אז מי כבר הספיק לקנות את האלבום? :)

גיא א מ

New member
האלבום מעולה! :)

כמו באלבום הקודם, גם הפעם מיהרתי לרכוש את האלבום כבר ביום הראשון לצאתו. לאחר שמיעה אחת אני יכול כבר לבשר לכל המודאגים שהאלבום מדהים! הוא שונה במידה מה מהאלבומים הקודמים, ראשית כל בכך ששיריו שקטים יותר, והאלבום מלנכולי יותר. ובולט כמו כן שאין שירים באמהרית, אלא שיר אחד בערבית, שניים בספרדית ועוד שניים בשפות לא ברורות (פורטוגזית?). השירים החזקים באלבום: 1. todas las palabras 2. בין קירות ביתי 3. מי נהר 4. ננעל במבטו 5. Maisha בכל אופן, אלבום מעולה! וגם החוברת המצורפת יפיפיה. מה שקצת מוזר - במקום להוסיף את השיר "מנעי קולך מבכי" לאלבום, השיר מצורף כסינגל (האלבום בנוי פיזית כמו אלבום כפול - דיסק אחד אלבום ודיסק שני הסינגל), וזה לא הכי נוח. אבל כיף כיף כיף :)

betti10

New member
טרם קניתי אבל שמעתי שיש שיר שנקרא

"הכל עובר" שרייכל שר אותו... איך הוא? ורק 3 שירים הוא שר? שובבבבב? איף.

ek11

New member
אני הספקתי היום לעשות שני דברים בעצם שלושה

הראשון לרכוש את האלבום. השני לשמוע אותו. השלישי חחחחחחח לקנות כרטיסים למופע שלו בינואר בנגה שורה 2 אם זה מעניין אתכם..... בקשר לאלבום, זה רייכל אין מה לעשות אני אוהב אותו, אוהב את המוסיקה שלו. אם כי, לדעתי לא יודע להסביר את זה אבל זה נשמע כמו חיקוי של האלבום השני....כלומר אין הפתעות. אני יודע שזה קשה להמציא את עצמך מחדש כל פעם אבל מאד מאד מסקרן אותי לשאול, מתי לדעתכם רייכל ייקח על עצמו להיות בפרונט באלבום שלם, ובמילים פשוטות רבאק עידן מתים עליך תן פעם אלבום שבו אתה כן אתה תשיר את כל השירים ! יש באלבום שירים חזקים מאד אין מה לדבר וברור ששיר הנושא של האלבום עולה מעל כולם והוא בהחלט עומד באותו סדר גודל של שיר הנושא מהאלבום הקודם... בקיצור כתבתי יותר מידי ובלבלתי את השכל, לכו קנו, תהנו, עונג צרוף, שבת שלום.

i v g y

New member
זה לא בערבית, זה מרוקאית

ושמעון בוסקילה כלכך לא מתקשר פה מאוד היה חסר לי האמהארית והשירים שהגברים שרים ממש מתאימים שרייכל ישיר וכמעט לא מבדילים שזה מישהו אחר שר ולא רייכל אהבתי את השירים בסדפרית ובשפה שזה לא יהיה דווקא שיר הנושא פחות דיבר אליי.

אני קניתי

באותו יום שיצא
קצת מוזר שאין כבר שירים באמהרית.. אהבתי את השירים שרייכל עצמו שר.

למעלה