אז מי לדעתכם הזמר הכי גדול ביוון

F a d i

New member
ללא צל של ספק

יורגוס צאליקיס

ציטוט מהביוגרפיה שלו תשפטו לבד../images/Emo13.gif

יוצרים רבים וטובים, משוררים ומלחינים שיתפו פעולה איתו ; סמכו עליו ונתנו לו את השירים שלהם במשך כל הקרירה שלו. מלחינים חשובים ומפורסמים כמו: ניקולופולוס,סוקס,טוקס, רסוליס,תאודורקיס,פפדופולוס,פיבוס,וכו"ל. משוררים חשובים ומפורסמים כמו: גרפסס,דרוצה,פיליפו, ג'יאנופולוס,פריוס וכו"ל. אנשים רבים,אחרי מותו של סטליוס קזנג'ידיס,אמרו שהוא המלך הבא. אבל הוא סרב לקבל את התואר ושם את הדברים בפרופורציה: "קזנג'ידיס היה אחד ויחיד ולא יוולד אחר במקומו. מגוחך אפילו לחשוב על זה.בשביל פזחליס שירה היא נשמה. אם היא לא נוגעת בך,הקול לא מספיק. היא צריכה להגיע לנפש שלך כדי להרגיש אותה ולשיר כמו שצריך ". ובזה הוא אומר את הכל: "אני לא רואה רחבות ריקודים גדולות, גם לא אורות. אני רואה רק את הקהל. ובשבילי לא קיימים מועדוני לילה גדולים. אפילו שאתה שר בחצר והאנשים אוהבים אותך ומוחאים כף, אתה משתדל לתת כמה שיותר...!!!" מלך או לא מלך?

מי שמסוגל להביא 160000 אלף איש

מי שמסוגל להביא 160000 אלף לאיצטדיונים לפחות פעמיים,הוא הכי גדול. רק שכחתי איך קוראים לו

F a d i

New member
כן אני יודע למי אתה מתכוון

לזייפן הזה רגע נו זה שיש קול לא יפה זה ששר בלי רגש מזייף בעיקר זה שאף מלחין לא רוצה לעבוד איתו או זמרים לא רוצים להופיע איתו או לשתף איתו פעולה בעצם למה כן כשהוא בעצמו לא נותן במות לאף אחד הוא אירח פעם מישהו בדיסקים שלו?או נתן במה או אפשרות לזמרים אלמוניים? נו אני יודע למי אתה מתכוון-אין לו שום תרומה לתרבות או להיסטריה של יוון איזה יורגוס משהו נדמה לי

שבוע טוב לדעתי../images/Emo140.gif

זפיריס מילאס...ופסחליס טרזיס 2 הזמרים הכי גדולים כיום ביוון לדעתי. שבוע קסום לכולם.

אהלן זורבה שבוע טוב

אם אתה מתכוון הכי גדולים מבחינת שמירה על המוסיקה היוונית המסורתית,ממשיכי דרכם של קזנג'ידיס-דיוניסיו וכל הישנים והטובים אז מסכים איתך ועוד איך מסכים איתך,חבל שאתה לא מוסיף גם את מטרופאנוס ואפילו אדמנדידיס. אבל אם אתה מתכוון גדולים מבחינת עוצמה,קאריירה,חשיבות,ודיסקוגרפיה וביוגרפיה מזהירים,דאלאראס היה ונשאר הכי גדול,אף אחד חוץ ממנו לא מסוגל למלא איצטדיונים,ובטח לא להעמיד 160000 אלף איש על הרגלים. ואני מסכים עם אדון סתלבט שבדרך כלל מרחף באוויר- אבל לפעמים הוא גם כותב לעניין-חוץ מלהרגיז את פאדי. ואני מבטיח לך אם יורגוס דאלאראס יחזור למוטב למוסיקה הישנה,כמו שהוא ידע לעשות הכי טוב שאפשר,כל השאר יחזרו להיות "אנונימיים".

eiki61

New member
זורבה געגעתי

היי חברים, לדעתי כולם טובים וכולם נפלאים, כולם משלימים זה את זה, אך אני נוסעת והפעם נשבעתי שאת מטרופנוס אני מביאה לכאן במזוודה !!! אוהבת את כולכם, שבוע טוב וחודש נפלא לכולכם !!!

למעלה