אז מי לדעתכם יהיה בגמר?

Incredibles

New member
אז מי לדעתכם יהיה בגמר?

אני חושב שזה 2 בגמר לא? בכל מקרה, לדעתי זה הולך להיות קרי ובו... אבל היי, היו מספיק הפתעות עד עכשיו, לא?

הגמר זה לא 3 ?

זה לא כמו בכוכב נולד? שבגמר יש שלושה? בכל מקרה , אם זה שניים - קארי ובו אם זה שלושה- קארי בו וונזל

../images/Emo3.gif לדעתי הבלתי מלומדת

יעיפו את קארי במקום השלישי כדי שיהיה עוד שוקר, ובפיינל יהיו וונזל ובו. כי אם תשימו לב תמיד בפיינל עד עכשיו היו שחור/לבן, אחרת תיאוריות הגזענות יתחילו להתעופף באויר... ובו ינצח כי הם רוצים שבן ינצח השנה ומן הסתם זה לא יהיה אנתוני. ואז זה גם יהיה מאוזן כי ייצא שיש איידול מכל סוג: בת לבנה, בן שחור, בת שחורה ובן לבן!

Fairywitch

New member
חחח... תיאוריה מעולה../images/Emo70.gif

אבל לא נראה לי

darklighter

New member
הלוואי שאת צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

וזה גם מאוד הגיוני לדעתי!!!!! אם קארי תעוף אני אשמח יותר משמחתי שסקוט עף... וכרגע אחרי שקונס עזב וונזל ובו הכי טובים שם..

Phoebs

New member
זו היתה התאוריה שלי לפני העונה

הזאת בדיוק אותו דבר- בת לבנה בן ובת שחורים ועכשיו יהיה בן לבן גם אנחנו פה אומרים בו לוקח

Fairywitch

New member
די לכתוב שמות בכותרת, פליז../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

מתנצלת בפני מי שמחקתי לו- אנא העלו את ההודעה מחדש

נועה167

New member
אמממ

מצד אחד נראה לי קרי ובו.. מצד שני זה צפוי מידי! אז לא בטוחה..

ששוניקו

New member
אני מאוד מקווה ש.. ../images/Emo58.gif

קרי וונזל יהיו בגמר, כמה שאני אוהב רוק ורציתי בהתחלה שיהיה גמר רוקיסטי לחלוטין בו כבר מיצה את עצמו, בתוכנית האחרונה הוא שיעמם לי ת'חיים. לקרי יש מוזיקת קאנטרי מדהימה ולוונזל מגיע להיות שם בגלל השתפרות עיקבית והיכולת שלה להיות מעניינת גם בשירים הכי מעפנים שאני מכיר. גמר קרי-וונזל יהיה יפה, אבל השנה בן ינצח אז הגמר יהיה קרי-בו שזה סבבה.

למעלה