אז מי כאן בארה"ב?

Lizusha

New member
אז מי כאן בארה"ב?

שלום, אז אני כרגע במרילנד... יש משהו בסביבה? ניו יורק? ניו ז'רזי? פנסילבניה? וכו'?

תפארת24

New member
אני

ואין לי עם מישהו לצאת היום.מישהו פנוי?או גם סתם להעביר תזמן בטלפון.

יניב yaniv

New member
היי.. גם אני באל איי...

יש מה לעשות כאן בערבים? הבנתי שהכל נסגר ב2 בבוקר...

newbie7

New member
גמני, גמני

לגבי שירותי הווי ובידור (כולל שיחות טלפון לוהטות) - נא לתאם מראש דרך המזכירה החברתית שלי.

nalini

New member
איזה קטע!

לרגע חשבתי שאני פתחתי הודעה ולא שמתי לב... גם אני ליזי, וגם אני במרילנד... וניסיתי לחשוב לשנייה אם מישהו עובד עליי:) אבל אז עבר לי והבנתי שלא הכל עובד סביבי... אז ברוכה הבאה! אני בפרדריק, מרילנד. איפה את?

פשש.... את מתרבה!

כנראה שאת ההצלחה הזאת שווה לשחזר

ואני חשבתי אם לשאול אותך

אם זו את ולמה פתחת הודעה כאילו את חדשה באיזור. לא קשור: איך היה אתמול? את מתכוננת לסופה?

nalini

New member
תשמעי...

מסתבר שיש מוקד משיכה לבנות עם וריאציות של ליז, ליזה, לירז ועליזה:) חחח, בידרתי את עצמי לכמה שניות... בסוף נשארתי בבית, לא התחשק לצאת לבד ונהייה כבר מאוחר... אז סתם צ'וטטתי. ומסתבר שהייתי יותר עייפה משחשבתי, כי ישנתי עד 1 היום. או אז הלכתי לא.צהריים מאוחרת באיזה בית קפה איטלקי ומגניב ויצאתי משם עם מספר טלפון, לא איטלקי, אבל 2 מטר של מיקי בלו אייז. (צ'רלי, אבל מזה חשוב) רשום לי על הגב "NEED FRIENDS?" ואפחד לא אמר לי? כי בנתיים זה עובד:)... ארפופו, איזה סופה!? לא שמעתי חדשות ובאמת תפס אותי וואחד גשם בדרך הבייתה.

ליזי...

אנחנו באזהרות מטורפות לסופת רעמים כל הערב והלילה. אבל - הרבה פעמים הם מזהירים ויוצא מין דרדלה.. בנתיים רק גשם. באיזה מחשב צ'וטטת??

nalini

New member
הפכתי ילדה טובה...

עד שלוש בלילה הייתי בקומה השנייה במשרד המטונף של האבא... אחרי שריצה כזאת היא בטוח הבינה שהבנתי את העניין. בקצב הזה הנייד יגיע מהר מאוד:) אוי יוי יוי... מה סופה עכשיו? אני אמורה לצאת שוגי בוגי דאנס!

Lizusha

New member
איזה קטע:)

אני גרה ליד האנט וולי (HUNT VALLEY) זה נראה לי לא נורא רחוק- חצי שעה נסיעה?

fajoinah

New member
ניו יורק

טוב, בעצם בפרברים ליד אבל אני לומדת בניו יורק

למעלה