אז מי מגיע היום לכ"ס? אני שם!
P parnar New member 25/9/08 #2 אני מאוד נהניתי מההופעה הופעה עם הרבה אנרגיות והיה כל כך כיף. נותן חשק שיצא כבר הדיסק. פלייליסט: Elements Peeps Music Buisness Metro Yeah Yeah Some Place Fall Just Won't Stop Lock Your Doors Until The Day Mind And Soul Set It Off הרבה ריספקט לFאנק יו שנתנו חימום מגניב.
אני מאוד נהניתי מההופעה הופעה עם הרבה אנרגיות והיה כל כך כיף. נותן חשק שיצא כבר הדיסק. פלייליסט: Elements Peeps Music Buisness Metro Yeah Yeah Some Place Fall Just Won't Stop Lock Your Doors Until The Day Mind And Soul Set It Off הרבה ריספקט לFאנק יו שנתנו חימום מגניב.
F Funky Giraffe New member 26/9/08 #4 לצערנו הרב לא הצלחנו להביא קהל אבל היה מגניב. הרגשה ביתית ואינטימית... כפר סא ללא ספק בירת הFאנק
P parnar New member 26/9/08 #5 פרסמו את ההופעה איפשהו? כי היה די מעט וחבל כי להקה כזו צריכה להביא הרבה אנשים להופעה.
F Funky Giraffe New member 26/9/08 #6 פאקים קשים בפרסום של הבארבי הם תלו פוסטרים בהוד השרון במקום בכפר סבא
H haimnet1 New member 26/9/08 #7 בטוח שאתר משלהם יפתור הרבה בעיות פרסומיות, וימשוך עוד אנשים... הייתה הופעה חבל"ז, מתי הבאה?? Fאנק יו, נתתם בראש, יש עתיד ורוד
בטוח שאתר משלהם יפתור הרבה בעיות פרסומיות, וימשוך עוד אנשים... הייתה הופעה חבל"ז, מתי הבאה?? Fאנק יו, נתתם בראש, יש עתיד ורוד