או ג'וש ושלל את הוינס וראסל.

אסל

New member
טוב, תודה. CJ או ג'וש הם אפשרויות

"ברורות" מבחינת מה שהתוכנית עושה בד"כ- לקחת אחד מהדמויות המוכרות. מבחינה פוליטית ריאלית או חצי-ריאלית, שניהם ב כ ל ל לא נראים לי מתאימים להיות פוליטיקאים בפרונט. בכלל לא. אני מקווה ומאמין שיעשו משהו שייראה יותר אמין מזה.

Popeye78

New member
לא בדיוק מה שכתבתי

אני אמרתי שג'וש, CJ, הוינס וראסל הן הדמויות הותיקות עם ניסיון סביר +. אני מקווה שלא יעשו את הבחירה הזאת כי הסדרה עברה מספיק תהפוכות בזמן האחרון ובכל מקרה אין עוד הרבה פרקים כך שלפי דעתי יקחו דמות חדשה או דמות שראינו יחסית מעט, משהו בסגנון בייקר אבל לא בייקר. לא מאמין שהם ילכו על ננסי, הייתי מציע את פיץ' אבל הוא מת. אולי סאם?!?!? קראתי שמביאים כמה מהדמויות שעזבו לפרק האחרון...

מה אנחנו יודעים על בייקר ? + מחשבה

אני לא זוכרת הרבה על בייקר, חוץ מלזהות את אל בנדי (אד אוניל). מה אנחנו יודעים עליו, חוץ מאשתו הדכאונית ? ג'וש לא סביר שיהיה VP, אם סאנטוס ייבחר אני מניחה שהוא יהיה CoS - אחרי הכל, He's the Guy the Guy counts on. CJ מזוהה יותר מדי עם ממשל בארטלט, וכאמור בד"כ לא נוהגים בד"כ לערבב. אל תשכחו שליאו היה שר לפני שהוא נהיה CoS. מה דעתכם על ננסי מקנאלי, former NSA ? מה דעתכם על בריהיל, שבארטלט ניסה למנות ל-VP ולא הצליח ואז נתקע עם בינגו-בוב ? -- אני מסכימה עם אנאבל-לי שצריך מישהו עם ותק שייאזן את חוסר הנסיון היחסי של סאנטוס, בייחוד בנושאי חוץ ובטחון, הרי זה מה שליאו היה. [מוסיפה עוד דמות אחת בספוילר]

עוד הצעה אחת, עם ../images/Emo58.gif

בפרקים האחרונים ראינו את יו"ר המפלגה הדמוקרטית כמה פעמים, אני לא זוכרת את שמו אבל זה השחקן ששיחק את ד"ר אנספה ב-ER... אמנם הוא רצה להעיף את ג'וש ב-The Wedding אבל נסלח לו.

אסל

New member
וואלה, מקנאלי נשמעת לי מתאימה

מבין האנשים שאני מכיר, לדעתי יש סיכוי שפגעת! פשוט תפארת החזון הליברלי, גבר היספני ואישה שחורה רצים. (זה השטן גרם לי לכתוב את זה, אני לא שם לב לדברים האלה בכלל)

גוועלד, a feminist amongst us

תביאו את הצלב והשום מהר, אני אנעץ את היתד... [אגב, גברים פמניסטים זה סקסי לאללה... ואם תשימו לב, כל הדמויות בבית הלבן, כראוי לסדרה כה ליברלית, הם שילוב נפלא בין פמיניזם וג'נטלמניות. כן, אפילו ג'וש]

אסל

New member
לעזאזל, אני חייב להגיב...

הייתי צריך להשאיר את התגובה כמו שהיא וליהנות מהרמיזה ש-אולי-איכשהו- אני נכנס לקטגוריה של "גברים סקסיים לאללה" (לפחות וירטואליים). אבל אני לא יכול שמישהו אקראי יקרא את זה ויחשוב שבאמת התכוונתי לתמוך במקנאלי כי היא אישה שחורה; התכוונתי לזה שהסידרה תהיה כזאת. ואני לא רואה את זה בצורה חיובית.

../images/Emo6.gif נלחצת, אה ?

ומקנאלי ראויה בזכות עצמה, וגם בזכות השחקנית הנפלאה. זה שהיא אישה ושחורה זה בונוס נפלא.

אסל

New member
ספקולציה מוזרה שאני זוכר ששמעתי

כשאל גור נבחר באופן רשמי כמועמד הדמוקרטי ב2000, ודיברו על המועמד הפוטנציאלי, הועלתה בחטף האפשרות להביא את קלינטון כמועמד לסגן-הנשיא. חשוב להבהיר שזו אפשרות שהועלתה בתקשורת, ואין לי מושג אם גור עצמו שקל אותה ולו לרגע. בדקתי עכשיו בוויקיפדיה ולפי מה שכתוב שם, אם הבנתי נכון, זה אפשרי. (כל זמן שהמועמדות היא לסגנות-נשיא בלבד) עכשיו, לגבי בארטלט, בהתחשב בעובדה שסוגרים את הסדרה באווירה טראגית אחרי שג'ון ספנסר מת, זה יהיה סיבוב יפה אם יעשו כזה דבר איתו, בלי קשר לעובדה שזה יהיה מאוד לא ריאליסטי. (אבל אני לא מאמין שבאמת יעשו כזה דבר...)

scoutlavie

New member
אני צריכה עזרה

מי ניצח בבחירות? (כן כן, בושה לי שאני לא יודעת:)

אסל

New member
ב2000 את מתכוונת?

ג'ורג' וו. בוש ניצח את אל גור. כאן? קדימה עם 29 מנדטים. באיטליה? כנראה פרודי. בסוריה? בשאר אסד קיבל 99% מהקולות.

תתש

New member
וויניק!!!!!!!!!

איך לא עליתם על זה זה אולי הדבר הכי צפוי שהולך לקרות כי זה יתן לסנטוס "מנדט" גורף מהעם לנהל את המדינה, כי לוויניק יש ניסיון בנושאי חוץ וביטחון, כי סנטוס "חייב" לו על זה שהוא לא הדליף את הקטע עם גיסתו והבן שלה וכי זה פשוט יראה טוב בטלוויזיה. ודרך אגב אדאמס וג'פרסון לא היו מאותה מפלגה כאשר הם היו נשיא וסגן נשיא (ובגלל זה שינו את החוקה כדי שהנשיא והסגן יתמודדו במשותף).

Popeye78

New member
A world of no

ויניק וסאנטוס חולקים כמה רעיונות דומים אבל יש כמה נושאים שהם רחוקים כרחוק המזרח מהמערב, ע"ע העימות למשל.

למעלה