הכתבה הזאת מלפני שבוע.הטרלה בינלאומית - הצעה ישראלית: פרס נובל לשלום לסינוואר | ישראל היום
בתגובה למועמדות ההזויה של אונר"א, הציעו בתנועת רגבים את מנהיג חמאס בעזה, את ארגון הטרור בוקו חראם והמחנות לחינוך מחדש בסין • "ארגונים מובילים עולמיים במיזוג בין חינוך, רווחה, וטרור – כל אחד בדרכו הייחודית"www.israelhayom.co.il
נכון, נתנו את זה ליפנים.הכתבה הזאת מלפני שבוע.
ביינתיים פורסמו שמות הזוכים.
תקרא כאן.
הזוכה בפרס נובל לשלום: ארגון יפני שנאבק בהפצת נשק גרעיני | כלכליסט
ועדת הפרס הכריזה כי הזוכה בנובל לשלום הוא הארגון היפני "ניהון הידאנקיו" של שורדי הירושימה ונגסקי: "הארגון מקבל את הפרס על מאמציו ליצור עולם ללא נשק גרעיני, ועל הצגת העדויות לכך שאסור שייעשה אי פעם שימוש נוסף בנשק גרעיני"www.calcalist.co.il
אנחנו צוחקים, אבל נראה שההשוואה שלהם בין מרוואן ברגותי לנלסון מנדלה נועדה לא רק להפוך את ברגותי לראש הממשלה או הנשיא של המדינה הערבית מהים עד הנהר, אלא גם בתוכניות שלהם כנראה להעמיד את מרוואן "אדולף" ברגותי למועמד לפרס נובל כמו מנדלה. אז הם עוד עם שאיפות שברגותי מביא את מדינת ישראל לחורבן בית שלישי ומקבל על כך פרס נובל לשלום!!!נכון, נתנו את זה ליפנים.
אתה מבין?
כשאיראן תפתח נשק אטומי והיא חלילה תפגע במדינת ישראל
אז בעוד 80 שנה איזה ישראלי יקבל את פרס נובל.
באמת תודה רבה.
אגב, אני לא הייתי מתפלא אילו העניקו את הפרס ליחיא סינואר.
CBS הודיעו שהם לא ישתמשו במילה ירושלים בהקשר כלשהו עם מדינת ישראל.
מותק, העולם האנטישמי והצבוע לא רחוק מלהעניק לסינואר את פרס נובל לשלום.
ברוך השם שזכה ארגון יפני ולא אף אחד משלושת הארגונים האנטישמיים של האו"ם.הכתבה הזאת מלפני שבוע.
ביינתיים פורסמו שמות הזוכים.
תקרא כאן.
הזוכה בפרס נובל לשלום: ארגון יפני שנאבק בהפצת נשק גרעיני | כלכליסט
ועדת הפרס הכריזה כי הזוכה בנובל לשלום הוא הארגון היפני "ניהון הידאנקיו" של שורדי הירושימה ונגסקי: "הארגון מקבל את הפרס על מאמציו ליצור עולם ללא נשק גרעיני, ועל הצגת העדויות לכך שאסור שייעשה אי פעם שימוש נוסף בנשק גרעיני"www.calcalist.co.il
הוא כבר לא יקבל פרס נובל לשלום, כי עפ"י הפורמט שנקבע, מת לא יכול לקבל את הפרסהטרלה בינלאומית - הצעה ישראלית: פרס נובל לשלום לסינוואר | ישראל היום
בתגובה למועמדות ההזויה של אונר"א, הציעו בתנועת רגבים את מנהיג חמאס בעזה, את ארגון הטרור בוקו חראם והמחנות לחינוך מחדש בסין • "ארגונים מובילים עולמיים במיזוג בין חינוך, רווחה, וטרור – כל אחד בדרכו הייחודית"www.israelhayom.co.il
צריך להיות בן-אדם מאוד-מאוד טיפש, בצורה מאוד-מאוד מיוחדת, כדי להיות אדם שחור, שמדבר על אדם שחור אחר במילות גנאי גזעניות לשחורים, ולא בצחוק, בהומור או בצורה חברית, כשם שלדוגמה בארצות הברית אנשים שחורים יכולים לפנות אחד אל השני לחלוטין בצורה ידידותית או חברית במילת ה-N, אלא לעשות זאת בצורה רצינית ועם כוונה אמיתית ואותנטית של קללה ודיבור בגנותו של אותו אדם שחור, כפי מה שאתה עושה בשרשור זה נגד אדם שחור אחר.אז מי יקבל פרס נובל לשלום לאחר שהשחור משחור כבר קיבל אותו והוזיל את הפרס
ילד, עזוב אותך מפוליטיקה, זה גדול עליך.צריך להיות בן-אדם מאוד-מאוד טיפש, בצורה מאוד-מאוד מיוחדת, כדי להיות אדם שחור, שמדבר על אדם שחור אחר במילות גנאי גזעניות לשחורים, ולא בצחוק, בהומור או בצורה חברית, כשם שלדוגמה בארצות הברית אנשים שחורים יכולים לפנות אחד אל השני לחלוטין בצורה ידידותית או חברית במילת ה-N, אלא לעשות זאת בצורה רצינית ועם כוונה אמיתית ואותנטית של קללה ודיבור בגנותו של אותו אדם שחור, כפי מה שאתה עושה בשרשור זה נגד אדם שחור אחר.
צפה בקובץ המצורף 119078
ועוד נגד מי? ברק אובמה, בן בריתנו הקרוב והאהוב, הנשיא האמריקאי ששלח הכי הרבה נשק וסיוע לישראל מבין כל הנשיאים בכל היסטוריה של ארצות הברית, למעט ג'ו ביידן.
צפה בקובץ המצורף 119079
תהיה בריא
צפה בקובץ המצורף 119080
אין לך תגובה קונקרטית כי אני צודק, ואתה נתפסת בטיפשות שאין כדוגמתה, ואם אני כל-כך צודק, אז נראה לי שאלך ואגיד את אותם הדברים בשרשור המקביל בפורום אקטואליה, איפה שבימים אלו ממש מישהו מסוים מכסח אותך כל-כך טוב וחזקילד, עזוב אותך מפוליטיקה, זה גדול עליך.
במקום זאת, תמשיך לשים תמונות, אולי, תצייר לנו שמיים ושמש?
שוקו לפני השינה כבר שתית?
מצאת חבר ל- ברמתךאין לך תגובה קונקרטית כי אני צודק, ואתה נתפסת בטיפשות שאין כדוגמתה, ואם אני כל-כך צודק, אז נראה לי שאלך ואגיד את אותם הדברים בשרשור המקביל בפורום אקטואליה, איפה שבימים אלו ממש מישהו מסוים מכסח אותך כל-כך טוב וחזק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.